El calçat ecològic i artesanal de Natural World Shoes


Ja fa temps que a la nostra consultoria hem notat una clara tendència cap a la sostenibilitat, el comerç de proximitat i els productes fets a mà. Està clar que la demanda del mercat cada cop va més encaminada cap a una compra més respectuosa amb el medi ambient, degut sobretot, a un públic més conscienciat.

Des de fa quatre dècades, Natural World Eco Friendly es va introduir al mercat del calçat, amb una mescla de tradició i saber fer amb les últimes tendències, per oferir un calçat de qualitat. Però el que dona el renom a la marca són els seus objectius i processos sostenibles, juntament amb una producció artesanal i nacional.

Segueix llegint per saber quins són.

·

 

QUÈ FA DE NATURAL WORLD, UNA MARCA SOSTENIBLE?


La marca només utilitza matèries primes 100% ecològiques, com el cotó orgànic i el cautxú natural. A més, totes les sabates segueixen un procés de producció respectuós amb el medi ambient, des de l’obtenció de la matèria prima, fins a l’empaquetament.

Es tracta d’un sistema de producció de més de 100 anys d’antiguitat, que requereix un tipus de maquinària específica, conegut com a “Sistema de Vulcanització“.

“La utilització de matèries primes sostenibles i el sistema de producció respectuós amb el medi ambient,
combinat amb els últims avenços tecnològics, són el punt clau de l’èxit de la marca.”

No només això, sinó que Natural World té una clara consciència eco-circular, on reutilitzen i reciclen els materials usats en el procés de fabricació. És per això que quan acaben de fabricar una col·lecció, envien les restes de teixits a una planta de reciclatge tèxtil, on són afegits com a nous al cotó orgànic, evitant generar residus, reduint la demanda de recursos i l’impacte en el medi ambient.

En concret, aconsegueixen estalviar una quantitat important d’aigua, redueixen les emissions de CO2 i eviten altres tipus d’impacte al medi ambient del cultiu del cotó.

·

·

A més,  durant la fabricació de les soles, tot el cautxú sobrant s’emmagatzema minuciosament on, un cop acabada la producció, es converteix en pols per una futura reutilització. Quan s’elabora el nou cautxú, a cada placa se l’incorpora aproximadament un 30% de cautxú reciclat.

·

 

Quan Natural World va contactar amb la nostra consultoria immobiliària per ajudar-los a trobar un bon local, vam quedar enlluernats pel seu projecte. Estem encantats d’aportar a la ciutat de Girona més negocis com el seu, on la sostenibilitat i la implicació amb el medi ambient és essencial per un futur millor.

 

📍 Troba’ls a la Rambla de la Llibertat 9 de Girona.

 

 

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

L’últim adeu a Cal Rei

L'emblemàtic Cal Rei tanca les botigues de Girona i Sant Antoni de Calonge després de 100 anys i 4 generacions.

Plantem un arbre per cada contracte signat

Hem reforestat ja 10.000 m2 al Parc Natural del Montgrí en els darrers dos anys

WiR presenta el primer Codi de Bon Govern per al sector retail

L'associació d'executives del retail presenta un decàleg de bones pràctiques per impulsar el talent femení

Un nou concepte de boxa fitness arriba a Girona amb Brooklyn Fitboxing

Un nou concepte de fer esport, divertit i altament addictiu, s’ha instal·lat al carrer de la Creu, 24, gràcies a Urbinium

El comerç local com a impulsor dels ODS de l’ONU

Les botigues de proximitat i les seves relacions humanes i econòmiques són la base del projecte empresarial d'URBINIUM

Girona es posa en forma

Aquestes noves obertures ratifiquen la passió dels gironins pel ciclisme i el fitness.

Mon p’tit léon, la nova formatgeria del carrer Argenteria

La Gisèle Marquis inaugura la seva nova botiga especialitzada en una gran varietat de formatges suïssos d'alta qualitat, així com d'uns bons acompanyaments per la taula

“Escolta el batec del teu comerç”

La iniciativa de PIMEC té per objectiu reivindicar la singularitat i el valor afegit del comerç i la restauració local

L’inauguració d’Eat Sleep Cycle rep un centenar de persones

Més de 100 persones van assistir a la inauguració de la nova seu de la marca, un nou espai d'expansió per Eat Sleep Cycle.

Com escollir un local comercial?

Aquests consells seran la clau de l’èxit per prosperar i obtenir els majors ingressos possibles al teu negoci.