Charito celebra la seva inauguració a la Rambla de la Llibertat 17


“El millor entrepà d’autor, ara a Girona!”

Charito 1953 obre un nou restaurant a la nostra ciutat! El reclamat restaurant és conegut pels seus entrepans d’autor, amb ingredients de producció pròpia i de qualitat.
Però, què fa de Charito un establiment tan especial?

 

UNS ORÍGENS ALS ANYS ’50


La història de la marca comença a Andalusia el 1953, quan la Fina decideix ajudar a l’establiment d’entrepans de la seva àvia des de molt jove. El 1959, la Fina i la seva família decideixen migrar a Catalunya i el 1965 comencen a muntar establiments d’entrepans a les principals fires ambulants de Catalunya, arribant a tenir fins a 6 establiments oberts simultàniament.

 

 

El 1987, el matrimoni decideix obrir el primer Restaurant Charito Bar a Sant Climent Sescebes, mentre segueixen a les fires ambulants i a grans esdeveniments per tota Catalunya, com el concert del Último de la Fila (setembre de 1988 a Barcelona), Paris Dakar (Nadal de 1988 a Barcelona), entre d’altres.

És el 1993, quan els fills del matrimoni prenen el relleu del negoci i no serà fins una dècada després que decideixen deixar les fires ambulants i centrar-se en les principals zones d’oci nocturn de la zona. Aquesta estratègia fa que Charito Bar es doni a conèixer en tota la província.

El 2014 obren un nou restaurant a Figueres on, avui dia, és la seu central del grup. Posteriorment, les obertures a Empuriabrava i Vic han permès l’expansió de la marca, fins a arribar a la seva última obertura, a la nostra ciutat gironina.

 

GIRONA DONA LA BENVINGUDA A CHARITO


 

 

El local està ubicat a la Rambla de la Llibertat 17, al bell mig del Barri Vell, una zona molt turística amb un alt volum de públic tant estranger com local. Amb una superfície de 50m² i decorat amb el color negre corporatiu i tocs de fusta, Charito ha creat un espai acollidor per gaudir de les seves receptes més delicioses i la seva tecnologia “take away“.

Quan Charito ens va contactar per trobar el local més adient per la seva expansió, li vam presentar diverses opcions, però finalment la Rambla de la Llibertat va ser l’escollida, ja que era el que s’adequava més a les seves necessitats.

 


L’obertura del restaurant ha generat 5 llocs de treball i suposa més inversió al territori.


 

La seva inauguració ha estat tot un èxit i des d’URBINIUM celebrem la seva obertura!

 

TAMBÉ T'AGRADARÀ

La inauguració de TRIB3, tot un èxit

Després de Madrid i Barcelona, l'innovador gimnàs inaugura el seu nou espai a la Carretera Barcelona.

Vols llogar un local per a restauració?

Així és com, des del nostre Departament especialitzat en Restauració i Hostaleria, assessorem i agilitzem els passos a seguir per exercir l'activitat de restauració.

SynerGym posa en forma als gironins i gironines!

La franquícia, amb més de 100 gimnasos per tot Espanya, s'ha ubicat també a Girona, obtenint una molt bona rebuda a la ciutat.

URBINIUM, patrocinador oficial del concert benèfic contra el càncer

El diumenge 18 de setembre se celebrarà un concert benèfic de gòspel al Teatre Municipal de Girona, de la mà de Gospelians de Girona.

Més de 10M€ en operacions immobiliàries

Les operacions immobilàries assessorades per URBINIUM aquest 2022 ja han superat els 10M€.

Girona es posa en forma

Aquestes noves obertures ratifiquen la passió dels gironins pel ciclisme i el fitness.

L’últim adeu a Cal Rei

L'emblemàtic Cal Rei tanca les botigues de Girona i Sant Antoni de Calonge després de 100 anys i 4 generacions.

La primera ‘flagship store’ de Castelli obre a Girona

La famosa marca italiana inaugura la seva nova i primera botiga d'articles per a ciclistes al Carrer Nou de Girona.

Netejem el fons marí de l’Escala!

El passat diumenge 23 d'octubre, URBINIUM amb Diving Grassi-sub, vam organitzar una neteja de residus a les platjes de la Costa Brava.

El que no sabies del Barri de l’Eixample

Avui dia, el Barri de l'Eixample suposa uns dels eixos comercials més importants de la ciutat, on habita gairebé la meitat de la població. Aquests són els seus orígens.