4 tendències del sector retail que necessites saber


A URBINIUM sabem que l’important no és ser el primer, sinó ser el millor.
Aquests 4 punts t’ajudaran a escalar posicions en el teu negoci.

És evident que el sector del retail, juntament amb el gastronòmic i l’esportiu, està en apogeu a la nostra ciutat. Les últimes obertures de Natural World Shoes, Change Lingerie, Mi&Co i Encuentro Moda són exemples de l’èxit d’aquest sector en constant expansió.

A la nostra consultoria sempre recomanem als emprenedors o caps d’expansió del retail que estiguin pendents de qualsevol canvi en el sector, especialment en la demanda en constant evolució. D’aquesta manera descobrirem com adaptar el nostre negoci a les preferències dels consumidors.

És per això que avui us compartim 4 tendències a tenir en compte si tens un negoci o estàs pensant a iniciar un projecte dins del retail.

·

·

1. EXPERIÈNCIA DE COMPRA INDIVIDUAL


Les vendes online són cada vegada més freqüents i, degut a això, cada cop fem menys visites a les botigues físiques.

Però hem detectat que aquestes visites guanyen valor si aportem l’experiència que el client necessita per tal que se senti cuidat, especial i únic. A més, serà molt recomanable que aquesta experiència la puguem connectar amb els mitjans digitals: lloc web, xarxes socials, botiga online, etc.

 

2. EL COSTAT MÉS HUMÀ


Cada cop més consumidors posen el focus en l’ètica social i mediambiental de les empreses. La demanda de productes naturals, respectuosos amb el medi ambient i que aporten valor a la societat, està creixent i això és quelcom que hem notat a la nostra consultoria.

És per això que serà cada vegada més important mostrar els nostres valors i ensenyar el nostre costat més humà als consumidors. Potser ara és el moment de fer un replantejament i posar sobre la taula aspectes i processos a millorar perquè el nostre negoci s’alineï més amb l’ètica que els consumidors esperen de nosaltres.

 

3. LA TECNOLOGIA AL NOSTRE ABAST


Una de les grans tendències que, sens dubte, està en constant creixement és l’ús de les tecnologies.

Amb l’objectiu d’oferir una millor experiència de compra, cada vegada se li dóna més importància al comerç digital. Per tant, serà clau establir un vincle d’unió entre el canal online i offline, és a dir, entre la botiga física i la botiga online. Hi ha múltiples estratègies per tal de connectar ambdues vies, escull les que més s’ajustin al teu model de negoci.

 

4. UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES


Bona part dels consumidors es regeixen per la primera imatge del producte. Si el nostre negoci té botiga online, haurem de tenir molt en compte la imatge del que venem. Una imatge clara, moderna i minimalista serà la clau de l’èxit del teu producte. A vegades ens preguntem perquè no es ven un producte… pot ser pel simple fet que la imatge no és l’adequada!

 

La progressió i evolució del teu negoci de retail és important per a la supervivència d’aquests als constants canvis del sector.  És essencial està al dia de les últimes tendències dels consumidors per a no quedar-se enrere.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

5 motius per donar suport a les botigues físiques

Un estudi recent conclou que més del 80% dels clients prefereixen comprar a botigues físiques abans que a Internet. Per què?

4 tendències del sector retail que necessites saber

A URBINIUM sabem que l'important no és ser el primer, sinó ser el millor. Aquests 4 punts t'ajudaran a escalar posicions en el teu negoci.

Com oferir la sostenibilitat als nostres clients?

Vols oferir productes i serveis sostenibles als teus clients però no saps com fer-ho? Aquestes en son les claus.

La cuina informal i el bon vi de Bèstia

Bèstia celebra la seva inauguració el passat divendres, envoltada de música i bon menjar. Així és l'exitós restaurant.

Vols llogar un local per a restauració?

Així és com, des del nostre Departament especialitzat en Restauració i Hostaleria, assessorem i agilitzem els passos a seguir per exercir l'activitat de restauració.

El calçat ecològic i artesanal de Natural World Shoes

A URBINIUM hem assessorat una nova marca sostenible per a la seva expansió. Descobreix els punts clau del seu concepte ecològic.

L’últim adeu a Cal Rei

L'emblemàtic Cal Rei tanca les botigues de Girona i Sant Antoni de Calonge després de 100 anys i 4 generacions.

La inauguració de TRIB3, tot un èxit

Després de Madrid i Barcelona, l'innovador gimnàs inaugura el seu nou espai a la Carretera Barcelona.

SynerGym posa en forma als gironins i gironines!

La franquícia, amb més de 100 gimnasos per tot Espanya, s'ha ubicat també a Girona, obtenint una molt bona rebuda a la ciutat.

Selva, una cafeteria salvatge d’allò més “healthy”

Selva Life Coffee & Brunch és l'essència del cafè d'especialitat amb plats saludables i ecològics.