Consells a l’hora d’adquirir un local comercial


Trobar un local comercial no és feina fàcil, és per això que, des d’Urbinium, volem oferir-vos els millors consells per a adquirir aquest tipus d’immoble.

Trobar un local comercial no és feina fàcil, donat que hem de contemplar diversos aspectes abans de decantar-nos per un de definitiu.

És per això que, des d’Urbinium, volem oferir-vos els millors consells per a adquirir aquest tipus d’immobles. No obstant, serà primordial identificar prèviament quines són les vostres necessitats principals i què és el que espereu de l’espai.

 

EL TIPUS D’ACTIVITAT

El tipus de local que més s’adapti al que busqueu dependrà de l’ús que se li vulgui donar, d’aquí la importància de definir el tipus d’activitat que s’efectuarà. Un exemple senzill: si el vostre negoci té un tipus d’activitat relacionada directament amb el públic, us recomanem que la ubicació sigui a peu de carrer. En canvi, si l’activitat té relació amb el sector industrial, potser el millor seria ubicar el negoci en un polígon industrial.

 

LA UBICACIÓ ADEQUADA

És molt important a l’hora de trobar un local comercial saber si aquest té bons accessos, és a dir, si el públic hi podrà arribar sense problemes.

Des d’Urbinium us recomanem conèixer la competència que hi ha al voltant. Serà molt favorable adquirir un local en zones comercials amb afluència de gent i conèixer quin tipus de negoci hi ha a la zona, ja que pot determinar el tipus de públic que passarà per allà.

La presència de col·legis, parcs, supermercats, etc., pot dotar de valor a l’immoble que esteu buscant, així com conèixer el tràfic que hi ha a la zona i les zones d’aparcament.

 

EL PÚBLIC CORRECTE

Aquest punt és, sense dubte, un dels més importants. Serà indispensable conèixer el flux de gent que hi ha per la zona del local, quin tipus de públic és, si formen part del nostre públic objectiu, etc.

Per tant, des d’Urbinium us recomanem fer algunes preguntes com: passa molta o poca gent pel local? Són més dones que homes, o viceversa? Quina edat té la majoria? És un públic actiu en els locals que hi ha al voltant?

 

L’ACCÉS IDEAL

A l’hora d’escollir un local comercial, no només seria interessant que tingués una bona comunicació amb el transport privat, sinó que estigués ubicat en un lloc on el transport públic hi arribi amb facilitat.

Haurem de tenir en compte totes les connexions del transport, les zones d’estacionament i, el més important, que sigui de fàcil accessibilitat peatonal.

 

Esperem que aquests consells a l’hora d’escollir un local comercial us hagin resultat útils. Des d’Urbinium us acompanyem en tot el procés i us ajudem a trobar el millor local comercial que més s’adapti a les vostres necessitats. Contacteu amb nosaltres i us ajudarem a que el vostre negoci sigui un èxit!