Spinner

Som la consultoria patrimonial immobiliària de les famílies i les empreses

Al capdavant de cada projecte, botiga, negoci o servei hi ha sempre persones i famílies. El conjunt d’aquestes empreses són els creadors de l’economia, dels llocs de treball, de la innovació i del creixement de cada territori.

Sovint, en el món de les empreses, aquestes famílies són professionals en el negoci que les ocupa, però no es poden dedicar a l’ordenació del seu patrimoni per tal de poder optimitzar els seus recursos i beneficis en present i futur.

En molts casos, hi ha canvis generacionals que provoquen inevitables transformacions en els negocis i patrimonis immobiliaris familiars. Les persones que en formen part necessiten suport per prendre les decisions més encertades i és aquí on, des d’Urbinium, les ajudem.

Hi ha famílies que necessiten fer líquida una part del seu patrimoni immobiliari per fer altres inversions, per separar el seu negoci principal del seu patrimoni immobiliari o per facilitar les seves pròpies herències.

Pel que fa a les inversions pensem que el diner pel diner no té un al·licient i que és sempre millor invertir en quelcom tangible, local, conegut i amb opció de revaloració com poden ser els locals comercials, oficines, naus, habitatges o edificis.

La nostra missió és donar l’oportunitat a tots aquests “creadors d’economia” de poder-se dedicar plenament als seus projectes, amb la tranquil·litat que el seu patrimoni està generant a favor seu.

Tenim departaments especialitzats en:

  • Locals comercials, oficines i naus
  • Edificis i habitatges
  • Immobles singulars

Gestió patrimonial i assessorament d’inversions immobiliàries

ORIENTEM L’ESTRATÈGIA D’ADQUISICIÓ O VENDA D’ACTIUS

GESTIONEM EL PATRIMONI DE “FAMILY-OFFICES” I CAPITALS PRIVATS GARANTINT LES INVERSIONS, DESENVERSIONS I HERÈNCIES PATRIMONIALS.

Seleccionada cartera d’immobles en venda