Canada House estrena botiga a Girona!


Aquest desembre l’hem començat amb una nova obertura de la franquícia Canada House.

Sabies que la marca troba els seus inicis el 1953⁣? Des d’aleshores, la seva missió d’innovar i créixer en el sector tèxtil els ha permès obrir multitud de punts de venda, fins a arribar a més de 60 botigues monomarca.

 

UN EQUIP COMPROMÈS


Actualment, el projecte es troba en un il·lusionant moment amb un pla estratègic que busca la consolidació en el mercat nacional i la implantació en els principals mercats a escala internacional, tant a les botigues físiques com on-line. La marca, té molt clara la fusió d’ambdós canals de venda, quelcom essencial que vam exposar en l’article de “Les 5 fases del customer journey“.

Les seves col·leccions modernes i innovadores, són creades des del cor. I és que cadascun dels seus dissenys porta una mica de tot un equip compromès amb la missió de Canada House. Aquest és el seu homenatge a una manera d’entendre la vida, d’educar i en definitiva, de donar suport als més petits en el seu desenvolupament.

 

 

Des de la nostra consultoria sempre gestionem els projectes d’expansió de les marques mitjançant estudis realitzats amb la nostra tecnologia, escoltant les necessitats i desitjos de l’empresa.

Canada House tenia clar des d’un primer moment quines eren les seves voluntats i no van dubtar en el moment en què els vàrem ensenyar el local del Carrer Juli Garreta, on ja hi havia hagut durant molts anys una botiga de roba destinada al mateix públic. A més, està molt ben ubicat al voltant de botigues i serveis del sector de la bellesa i la moda. De fet, l’Eixample és la zona més comercial de Girona, no podríem haver-los trobat un local millor!

 

 

El local disposa de 235 m², i podríem dir que el mural de l’entrada és el racó que té més encant.
Gràcies a tot l’equip de Canada House per haver confiat en el nostre assessorament!

⁣📍 Visita’ls a la Plaça del Bell-Lloc 4 de Girona.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

5 motius per donar suport a les botigues físiques

Un estudi recent conclou que més del 80% dels clients prefereixen comprar a botigues físiques abans que a Internet. Per què?

Vilalta ja porta energia verda a Girona

Properament, faran la inauguració oficial del seu nou local ubicat a Gran Via Jaume I 58 de Girona.

Un plaer americà que provoca felicitat a cada mossegada

La franquícia catalana Cobs & Tops obre el seu primer establiment al barri vell proposant una creativa berlina de xuixo de Girona

Les 5 fases del ‘Customer Journey’

Coneixer les etapes per les que passa el client, t'ajudarà a optimitzar les estratègies de venda del teu negoci i millorar així els resultats.

Vols llogar un local per a restauració?

Així és com, des del nostre Departament especialitzat en Restauració i Hostaleria, assessorem i agilitzem els passos a seguir per exercir l'activitat de restauració.

Canada House estrena botiga a Girona!

La franquícia de moda per als més menuts estrena nova botiga al Carrer Juli Garreta, a ple eix comercial del barri de l'Eixample.

Finestralia obre les portes a Girona per a renovar les teves finestres

En el nou local de carrer Barcelona 91 trobaràs solucions per a millorar l'eficiència energètica dels teus tancaments

Sex & Love, la nova botiga eròtica de la ciutat

Després de molts anys a Figueres, la marca de joguines eròtiques ha decidit expandir-se a Girona, a prop de l'estació d'autobusos RENFE

Selva, una cafeteria salvatge d’allò més “healthy”

Selva Life Coffee & Brunch és l'essència del cafè d'especialitat amb plats saludables i ecològics.

Jornada de neteja de la Costa Brava

Des d'URBINIUM hem organitzat la neteja de residus del fons marí de la Cala Montgó, i això és el que hem trobat.