5 motius per donar suport a les botigues físiques


Un estudi recent conclou que més del 80% dels clients prefereixen comprar a botigues físiques abans que a Internet.

Si bé és cert que les estadístiques apunten a un creixement de les botigues online davant de les botigues físiques, qui digui que els negocis tradicionals desapareixeran amb el temps va ben equivocat.

Aquí veurem quins són els 5 motius pels quals les botigues físiques tenen un futur assegurat.

 

1. EL CONTACTE AMB EL CLIENT


El client vol fer la seva compra quan millor li convingui. D’aquí que els venedors vulguin oferir la màxima flexibilitat a l’hora de comprar i que es pugui escollir des d’on volen realitzar la comanda.
Estudis demostren que les empreses que compten amb estratègies multicanal mantenen quasi el 90% dels seus clients. A la vista està, doncs, que tenir presència multicanal és un èxit assegurat.

 

2. PASSIN, VEGIN I TOQUIN


La gent vol tocar el producte i saber com és, d’aquí que una botiga física es converteix en la millor opció davant d’una botiga online. Poder provar-se la roba, fullejar una revista, veure la qualitat d’un ordinador o d’un televisor… Els sentits incentiven la compra.

La tecnologia podrà millorar la qualitat per a consultar i comparar productes i preus, però l’experiència de poder tocar i sentir serà sempre irreemplaçable.

 

3. LA IMMEDIATESA


Els clients prefereixen la satisfacció immediata de tenir al moment el que han adquirit. No volen esperar uns dies a rebre el producte a casa, volen emportar-se la compra de manera immediata.

 

4. TOTS VOLEM SER ASSESSORATS


Un estudi recent conclou que més del 80% dels clients prefereixen comprar a botigues físiques que a Internet. Per què? Perquè els hi agrada ser ajudats i rebre un bon tracte per part dels treballadors.

A més, un altre assumpte a destacar, és la comoditat de poder retornar un producte en una botiga física, evitant passar per tot el procés que comporta retornar una compra online.

 

5. ELS IMPULSOS


Tot el món passa per davant de desenes de botigues de camí a casa, a la feina, a l’escola… Marques, aparadors i productes emplenen els nostres ulls quan passegem pel carrer. Aquests impactes, sumats a la immediatesa de la que parlàvem d’endur-nos el producte a l’instant, és un incentiu per al consum de botigues físiques.

 

Aquests són alguns dels motius que ens porta a Urbinium a creure que les botigues físiques no desapareixeran mai. Per això el nostre equip ofereix l’assessorament complet des del moment de recerca de locals comercials fins al moment de la seva implantació final.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

Girona es posa en forma

Aquestes noves obertures ratifiquen la passió dels gironins pel ciclisme i el fitness.

El comerç local com a impulsor dels ODS de l’ONU

Les botigues de proximitat i les seves relacions humanes i econòmiques són la base del projecte empresarial d'URBINIUM

SynerGym posa en forma als gironins i gironines!

La franquícia, amb més de 100 gimnasos per tot Espanya, s'ha ubicat també a Girona, obtenint una molt bona rebuda a la ciutat.

L’art de la floristeria de Deflors obre nou establiment a Girona

La florista Mariona Madera explora les darreres tendències en decoració floral a la seva nova botiga davant del Mercat del Lleó

La inauguració de TRIB3, tot un èxit

Després de Madrid i Barcelona, l'innovador gimnàs inaugura el seu nou espai a la Carretera Barcelona.

Com escollir un local comercial?

Aquests consells seran la clau de l’èxit per prosperar i obtenir els majors ingressos possibles al teu negoci.

Un nou concepte de boxa fitness arriba a Girona amb Brooklyn Fitboxing

Un nou concepte de fer esport, divertit i altament addictiu, s’ha instal·lat al carrer de la Creu, 24, gràcies a Urbinium

L’inauguració d’Eat Sleep Cycle rep un centenar de persones

Més de 100 persones van assistir a la inauguració de la nova seu de la marca, un nou espai d'expansió per Eat Sleep Cycle.

5 consells per estalviar en la llum al teu local comercial

Estalviar en la llum al teu local comercial t'ajudarà a aconseguir una major rentabilitat al teu negoci. Aprèn com amb aquests 5 consells!

LAB: Moda mediterrània i sostenible per a dones reals

Los Ángeles Barcelona és la nova showroom del grup Guitare al carrer Santa Clara, 49 de Girona