Benvinguts a la Casa de las Carcasas


La Casa de las Carcasas neix el 2012 a Extremadura, amb ganes de reinventar el món dels accessoris per a mòbils i dispositius.  Avui dia, els trobem gairebé a totes les ciutats d’Espanya i se segueixen expandint a altres països com Itàlia, Portugal i França.

 

 

UN PROJECTE ÚNIC


Des d’aquell moment, la marca s’ha construït al voltant dels seus valors: novetat, qualitat, preu i disseny. De fet, el seu eix principal és el producte i la cerca de la cohesió entre estil, novetat, materials, textures i color. Tots aquests anys d’experiència els ha portat al fet que pensem en ells quan necessiten fundes de mòbil i accessoris.

Actualment, ofereixen tota una gran varietat de productes, des d’auriculars sense cables, suports, cèrcols de llum, cristalls temperats, fins a protectors de càmera. A més, treballen per aconseguir la màxima satisfacció dels seus clients amb un servei és personalitzat, garantit un tracte únic en el sector!

 

 

UN LOCAL LLUMINÓS I CANTONER


En mig del seu procés d’expansió, han escollit Girona per ubicar la seva nova botiga. Un espai cantoner de 85 m² decorat amb els seus colors corporatius i molta lluminositat. Es tracta d’un local prime, ubicat a ple centre comercial amb un alt pas de vianants, quelcom essencial per a la marca.

Quan els caps d’expansió o emprenedors venen a les nostres oficines pel nostre assessorament personalitzat, sempre els parlem de les dades de geolocalització a l’hora de trobar un local que s’adeqüi a les seves necessitats. Es tracta d’informació essencial quan pensem en ubicar el nostre negoci, ja que el bon funcionament del projecte no només depèn de les característiques del local, sinó també de les característiques de la zona (pas de vianants, locals del voltant, serveis essencials pròxims, parades d’autobús, i altres tipus de dades claus per la presa de decisió final.)

La Casa de las Carcasas ha optat per la Gran Via de Jaume I, cantonada amb Joan Maragall, dos carrers amb una alta afluència de trànsit i vianants degut al flux comercial de la zona!

Enhorabona a tot l’equip i gràcies per haver confiat en el nostre assessorament.

📍 Visita’ls a Gran Via de Jaume I 84, Girona.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

L’obra nova a Girona manté la moderació en els preus per cinquè any consecutiu

URBINIUM comercialitza una promoció d’obra nova un 30% més econòmica que el preu mitjà del m2 de la zona

4 tendències del sector retail que necessites saber

A URBINIUM sabem que l'important no és ser el primer, sinó ser el millor. Aquests 4 punts t'ajudaran a escalar posicions en el teu negoci.

“El millor entrepà d’autor, ara a Girona!”

Després de 70 anys d'història, Charito 1953 aterra a la Rambla de la Llibertat de Girona.

L’art de la floristeria de Deflors obre nou establiment a Girona

La florista Mariona Madera explora les darreres tendències en decoració floral a la seva nova botiga davant del Mercat del Lleó

URBINIUM, patrocinador oficial del concert benèfic contra el càncer

El diumenge 18 de setembre se celebrarà un concert benèfic de gòspel al Teatre Municipal de Girona, de la mà de Gospelians de Girona.

Canada House estrena botiga a Girona!

La franquícia de moda per als més menuts estrena nova botiga al Carrer Juli Garreta, a ple eix comercial del barri de l'Eixample.

La inauguració de TRIB3, tot un èxit

Després de Madrid i Barcelona, l'innovador gimnàs inaugura el seu nou espai a la Carretera Barcelona.

El calçat ecològic i artesanal de Natural World Shoes

A URBINIUM hem assessorat una nova marca sostenible per a la seva expansió. Descobreix els punts clau del seu concepte ecològic.

Girona fa olor de (Syra) Coffee

La franquícia de cafè d'especialitat obre en ple cor del barri vell

El futur eix cívic del carrer Barcelona que el transformarà en avinguda, una prioritat pel nou consistori de Girona

URBINIUM comercialitza una promoció d'obra nova a la zona que començarà a entregar-se a finals de 2025