Charito celebra la seva inauguració a la Rambla de la Llibertat 17


“El millor entrepà d’autor, ara a Girona!”

Charito 1953 obre un nou restaurant a la nostra ciutat! El reclamat restaurant és conegut pels seus entrepans d’autor, amb ingredients de producció pròpia i de qualitat.
Però, què fa de Charito un establiment tan especial?

 

UNS ORÍGENS ALS ANYS ’50


La història de la marca comença a Andalusia el 1953, quan la Fina decideix ajudar a l’establiment d’entrepans de la seva àvia des de molt jove. El 1959, la Fina i la seva família decideixen migrar a Catalunya i el 1965 comencen a muntar establiments d’entrepans a les principals fires ambulants de Catalunya, arribant a tenir fins a 6 establiments oberts simultàniament.

 

 

El 1987, el matrimoni decideix obrir el primer Restaurant Charito Bar a Sant Climent Sescebes, mentre segueixen a les fires ambulants i a grans esdeveniments per tota Catalunya, com el concert del Último de la Fila (setembre de 1988 a Barcelona), Paris Dakar (Nadal de 1988 a Barcelona), entre d’altres.

És el 1993, quan els fills del matrimoni prenen el relleu del negoci i no serà fins una dècada després que decideixen deixar les fires ambulants i centrar-se en les principals zones d’oci nocturn de la zona. Aquesta estratègia fa que Charito Bar es doni a conèixer en tota la província.

El 2014 obren un nou restaurant a Figueres on, avui dia, és la seu central del grup. Posteriorment, les obertures a Empuriabrava i Vic han permès l’expansió de la marca, fins a arribar a la seva última obertura, a la nostra ciutat gironina.

 

GIRONA DONA LA BENVINGUDA A CHARITO


 

 

El local està ubicat a la Rambla de la Llibertat 17, al bell mig del Barri Vell, una zona molt turística amb un alt volum de públic tant estranger com local. Amb una superfície de 50m² i decorat amb el color negre corporatiu i tocs de fusta, Charito ha creat un espai acollidor per gaudir de les seves receptes més delicioses i la seva tecnologia “take away“.

Quan Charito ens va contactar per trobar el local més adient per la seva expansió, li vam presentar diverses opcions, però finalment la Rambla de la Llibertat va ser l’escollida, ja que era el que s’adequava més a les seves necessitats.

 


L’obertura del restaurant ha generat 5 llocs de treball i suposa més inversió al territori.


 

La seva inauguració ha estat tot un èxit i des d’URBINIUM celebrem la seva obertura!

 

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

L’art de la floristeria de Deflors obre nou establiment a Girona

La florista Mariona Madera explora les darreres tendències en decoració floral a la seva nova botiga davant del Mercat del Lleó

La primera ‘flagship store’ de Castelli obre a Girona

La famosa marca italiana inaugura la seva nova i primera botiga d'articles per a ciclistes al Carrer Nou de Girona.

La generació Z prefereix comprar a botigues físiques

Les compres en línia no han aconseguit superar a les físiques i el futur apunta cap a una comerç "phygital"

El “retailtainment” i com divertir els teus clients

Les botigues físiques estan canviant amb la digitalització i l'aparició de nous conceptes. Així és com pots fer que els teus clients visquin una nova experiència:

“El millor entrepà d’autor, ara a Girona!”

Després de 70 anys d'història, Charito 1953 aterra a la Rambla de la Llibertat de Girona.

La nova i espectacular perruqueria d’Alba Bosch Hair Studio

L'Alba Bosch trasllada el seu establiment, abans 'Posa't Guapa Girona', i transforma per complet un antic magatzem en la seva espectacular nova perruqueria.

L’obra nova a Girona manté la moderació en els preus per cinquè any consecutiu

URBINIUM comercialitza una promoció d’obra nova un 30% més econòmica que el preu mitjà del m2 de la zona

L’inauguració d’Eat Sleep Cycle rep un centenar de persones

Més de 100 persones van assistir a la inauguració de la nova seu de la marca, un nou espai d'expansió per Eat Sleep Cycle.

L’Ajuntament de Lloret de Mar compra un edifici per convertir-lo en un Smart Center

Ubicat al centre històric, ha adquirit l’immoble a través d'URBINIUM per 302.000€, finançat pels fons europeus Next Generation.

L’últim adeu a Cal Rei

L'emblemàtic Cal Rei tanca les botigues de Girona i Sant Antoni de Calonge després de 100 anys i 4 generacions.