El calçat ecològic i artesanal de Natural World Shoes


Ja fa temps que a la nostra consultoria hem notat una clara tendència cap a la sostenibilitat, el comerç de proximitat i els productes fets a mà. Està clar que la demanda del mercat cada cop va més encaminada cap a una compra més respectuosa amb el medi ambient, degut sobretot, a un públic més conscienciat.

Des de fa quatre dècades, Natural World Eco Friendly es va introduir al mercat del calçat, amb una mescla de tradició i saber fer amb les últimes tendències, per oferir un calçat de qualitat. Però el que dona el renom a la marca són els seus objectius i processos sostenibles, juntament amb una producció artesanal i nacional.

Segueix llegint per saber quins són.

·

 

QUÈ FA DE NATURAL WORLD, UNA MARCA SOSTENIBLE?


La marca només utilitza matèries primes 100% ecològiques, com el cotó orgànic i el cautxú natural. A més, totes les sabates segueixen un procés de producció respectuós amb el medi ambient, des de l’obtenció de la matèria prima, fins a l’empaquetament.

Es tracta d’un sistema de producció de més de 100 anys d’antiguitat, que requereix un tipus de maquinària específica, conegut com a “Sistema de Vulcanització“.

“La utilització de matèries primes sostenibles i el sistema de producció respectuós amb el medi ambient,
combinat amb els últims avenços tecnològics, són el punt clau de l’èxit de la marca.”

No només això, sinó que Natural World té una clara consciència eco-circular, on reutilitzen i reciclen els materials usats en el procés de fabricació. És per això que quan acaben de fabricar una col·lecció, envien les restes de teixits a una planta de reciclatge tèxtil, on són afegits com a nous al cotó orgànic, evitant generar residus, reduint la demanda de recursos i l’impacte en el medi ambient.

En concret, aconsegueixen estalviar una quantitat important d’aigua, redueixen les emissions de CO2 i eviten altres tipus d’impacte al medi ambient del cultiu del cotó.

·

·

A més,  durant la fabricació de les soles, tot el cautxú sobrant s’emmagatzema minuciosament on, un cop acabada la producció, es converteix en pols per una futura reutilització. Quan s’elabora el nou cautxú, a cada placa se l’incorpora aproximadament un 30% de cautxú reciclat.

·

 

Quan Natural World va contactar amb la nostra consultoria immobiliària per ajudar-los a trobar un bon local, vam quedar enlluernats pel seu projecte. Estem encantats d’aportar a la ciutat de Girona més negocis com el seu, on la sostenibilitat i la implicació amb el medi ambient és essencial per un futur millor.

 

📍 Troba’ls a la Rambla de la Llibertat 9 de Girona.

 

 

TAMBÉ T'AGRADARÀ

La firma Encuentro Moda aterra a Girona

Famosa per la inclusivitat de talles, concepte important en una ciutat tan inmersa en el retail com la nostra.

Girona, la capital ciclista europea

La ciutat suma més de 20 negocis dedicats al sector ciclista, quan el 2015 no superaven els cinc. Quina ha estat la inversió a través d'URBINIUM?

Cucut Oliva es trasllada

L'estimada botiga gironina canvia de local per un de més ampli, per tal de fer créixer la seva marca.

SynerGym posa en forma als gironins i gironines!

La franquícia, amb més de 100 gimnasos per tot Espanya, s'ha ubicat també a Girona, obtenint una molt bona rebuda a la ciutat.

Punt Groc amplia a una nova sala de fitness

Un nou espai de 140 m2 obrirà les portes, annex al gimnàs que tots coneixem.

Idle Hands, un nou restaurant amb molta personalitat

El restaurant diürn aterra al Barri Vell, amb un menú inclusiu i tota una selecció de vinils musicals per gaudir de la millor experiència!

Com escollir un local comercial?

Aquests consells seran la clau de l’èxit per prosperar i obtenir els majors ingressos possibles al teu negoci.

Mon p’tit léon, la nova formatgeria del carrer Argenteria

La Gisèle Marquis inaugura la seva nova botiga especialitzada en una gran varietat de formatges suïssos d'alta qualitat, així com d'uns bons acompanyaments per la taula

URBINIUM, patrocinador oficial del concert benèfic contra el càncer

El diumenge 18 de setembre se celebrarà un concert benèfic de gòspel al Teatre Municipal de Girona, de la mà de Gospelians de Girona.

La primera ‘flagship store’ de Castelli obre a Girona

La famosa marca italiana inaugura la seva nova i primera botiga d'articles per a ciclistes al Carrer Nou de Girona.