El grup König obrirà un restaurant a l’antic teatre Odeón de Girona


Com és que avui us parlem del König? Per què aquests dies tothom parla d’ells?

Un dels èxits més notoris d’Urbinium és el del grup König, que sempre han volgut confiar en el nostre equip per a la seva expansió a les províncies de Girona i Barcelona.

 

L’ampliació del restaurant que tenen ubicat al Carrer Migdia de Girona o la propera obertura del König de Vic, són dos exemples clars que demostren la confiança que han dipositat en Urbinium i en els nostres serveis.

 

Però, com és que avui us parlem del König? Per què aquests dies tothom parla d’ells?

 

Ho han tornat a fer. Han tornat a sorprendre. El grup König obrirà un cafè restaurant, amb una capacitat per a unes 400 persones, previst entre els mesos de març i abril de l’any 2021.

L’empresa ha decidit convertir l’antic Teatre Odeón, ubicat a la pujada de Sant Domènec de Girona, en un cafè restaurant que romandrà obert des del matí fins a les dotze de la nit, i on se serviran dinars i sopars.

 

El grup ja està tramitant el registre de marca i, segons va assegurar Marc Parals, el gerent de la cadena de restauració, properament s’iniciaran els tràmits a l’Ajuntament de Girona per a la llicència d’obres. Abans, però, els propietaris del local hauran de consolidar l’edifici per rehabilitar la façana i la teulada.

 

El König n’és conscient de l’espai emblemàtic que l’antic Teatre Odeón suposa per a la ciutat de Girona. És per això que la seva idea es basarà en respectar, recuperar i rehabilitar les zones més destacades i úniques del que havia estat aquest teatre. Però també “intentarem recuperar l’escenari, els dos nivells de llotges, on també hi posarem taules i s’hi podrà pujar amb ascensor”, segons va explicar Parals, que va afegir: “intentarem fer una cosa autèntica i maca.”

 

Actualment, el grup König compta amb una desena de restaurants i aviat, com ja hem avançat abans, n’obriran un més a Vic. Així mateix, treballen en una marca de restauració que portarà el nom de Moods, també de la mà d’Urbinium i de tot el nostre equip,  i que preveu obrir el seu primer local l’any 2020 al carrer del Nord de Girona, en un establiment amb capacitat per a 250 persones.