Benvinguts a la Casa de las Carcasas


La Casa de las Carcasas neix el 2012 a Extremadura, amb ganes de reinventar el món dels accessoris per a mòbils i dispositius.  Avui dia, els trobem gairebé a totes les ciutats d’Espanya i se segueixen expandint a altres països com Itàlia, Portugal i França.

 

 

UN PROJECTE ÚNIC


Des d’aquell moment, la marca s’ha construït al voltant dels seus valors: novetat, qualitat, preu i disseny. De fet, el seu eix principal és el producte i la cerca de la cohesió entre estil, novetat, materials, textures i color. Tots aquests anys d’experiència els ha portat al fet que pensem en ells quan necessiten fundes de mòbil i accessoris.

Actualment, ofereixen tota una gran varietat de productes, des d’auriculars sense cables, suports, cèrcols de llum, cristalls temperats, fins a protectors de càmera. A més, treballen per aconseguir la màxima satisfacció dels seus clients amb un servei és personalitzat, garantit un tracte únic en el sector!

 

 

UN LOCAL LLUMINÓS I CANTONER


En mig del seu procés d’expansió, han escollit Girona per ubicar la seva nova botiga. Un espai cantoner de 85 m² decorat amb els seus colors corporatius i molta lluminositat. Es tracta d’un local prime, ubicat a ple centre comercial amb un alt pas de vianants, quelcom essencial per a la marca.

Quan els caps d’expansió o emprenedors venen a les nostres oficines pel nostre assessorament personalitzat, sempre els parlem de les dades de geolocalització a l’hora de trobar un local que s’adeqüi a les seves necessitats. Es tracta d’informació essencial quan pensem en ubicar el nostre negoci, ja que el bon funcionament del projecte no només depèn de les característiques del local, sinó també de les característiques de la zona (pas de vianants, locals del voltant, serveis essencials pròxims, parades d’autobús, i altres tipus de dades claus per la presa de decisió final.)

La Casa de las Carcasas ha optat per la Gran Via de Jaume I, cantonada amb Joan Maragall, dos carrers amb una alta afluència de trànsit i vianants degut al flux comercial de la zona!

Enhorabona a tot l’equip i gràcies per haver confiat en el nostre assessorament.

📍 Visita’ls a Gran Via de Jaume I 84, Girona.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

El que no sabies del Barri de l’Eixample

Avui dia, el Barri de l'Eixample suposa uns dels eixos comercials més importants de la ciutat, on habita gairebé la meitat de la població. Aquests són els seus orígens.

La importància d’una bona estratègia digital

La convivència de les botigues físiques i digitals és una realitat. L'omnichannel ha arribat per quedar-se i el teu negoci no es pot quedar enrere!

Vols llogar un local per a restauració?

Així és com, des del nostre Departament especialitzat en Restauració i Hostaleria, assessorem i agilitzem els passos a seguir per exercir l'activitat de restauració.

“El millor entrepà d’autor, ara a Girona!”

Després de 70 anys d'història, Charito 1953 aterra a la Rambla de la Llibertat de Girona.

Charito celebra la seva inauguració a la Rambla de la Llibertat 17

La marca amb quasi 70 anys d'història, arriba a Girona, on ha celebrat la seva inauguració el passat divendres 14 d'octubre.

4 tendències del sector retail que necessites saber

A URBINIUM sabem que l'important no és ser el primer, sinó ser el millor. Aquests 4 punts t'ajudaran a escalar posicions en el teu negoci.

La Plaça del Vi és història de Girona

Sabies que la Plaça del Vi data del 1229? Descobreix la història darrere d'una de les places més estimades de la nostra ciutat.

La inauguració de TRIB3, tot un èxit

Després de Madrid i Barcelona, l'innovador gimnàs inaugura el seu nou espai a la Carretera Barcelona.

El “retailtainment” i com divertir els teus clients

Les botigues físiques estan canviant amb la digitalització i l'aparició de nous conceptes. Així és com pots fer que els teus clients visquin una nova experiència:

Més de 10M€ en operacions immobiliàries

Les operacions immobilàries assessorades per URBINIUM aquest 2022 ja han superat els 10M€.