Spinner

compromís social

Urbinium és un projecte compromès amb la societat i el territori dels quals en forma part. Utilitzem el món de l’empresa com una força regeneradora i de retorn cap a la societat. La nostra filosofia és brindar oportunitats a les persones aportant coneixement i varietat al territori, implicant-nos en diferents projectes i creant un teixit comercial i de serveis de qualitat per les nostres ciutats. Per aquestes raons i perquè volem deixar una petjada positiva al nostre entorn, estem activament implicats amb diferents projectes i fundacions.

societat i salut

Som empresa sòcia des de l’any 2018 de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia, un projecte en benefici dels pacients i la ciència.

_

Des d’Urbinium col·laborem amb empreses nacionals de salut i investigació en el sector de la biotecnologia per poder ajudar a desenvolupar cures de diferents patologies.

_

Aquest any 2020, extraordinàriament, hem fet una important donació de 600m de filtres de protecció per les mascaretes als hospitals de la ciutat de Girona per ajudar al personal sanitari a fer front a la pandèmia del Covid-19 de la manera més segura possible.

comerç i economia

El nostre compromís amb el retail va més enllà del nostre core business. És per això que impulsem campanyes pro comerç de proximitat. La nostra labor no tindria cap sentit sense les botigues.

_

Som socis de la Cambra de Comerç Francesa de Barcelona com a consultors d’empreses franceses que volen fer créixer el seus negocis a Catalunya.

medi ambient

Hem engegat una iniciativa per la plantació d’arbres al nostre estimat Empordà. Consisteix en un compromís de plantar un arbre per cada contracte signat.

_

Gran part dels serveis que oferim a la plataforma Urbintech estan pensats per reduir la nostra petjada ecològica i estalviar
diners en desplaçaments.

Esport

En l’àmbit esportiu des d’Urbinium patrocinem des de l’any 2019 la Jornada d’Esport i Salut del Diari de Girona, un esdeveniment de conscienciació per els beneficis de l’alimentació i l’esport en la salut de les persones.

_

També participem en altres events esportius de forma puntual com ara Sea Otter Europe, festival europeu del món del ciclisme a Girona.