5 consells per estalviar en la llum al teu local comercial


Estalviar en la llum al teu local comercial és clau si vols disminuir el cost de les teves factures a final de mes, sobretot tenint en compte la conjuntura econòmica actual, que suposa tot un repte empresarial. D’aquesta manera, t’ajudarà a mantenir la rendibilitat al abaratir els costos derivats del consum elèctric.

Para esment a aquests consells:

 

1. INCREMENTA L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA


Augmentar l’eficiència energètica és essencial per estalviar en la factura de la llum. Tenint això en compte, el millor és fer servi equips informàtics, servidors, maquinària, aires condicionats o altres aparells de baix consum.  

Com a norma general, els equips nous consumeixen menys energia elèctrica, així que una renovació al teu local o oficina mai serà mala idea. És important fixar-se que l’eficiència energètica dels nous equips sigui més alta, per assegurar una millor inversió a curt i a llarg termini.

 

 

2. CONTROLA ELS SISTEMES DE CLIMATITZACIÓ 


L’ideal és mantenir l’aire condicionat a un màxim de 23° a l’estiu, mentre que la calefacció haurà d’estar a 21°. D’aquesta manera, pots estalviar en els costos derivats dels sistemes de climatització. 

A més, és essencial que les teves oficines tinguin un correcte aïllament tèrmic perquè els sistemes de climatització funcionin adequadament i no hi hagi interferències o fugues, que només fan que disminuir l’eficiència.

 

3. VERIFICA LA TARIFA ENERGÈTICA


Assegura’t que la tarifa energètica de la teva empresa sigui la més apta per a cobrir les teves necessitats i estalviar en llum. Tingues en compte que durant l’anàlisi del consum d’energia elèctrica es determina el pla per a cobrir les teves necessitats inicials i futures.

Si controles els sistemes de climatització, revises l’aïllament de les teves oficines i incrementes la teva eficiència de consum d’electricitat, és possible que puguis contractar una millor tarifa. D’aquesta manera, podràs estalviar en costos associats al pagament del servei d’energia elèctrica. 

 

4. SECTORITZA LA IL·LUMINACIÓ


Sectoritzar la il·luminació evitarà la sobre il·luminació en algunes àrees del teu comerç. De fet, normalment és incorrecte il·luminar tot el local per igual a nivell de disseny d’interiors.

També és important que evitis en la mesura del possible, la llum artificial o el seu ús indiscriminat durant el dia. Per contra, és millor aprofitar la llum natural que passa a través de les finestres i instal·lis sistemes d’il·luminació que només s’encenguin quan sigui necessari.

 

 

5. INSTAL·LA CONTROLS AUTOMÀTICS D’IL·LUMINACIÓ


Els sistemes de control automàtic d’il·luminació són útils perquè les llums artificials s’apaguin quan sigui necessari. Per exemple, hi ha llocs on és necessari tenir llum elèctrica quasi tot el dia, com les oficines, però la façana de l’edifici, lavabos, la sala de reunions o el magatzem només la requereix en moments específics.

Pots fer servir sensors i temporitzadors perquè les llums s’apaguin en el moment adequat. També pots emprar atenuadors, ja que suposen un estalvi d’energia de fins al 9% en cadascun.

 

Aprofitar al màxim l’eficiència energètica pot ajudar-te a maximitzar els teus estalvis. Només has d’analitzar el teu consum i aplicar aquests consells per poder incrementar la rendibilitat del teu negoci i assegurar-ne l’èxit.

 

TAMBÉ T'AGRADARÀ

URBINIUM tanca un altre any solidari

Des d'URBINIUM hem donat més de 10.000€ a associacions com la Marató de TV3, Aldeas Infantiles, l'Hospital Josep Trueta, el concert solidàri de Gospelians de Girona contra el càncer i la Fundació Josep Carreras

Més de 10M€ en operacions immobiliàries

Les operacions immobilàries assessorades per URBINIUM aquest 2022 ja han superat els 10M€.

Hostal La Marina: Un retall de la història de Platja d’Aro

La família Balmaña ven l'establiment després de més de 60 anys de gerència per a garantir la seva renovació

Vols llogar un local per a restauració?

Així és com, des del nostre Departament especialitzat en Restauració i Hostaleria, assessorem i agilitzem els passos a seguir per exercir l'activitat de restauració.

Sex & Love, la nova botiga eròtica de la ciutat

Després de molts anys a Figueres, la marca de joguines eròtiques ha decidit expandir-se a Girona, a prop de l'estació d'autobusos RENFE

Canada House estrena botiga a Girona!

La franquícia de moda per als més menuts estrena nova botiga al Carrer Juli Garreta, a ple eix comercial del barri de l'Eixample.

Netejem el fons marí de l’Escala!

El passat diumenge 23 d'octubre, URBINIUM amb Diving Grassi-sub, vam organitzar una neteja de residus a les platjes de la Costa Brava.

Amb aquesta nova Llei “Crea i Creix”, podràs crear la teva empresa a partir d’1€

El Congrés aprova la Llei "Crea i Creix", amb la que crear una empresa serà molt més fàcil i ràpid. Aquestes son les mesures:

Cucut Oliva es trasllada

L'estimada botiga gironina canvia de local per un de més ampli, per tal de fer créixer la seva marca.

Mon p’tit léon, la nova formatgeria del carrer Argenteria

La Gisèle Marquis inaugura la seva nova botiga especialitzada en una gran varietat de formatges suïssos d'alta qualitat, així com d'uns bons acompanyaments per la taula