4 tendències del sector retail que necessites saber


A URBINIUM sabem que l’important no és ser el primer, sinó ser el millor.
Aquests 4 punts t’ajudaran a escalar posicions en el teu negoci.

És evident que el sector del retail, juntament amb el gastronòmic i l’esportiu, està en apogeu a la nostra ciutat. Les últimes obertures de Natural World Shoes, Change Lingerie, Mi&Co i Encuentro Moda són exemples de l’èxit d’aquest sector en constant expansió.

A la nostra consultoria sempre recomanem als emprenedors o caps d’expansió del retail que estiguin pendents de qualsevol canvi en el sector, especialment en la demanda en constant evolució. D’aquesta manera descobrirem com adaptar el nostre negoci a les preferències dels consumidors.

És per això que avui us compartim 4 tendències a tenir en compte si tens un negoci o estàs pensant a iniciar un projecte dins del retail.

·

·

1. EXPERIÈNCIA DE COMPRA INDIVIDUAL


Les vendes online són cada vegada més freqüents i, degut a això, cada cop fem menys visites a les botigues físiques.

Però hem detectat que aquestes visites guanyen valor si aportem l’experiència que el client necessita per tal que se senti cuidat, especial i únic. A més, serà molt recomanable que aquesta experiència la puguem connectar amb els mitjans digitals: lloc web, xarxes socials, botiga online, etc.

 

2. EL COSTAT MÉS HUMÀ


Cada cop més consumidors posen el focus en l’ètica social i mediambiental de les empreses. La demanda de productes naturals, respectuosos amb el medi ambient i que aporten valor a la societat, està creixent i això és quelcom que hem notat a la nostra consultoria.

És per això que serà cada vegada més important mostrar els nostres valors i ensenyar el nostre costat més humà als consumidors. Potser ara és el moment de fer un replantejament i posar sobre la taula aspectes i processos a millorar perquè el nostre negoci s’alineï més amb l’ètica que els consumidors esperen de nosaltres.

 

3. LA TECNOLOGIA AL NOSTRE ABAST


Una de les grans tendències que, sens dubte, està en constant creixement és l’ús de les tecnologies.

Amb l’objectiu d’oferir una millor experiència de compra, cada vegada se li dóna més importància al comerç digital. Per tant, serà clau establir un vincle d’unió entre el canal online i offline, és a dir, entre la botiga física i la botiga online. Hi ha múltiples estratègies per tal de connectar ambdues vies, escull les que més s’ajustin al teu model de negoci.

 

4. UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES


Bona part dels consumidors es regeixen per la primera imatge del producte. Si el nostre negoci té botiga online, haurem de tenir molt en compte la imatge del que venem. Una imatge clara, moderna i minimalista serà la clau de l’èxit del teu producte. A vegades ens preguntem perquè no es ven un producte… pot ser pel simple fet que la imatge no és l’adequada!

 

La progressió i evolució del teu negoci de retail és important per a la supervivència d’aquests als constants canvis del sector.  És essencial està al dia de les últimes tendències dels consumidors per a no quedar-se enrere.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

L’exitosa Manicura24 escull Girona per obrir la seva primera botiga!

Després d'un gran èxit amb la seva botiga online, la marca gironina obre la seva primera botiga física a ple centre comercial de la ciutat. Així d'espectacular ha quedat el local:

Netejem el fons marí de l’Escala!

El passat diumenge 23 d'octubre, URBINIUM amb Diving Grassi-sub, vam organitzar una neteja de residus a les platjes de la Costa Brava.

La moda urbana arriba a Santa Clara de la mà de V34SW

Vintage34 Street Wear exposa en el seu showroom les últimes tendències en moda hip-hop per a oferir als més urbans una opció exclusiva

El “retailtainment” i com divertir els teus clients

Les botigues físiques estan canviant amb la digitalització i l'aparició de nous conceptes. Així és com pots fer que els teus clients visquin una nova experiència:

SynerGym posa en forma als gironins i gironines!

La franquícia, amb més de 100 gimnasos per tot Espanya, s'ha ubicat també a Girona, obtenint una molt bona rebuda a la ciutat.

La primera ‘flagship store’ de Castelli obre a Girona

La famosa marca italiana inaugura la seva nova i primera botiga d'articles per a ciclistes al Carrer Nou de Girona.

Mi&Co arriba a Girona!

La molt esperada firma barcelonesa Mi&Co, obre la seva primera botiga a Girona.

Charito celebra la seva inauguració a la Rambla de la Llibertat 17

La marca amb quasi 70 anys d'història, arriba a Girona, on ha celebrat la seva inauguració el passat divendres 14 d'octubre.

Punt Groc amplia a una nova sala de fitness

Un nou espai de 140 m2 obrirà les portes, annex al gimnàs que tots coneixem.

Descansar bé ho canvia tot

Sleep.8 obre les portes al sector de l’Avellaneda de Girona amb una amplia oferta de productes per a millorar el teu descans