Com escollir un local comercial?


Quan iniciem un nou negoci, un dels punts més importants és escollir bé el local adequat. Però com?

A URBINIUM hem seleccionat 4 punts clau a tenir en compte abans d’escollir el teu local comercial:

·

·

El client


Conèixer bé el tipus de client que gastarà en els nostres productes o serveis és crucial per seleccionar el local comercial adequat. No serveix de res tenir un local a la confluència si el nostre client està en ple centre d’una població. Per això, necessitem saber molt bé com consumeixen el nostre públic objectiu, què necessiten i on es troben per tal d’escollir el millor local per al negoci.

 

La competència


Encara que sembli estrany, estar a la zona on es troba la teva competència no té per què ser una mala elecció. Quan s’uneixen productes i serveis complementaris d’un mateix sector, el consumidor pot associar la zona com a proveïdora de tals serveis. Això fa que els nostres públics acudeixin directament al lloc on més oferta obtenen.

Així i tot, això no succeeix amb tots els negocis i hem de tenir-ho en compte abans d’escollir el nou local. Per exemple, un establiment de comestibles rarament se situarà prop d’un gran supermercat mentre que les tendes de moda i complements prefereixen estar juntes per atreure el públic a aquesta zona.

 

El tipus de negoci


La localització del negoci depèn clarament del tipus d’activitat econòmica que desenvoluparem. A partir d’això veurem quines són les necessitats de logística, transport o visibilitat. Necessites magatzem o ets un intermediari? La millor localització serà una nau industrial ben comunicada.
El teu públic necessita un transport per arribar al centre? Situa’t prop de parades de transport públic o pàrquings.

 

El propi local


Tenir en compte les necessitats del negoci i descriure-ho bé al teu consultor immobiliari és imprescindible perquè puguis trobar el teu local ideal. Tenir una idea aproximada de quants metres són necessaris o els diferents espais que vols tenir en el teu local agilitaran la recerca d’aquest. També és important conèixer bé quines licitacions o permisos necessites per a la teva activitat i si el local que cerques és capaç d’obtenir-los.

 

És per això que en Urbinium fem estudis de geolocalització dels negocis per sectors, de pas de consumidors i assessorem per a la creació i expansió d’empreses, buscant el seu local o nau industrial ideal. Treballem per a molts sectors diferents i trobem la millor localització perquè el teu negoci sigui un èxit.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

Vols llogar un local per a restauració?

Així és com, des del nostre Departament especialitzat en Restauració i Hostaleria, assessorem i agilitzem els passos a seguir per exercir l'activitat de restauració.

Canada House estrena botiga a Girona!

La franquícia de moda per als més menuts estrena nova botiga al Carrer Juli Garreta, a ple eix comercial del barri de l'Eixample.

L’Ajuntament de Lloret de Mar compra un edifici per convertir-lo en un Smart Center

Ubicat al centre històric, ha adquirit l’immoble a través d'URBINIUM per 302.000€, finançat pels fons europeus Next Generation.

La nova perruqueria de Noon44, es diu Tukka!

La Dolors Pascual estrena nova perruqueria al carrer Emili Grahit 25. Així és com a quedat el seu nou local!

Un nou concepte de boxa fitness arriba a Girona amb Brooklyn Fitboxing

Un nou concepte de fer esport, divertit i altament addictiu, s’ha instal·lat al carrer de la Creu, 24, gràcies a Urbinium

Selva, una cafeteria salvatge d’allò més “healthy”

Selva Life Coffee & Brunch és l'essència del cafè d'especialitat amb plats saludables i ecològics.

Descansar bé ho canvia tot

Sleep.8 obre les portes al sector de l’Avellaneda de Girona amb una amplia oferta de productes per a millorar el teu descans

La nova i espectacular perruqueria d’Alba Bosch Hair Studio

L'Alba Bosch trasllada el seu establiment, abans 'Posa't Guapa Girona', i transforma per complet un antic magatzem en la seva espectacular nova perruqueria.

L’art de la floristeria de Deflors obre nou establiment a Girona

La florista Mariona Madera explora les darreres tendències en decoració floral a la seva nova botiga davant del Mercat del Lleó

Plantem un arbre per cada contracte signat

Hem reforestat ja 10.000 m2 al Parc Natural del Montgrí en els darrers dos anys