Com escollir un local comercial?


Quan iniciem un nou negoci, un dels punts més importants és escollir bé el local adequat. Però com?

A URBINIUM hem seleccionat 4 punts clau a tenir en compte abans d’escollir el teu local comercial:

·

·

El client


Conèixer bé el tipus de client que gastarà en els nostres productes o serveis és crucial per seleccionar el local comercial adequat. No serveix de res tenir un local a la confluència si el nostre client està en ple centre d’una població. Per això, necessitem saber molt bé com consumeixen el nostre públic objectiu, què necessiten i on es troben per tal d’escollir el millor local per al negoci.

 

La competència


Encara que sembli estrany, estar a la zona on es troba la teva competència no té per què ser una mala elecció. Quan s’uneixen productes i serveis complementaris d’un mateix sector, el consumidor pot associar la zona com a proveïdora de tals serveis. Això fa que els nostres públics acudeixin directament al lloc on més oferta obtenen.

Així i tot, això no succeeix amb tots els negocis i hem de tenir-ho en compte abans d’escollir el nou local. Per exemple, un establiment de comestibles rarament se situarà prop d’un gran supermercat mentre que les tendes de moda i complements prefereixen estar juntes per atreure el públic a aquesta zona.

 

El tipus de negoci


La localització del negoci depèn clarament del tipus d’activitat econòmica que desenvoluparem. A partir d’això veurem quines són les necessitats de logística, transport o visibilitat. Necessites magatzem o ets un intermediari? La millor localització serà una nau industrial ben comunicada.
El teu públic necessita un transport per arribar al centre? Situa’t prop de parades de transport públic o pàrquings.

 

El propi local


Tenir en compte les necessitats del negoci i descriure-ho bé al teu consultor immobiliari és imprescindible perquè puguis trobar el teu local ideal. Tenir una idea aproximada de quants metres són necessaris o els diferents espais que vols tenir en el teu local agilitaran la recerca d’aquest. També és important conèixer bé quines licitacions o permisos necessites per a la teva activitat i si el local que cerques és capaç d’obtenir-los.

 

És per això que en Urbinium fem estudis de geolocalització dels negocis per sectors, de pas de consumidors i assessorem per a la creació i expansió d’empreses, buscant el seu local o nau industrial ideal. Treballem per a molts sectors diferents i trobem la millor localització perquè el teu negoci sigui un èxit.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

Àrnica posa la saviesa mil·lenària de l’herboristeria a l’abast de tothom

El comerç es defineix com un espai per a gent sana i vol oferir els millors productes naturals i teràpies alternatives al seu local del carrer Migdia, 9 de Girona

URBINIUM, patrocinador oficial del concert benèfic contra el càncer

El diumenge 18 de setembre se celebrarà un concert benèfic de gòspel al Teatre Municipal de Girona, de la mà de Gospelians de Girona.

Change Lingerie obre una nova botiga a Girona

La firma de llenceria danesa oferirà a les gironines els seus elegants i fins dissenys de roba interior.

La nova perruqueria de Noon44, es diu Tukka!

La Dolors Pascual estrena nova perruqueria al carrer Emili Grahit 25. Així és com a quedat el seu nou local!

Netejem el fons marí de l’Escala!

El passat diumenge 23 d'octubre, URBINIUM amb Diving Grassi-sub, vam organitzar una neteja de residus a les platjes de la Costa Brava.

El que no sabies del Barri de l’Eixample

Avui dia, el Barri de l'Eixample suposa uns dels eixos comercials més importants de la ciutat, on habita gairebé la meitat de la població. Aquests són els seus orígens.

LAB: Moda mediterrània i sostenible per a dones reals

Los Ángeles Barcelona és la nova showroom del grup Guitare al carrer Santa Clara, 49 de Girona

Amb aquesta nova Llei “Crea i Creix”, podràs crear la teva empresa a partir d’1€

El Congrés aprova la Llei "Crea i Creix", amb la que crear una empresa serà molt més fàcil i ràpid. Aquestes son les mesures:

5 consells per estalviar en la llum al teu local comercial

Estalviar en la llum al teu local comercial t'ajudarà a aconseguir una major rentabilitat al teu negoci. Aprèn com amb aquests 5 consells!

Idle Hands, un nou restaurant amb molta personalitat

El restaurant diürn aterra al Barri Vell, amb un menú inclusiu i tota una selecció de vinils musicals per gaudir de la millor experiència!