4 tendències del sector retail que necessites saber


A URBINIUM sabem que l’important no és ser el primer, sinó ser el millor.
Aquests 4 punts t’ajudaran a escalar posicions en el teu negoci.

És evident que el sector del retail, juntament amb el gastronòmic i l’esportiu, està en apogeu a la nostra ciutat. Les últimes obertures de Natural World Shoes, Change Lingerie, Mi&Co i Encuentro Moda són exemples de l’èxit d’aquest sector en constant expansió.

A la nostra consultoria sempre recomanem als emprenedors o caps d’expansió del retail que estiguin pendents de qualsevol canvi en el sector, especialment en la demanda en constant evolució. D’aquesta manera descobrirem com adaptar el nostre negoci a les preferències dels consumidors.

És per això que avui us compartim 4 tendències a tenir en compte si tens un negoci o estàs pensant a iniciar un projecte dins del retail.

·

·

1. EXPERIÈNCIA DE COMPRA INDIVIDUAL


Les vendes online són cada vegada més freqüents i, degut a això, cada cop fem menys visites a les botigues físiques.

Però hem detectat que aquestes visites guanyen valor si aportem l’experiència que el client necessita per tal que se senti cuidat, especial i únic. A més, serà molt recomanable que aquesta experiència la puguem connectar amb els mitjans digitals: lloc web, xarxes socials, botiga online, etc.

 

2. EL COSTAT MÉS HUMÀ


Cada cop més consumidors posen el focus en l’ètica social i mediambiental de les empreses. La demanda de productes naturals, respectuosos amb el medi ambient i que aporten valor a la societat, està creixent i això és quelcom que hem notat a la nostra consultoria.

És per això que serà cada vegada més important mostrar els nostres valors i ensenyar el nostre costat més humà als consumidors. Potser ara és el moment de fer un replantejament i posar sobre la taula aspectes i processos a millorar perquè el nostre negoci s’alineï més amb l’ètica que els consumidors esperen de nosaltres.

 

3. LA TECNOLOGIA AL NOSTRE ABAST


Una de les grans tendències que, sens dubte, està en constant creixement és l’ús de les tecnologies.

Amb l’objectiu d’oferir una millor experiència de compra, cada vegada se li dóna més importància al comerç digital. Per tant, serà clau establir un vincle d’unió entre el canal online i offline, és a dir, entre la botiga física i la botiga online. Hi ha múltiples estratègies per tal de connectar ambdues vies, escull les que més s’ajustin al teu model de negoci.

 

4. UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES


Bona part dels consumidors es regeixen per la primera imatge del producte. Si el nostre negoci té botiga online, haurem de tenir molt en compte la imatge del que venem. Una imatge clara, moderna i minimalista serà la clau de l’èxit del teu producte. A vegades ens preguntem perquè no es ven un producte… pot ser pel simple fet que la imatge no és l’adequada!

 

La progressió i evolució del teu negoci de retail és important per a la supervivència d’aquests als constants canvis del sector.  És essencial està al dia de les últimes tendències dels consumidors per a no quedar-se enrere.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Idle Hands, un nou restaurant amb molta personalitat

El restaurant diürn aterra al Barri Vell, amb un menú inclusiu i tota una selecció de vinils musicals per gaudir de la millor experiència!

Els centres de medicina estètica creixen un 20%

Clínica Salinas obre les portes a la Plaça Catalunya, 16 de Girona centrats a potenciar la bellesa natural

Mon p’tit léon, la nova formatgeria del carrer Argenteria

La Gisèle Marquis inaugura la seva nova botiga especialitzada en una gran varietat de formatges suïssos d'alta qualitat, així com d'uns bons acompanyaments per la taula

Urbinium ajuda a obrir un negoci nou cada 7 dies

La consultoria immobiliària ha gestionat més del 70% de la façana comercial prime de Girona

Amb aquesta nova Llei “Crea i Creix”, podràs crear la teva empresa a partir d’1€

El Congrés aprova la Llei "Crea i Creix", amb la que crear una empresa serà molt més fàcil i ràpid. Aquestes son les mesures:

L’exitosa Manicura24 escull Girona per obrir la seva primera botiga!

Després d'un gran èxit amb la seva botiga online, la marca gironina obre la seva primera botiga física a ple centre comercial de la ciutat. Així d'espectacular ha quedat el local:

Girona es posa en forma

Aquestes noves obertures ratifiquen la passió dels gironins pel ciclisme i el fitness.

El calçat ecològic i artesanal de Natural World Shoes

A URBINIUM hem assessorat una nova marca sostenible per a la seva expansió. Descobreix els punts clau del seu concepte ecològic.

El “retailtainment” i com divertir els teus clients

Les botigues físiques estan canviant amb la digitalització i l'aparició de nous conceptes. Així és com pots fer que els teus clients visquin una nova experiència:

Els grans operadors migren cap a una estratègia de botigues petites i urbanes

Les grans marques del retail estan adoptant una estratègia de tornada cap a comerços més sostenibles.