Charito celebra la seva inauguració a la Rambla de la Llibertat 17


“El millor entrepà d’autor, ara a Girona!”

Charito 1953 obre un nou restaurant a la nostra ciutat! El reclamat restaurant és conegut pels seus entrepans d’autor, amb ingredients de producció pròpia i de qualitat.
Però, què fa de Charito un establiment tan especial?

 

UNS ORÍGENS ALS ANYS ’50


La història de la marca comença a Andalusia el 1953, quan la Fina decideix ajudar a l’establiment d’entrepans de la seva àvia des de molt jove. El 1959, la Fina i la seva família decideixen migrar a Catalunya i el 1965 comencen a muntar establiments d’entrepans a les principals fires ambulants de Catalunya, arribant a tenir fins a 6 establiments oberts simultàniament.

 

 

El 1987, el matrimoni decideix obrir el primer Restaurant Charito Bar a Sant Climent Sescebes, mentre segueixen a les fires ambulants i a grans esdeveniments per tota Catalunya, com el concert del Último de la Fila (setembre de 1988 a Barcelona), Paris Dakar (Nadal de 1988 a Barcelona), entre d’altres.

És el 1993, quan els fills del matrimoni prenen el relleu del negoci i no serà fins una dècada després que decideixen deixar les fires ambulants i centrar-se en les principals zones d’oci nocturn de la zona. Aquesta estratègia fa que Charito Bar es doni a conèixer en tota la província.

El 2014 obren un nou restaurant a Figueres on, avui dia, és la seu central del grup. Posteriorment, les obertures a Empuriabrava i Vic han permès l’expansió de la marca, fins a arribar a la seva última obertura, a la nostra ciutat gironina.

 

GIRONA DONA LA BENVINGUDA A CHARITO


 

 

El local està ubicat a la Rambla de la Llibertat 17, al bell mig del Barri Vell, una zona molt turística amb un alt volum de públic tant estranger com local. Amb una superfície de 50m² i decorat amb el color negre corporatiu i tocs de fusta, Charito ha creat un espai acollidor per gaudir de les seves receptes més delicioses i la seva tecnologia “take away“.

Quan Charito ens va contactar per trobar el local més adient per la seva expansió, li vam presentar diverses opcions, però finalment la Rambla de la Llibertat va ser l’escollida, ja que era el que s’adequava més a les seves necessitats.

 


L’obertura del restaurant ha generat 5 llocs de treball i suposa més inversió al territori.


 

La seva inauguració ha estat tot un èxit i des d’URBINIUM celebrem la seva obertura!

 

TAMBÉ T'AGRADARÀ

5 consells per estalviar en la llum al teu local comercial

Estalviar en la llum al teu local comercial t'ajudarà a aconseguir una major rentabilitat al teu negoci. Aprèn com amb aquests 5 consells!

La nova i espectacular perruqueria d’Alba Bosch Hair Studio

L'Alba Bosch trasllada el seu establiment, abans 'Posa't Guapa Girona', i transforma per complet un antic magatzem en la seva espectacular nova perruqueria.

Girona, la capital ciclista europea

La ciutat suma més de 20 negocis dedicats al sector ciclista, quan el 2015 no superaven els cinc. Quina ha estat la inversió a través d'URBINIUM?

Punt Groc amplia a una nova sala de fitness

Un nou espai de 140 m2 obrirà les portes, annex al gimnàs que tots coneixem.

Hostal La Marina: Un retall de la història de Platja d’Aro

La família Balmaña ven l'establiment després de més de 60 anys de gerència per a garantir la seva renovació

4 tendències del sector retail que necessites saber

A URBINIUM sabem que l'important no és ser el primer, sinó ser el millor. Aquests 4 punts t'ajudaran a escalar posicions en el teu negoci.

“El millor entrepà d’autor, ara a Girona!”

Després de 70 anys d'història, Charito 1953 aterra a la Rambla de la Llibertat de Girona.

Charito celebra la seva inauguració a la Rambla de la Llibertat 17

La marca amb quasi 70 anys d'història, arriba a Girona, on ha celebrat la seva inauguració el passat divendres 14 d'octubre.

Mon p’tit léon, la nova formatgeria del carrer Argenteria

La Gisèle Marquis inaugura la seva nova botiga especialitzada en una gran varietat de formatges suïssos d'alta qualitat, així com d'uns bons acompanyaments per la taula

SynerGym posa en forma als gironins i gironines!

La franquícia, amb més de 100 gimnasos per tot Espanya, s'ha ubicat també a Girona, obtenint una molt bona rebuda a la ciutat.