Un nou concepte de boxa fitness arriba a Girona amb Brooklyn Fitboxing


Amb més de 160 franquícies repartides en 9 països, Brooklyn Fitboxing introdueix a l’Eixample de Girona, un mètode revolucionari que uneix la boxa i el fitness a través de la gamificació. Un nou concepte divertit i altament addictiu que s’ha instal·lat al carrer de la Creu, 24, gràcies a Urbinium.

El fitboxing és una activitat física cada cop més popular, i no és difícil saber el perquè. I és que aquesta combinació de boxa i fitness té molts avantatges per a la salut i el benestar, tant físic com mental. A més, és una disciplina efectiva i divertida per mantenir-se en forma i actiu que a partir de ja podràs practicar al nou gimnàs de Brooklyn Fitboxing a Girona. Amb l’acompanyament d’Urbinium, l’emprenedor s’ha instal·lat un local a l’Eixample de Girona que serà el primer establiment especialitzat en aquesta disciplina a tota la demarcació.

Crema de calories

Un dels principals beneficis del fitboxing és l’elevada crema de calories que provoca. Aquesta activitat és una forma molt efectiva de fer exercici cardiovascular d’alt impacte, cosa que significa ajuda a cremar una gran quantitat de calories en un curt període de temps. Segons algunes estimacions, una sessió de fitboxing d’aproximadament 45 minuts pot cremar entre 500 i 1000 calories. Això converteix aquesta disciplina en una excel·lent opció per a aquells que busquen perdre pes o mantenir-se en forma.

Millora de la força i resistència

El fitboxing també és una excel·lent forma de millorar la força i la resistència. En combinar moviments d’arts marcials amb exercicis de fitness, aquesta activitat treballa una varietat de músculs diferents en tot el cos, la qual cosa ajuda a enfortir-los i millorar la resistència. Amb el temps, el fitboxing pot ajudar també a construir músculs més forts i augmentar la capacitat de resistència del cos.

Alleujament de l’estrès

Un altre benefici del fitboxing és que pot ajudar a reduir l’estrès i la tensió acumulada en el cos i la ment. La boxa és una activitat molt intensa que requereix molt d’esforç i energia, la qual cosa pot ajudar a alliberar la tensió i l’estrès acumulats. A més, l’enfocament en la tècnica i l’entrenament pot ajudar a buidar la ment i concentrar-se en el moment present, la qual cosa té un efecte calmant i relaxant.

Desenvolupament d’habilitats de defensa personal

El fitboxing no sols és una forma efectiva d’exercici cardiovascular, sinó que també pot ser una forma útil d’aprendre habilitats de defensa personal. A través de la pràctica de moviments i tècniques de boxa, kick-boxing i muay thai els participants poden aprendre a protegir-se i defensar-se en situacions perilloses. Això pot augmentar la confiança i la seguretat personal, la qual cosa pot ser especialment important per a aquells que se senten vulnerables o insegurs.

Diversió i variació

Finalment, el fitboxing és una activitat física molt divertida i emocionant. En combinar les arts marcials amb exercicis de fitness i entrenament funcional, aquesta activitat pot ser molt desafiant, el que la converteix en una opció atractiva per a aquells que busquen una forma efectiva i emocionant de fer exercici. A més, l’aspecte social del fitboxing pot ser molt interessant per a moltes persones, ja que permet fer exercici en grup i conèixer a altres persones amb interessos similars.

Cops solidaris: #hit4change

Les classes de Brooklyn Fitboxing són dirigides per un professor titulat en ciències de l’esport que, a més, ha hagut de certificar-se com a especialista en aquesta modalitat d’entrenament. Les classes, que duren 47 minuts, se centren en combinacions de cops contra un sac connectat que interpreta els resultats i valora l’efectivitat de l’entrenament atorgant punts al participant. Aquests punts es poden consultar des de l’aplicació pròpia de la marca. En funció del nombre de cops efectius que s’aconsegueixen donar, el participant pot decidir com distribuir els fons solidaris que Brooklyn Fitboxing destina cada mes a una selecció de causes solidàries. Gràcies a aquesta filosofia #hit4change, Brooklyn Fitboxing converteix els cops dels seus alumnes en solucions per a problemes reals mitjançant el finançament de diferents projectes solidaris.

En conclusió, el fitboxing és una activitat física molt efectiva i emocionant que té molts avantatges per a la salut i el benestar. Des de la crema de calories fins a la millora de la força i resistència, l’alleujament de l’estrès i la tensió, el desenvolupament d’habilitats de defensa personal i la diversió i variació, hi ha moltes raons per les quals el fitboxing és una excel·lent opció per a aquells que busquen mantenir-se en forma i actius. Si estàs buscant una forma emocionant i efectiva de fer exercici, prova el fitboxing avui mateix!

Des d’Urbinium, hem ajudat el franquiciat de Brooklyn Fitboxing a instal·lar-se en un local situat en un carrer molt proper a la Facultat de Medicina i Infermeria de la UdG i dotat de carril bici. A la mateixa zona de l’Eixample de Girona hi trobem la seu de CaixaBank a Girona, un Supermercat Spar, Flors Jumel, BioBrots, l’autoescola RACC i una benzinera Repsol entre altres locals comercials, oficines, cafeteries i restaurants. En definitiva, una zona d’elevat trànsit de persones, totes susceptibles de ser nous practicants de fitboxing.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

7 consells per a escollir el teu local comercial

Comptar amb consultors professionals que coneguin el mercat i la zona és una garantia d'èxit

L’exitosa Manicura24 escull Girona per obrir la seva primera botiga!

Després d'un gran èxit amb la seva botiga online, la marca gironina obre la seva primera botiga física a ple centre comercial de la ciutat. Així d'espectacular ha quedat el local:

La cuina informal i el bon vi de Bèstia

Bèstia celebra la seva inauguració el passat divendres, envoltada de música i bon menjar. Així és l'exitós restaurant.

L’inauguració d’Eat Sleep Cycle rep un centenar de persones

Més de 100 persones van assistir a la inauguració de la nova seu de la marca, un nou espai d'expansió per Eat Sleep Cycle.

Charito celebra la seva inauguració a la Rambla de la Llibertat 17

La marca amb quasi 70 anys d'història, arriba a Girona, on ha celebrat la seva inauguració el passat divendres 14 d'octubre.

O2O: El camí de tornada del comerç online a la botiga física

La botiga tradicional atreu cada cop més els retailers nascuts en digital pel seu potencial de connectar amb els clients

Sex & Love, la nova botiga eròtica de la ciutat

Després de molts anys a Figueres, la marca de joguines eròtiques ha decidit expandir-se a Girona, a prop de l'estació d'autobusos RENFE

5 motius per donar suport a les botigues físiques

Un estudi recent conclou que més del 80% dels clients prefereixen comprar a botigues físiques abans que a Internet. Per què?

El comerç retail encadena 27 mesos consecutius generant llocs de treball

Les vendes del sector detallista creixen un 7,7% impulsades pel sector de bens personals

Plantem un arbre per cada contracte signat

Hem reforestat ja 10.000 m2 al Parc Natural del Montgrí en els darrers dos anys