5 consells per estalviar en la llum al teu local comercial


Estalviar en la llum al teu local comercial és clau si vols disminuir el cost de les teves factures a final de mes, sobretot tenint en compte la conjuntura econòmica actual, que suposa tot un repte empresarial. D’aquesta manera, t’ajudarà a mantenir la rendibilitat al abaratir els costos derivats del consum elèctric.

Para esment a aquests consells:

 

1. INCREMENTA L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA


Augmentar l’eficiència energètica és essencial per estalviar en la factura de la llum. Tenint això en compte, el millor és fer servi equips informàtics, servidors, maquinària, aires condicionats o altres aparells de baix consum.  

Com a norma general, els equips nous consumeixen menys energia elèctrica, així que una renovació al teu local o oficina mai serà mala idea. És important fixar-se que l’eficiència energètica dels nous equips sigui més alta, per assegurar una millor inversió a curt i a llarg termini.

 

 

2. CONTROLA ELS SISTEMES DE CLIMATITZACIÓ 


L’ideal és mantenir l’aire condicionat a un màxim de 23° a l’estiu, mentre que la calefacció haurà d’estar a 21°. D’aquesta manera, pots estalviar en els costos derivats dels sistemes de climatització. 

A més, és essencial que les teves oficines tinguin un correcte aïllament tèrmic perquè els sistemes de climatització funcionin adequadament i no hi hagi interferències o fugues, que només fan que disminuir l’eficiència.

 

3. VERIFICA LA TARIFA ENERGÈTICA


Assegura’t que la tarifa energètica de la teva empresa sigui la més apta per a cobrir les teves necessitats i estalviar en llum. Tingues en compte que durant l’anàlisi del consum d’energia elèctrica es determina el pla per a cobrir les teves necessitats inicials i futures.

Si controles els sistemes de climatització, revises l’aïllament de les teves oficines i incrementes la teva eficiència de consum d’electricitat, és possible que puguis contractar una millor tarifa. D’aquesta manera, podràs estalviar en costos associats al pagament del servei d’energia elèctrica. 

 

4. SECTORITZA LA IL·LUMINACIÓ


Sectoritzar la il·luminació evitarà la sobre il·luminació en algunes àrees del teu comerç. De fet, normalment és incorrecte il·luminar tot el local per igual a nivell de disseny d’interiors.

També és important que evitis en la mesura del possible, la llum artificial o el seu ús indiscriminat durant el dia. Per contra, és millor aprofitar la llum natural que passa a través de les finestres i instal·lis sistemes d’il·luminació que només s’encenguin quan sigui necessari.

 

 

5. INSTAL·LA CONTROLS AUTOMÀTICS D’IL·LUMINACIÓ


Els sistemes de control automàtic d’il·luminació són útils perquè les llums artificials s’apaguin quan sigui necessari. Per exemple, hi ha llocs on és necessari tenir llum elèctrica quasi tot el dia, com les oficines, però la façana de l’edifici, lavabos, la sala de reunions o el magatzem només la requereix en moments específics.

Pots fer servir sensors i temporitzadors perquè les llums s’apaguin en el moment adequat. També pots emprar atenuadors, ja que suposen un estalvi d’energia de fins al 9% en cadascun.

 

Aprofitar al màxim l’eficiència energètica pot ajudar-te a maximitzar els teus estalvis. Només has d’analitzar el teu consum i aplicar aquests consells per poder incrementar la rendibilitat del teu negoci i assegurar-ne l’èxit.

 

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

El calçat ecològic i artesanal de Natural World Shoes

A URBINIUM hem assessorat una nova marca sostenible per a la seva expansió. Descobreix els punts clau del seu concepte ecològic.

Finestralia obre les portes a Girona per a renovar les teves finestres

En el nou local de carrer Barcelona 91 trobaràs solucions per a millorar l'eficiència energètica dels teus tancaments

Els centres de medicina estètica creixen un 20%

Clínica Salinas obre les portes a la Plaça Catalunya, 16 de Girona centrats a potenciar la bellesa natural

WiR presenta el primer Codi de Bon Govern per al sector retail

L'associació d'executives del retail presenta un decàleg de bones pràctiques per impulsar el talent femení

Sabies que el patinet elèctric és un mitjà de transport centenari?

Arriba a Girona Sabway, botiga i taller de patinets elèctrics de referència per als amants d'aquest mitjà de transport

El “retailtainment” i com divertir els teus clients

Les botigues físiques estan canviant amb la digitalització i l'aparició de nous conceptes. Així és com pots fer que els teus clients visquin una nova experiència:

Canada House estrena botiga a Girona!

La franquícia de moda per als més menuts estrena nova botiga al Carrer Juli Garreta, a ple eix comercial del barri de l'Eixample.

La moda urbana arriba a Santa Clara de la mà de V34SW

Vintage34 Street Wear exposa en el seu showroom les últimes tendències en moda hip-hop per a oferir als més urbans una opció exclusiva

El que no sabies del Barri de l’Eixample

Avui dia, el Barri de l'Eixample suposa uns dels eixos comercials més importants de la ciutat, on habita gairebé la meitat de la població. Aquests són els seus orígens.

Charito celebra la seva inauguració a la Rambla de la Llibertat 17

La marca amb quasi 70 anys d'història, arriba a Girona, on ha celebrat la seva inauguració el passat divendres 14 d'octubre.