L’interiorisme de Contel proposa oficines més amables


Si considerem desitjable decorar i adaptar la llar a les nostres necessitats, també hauríem de considerar necessari adaptar el lloc de treball per millorar la seva funcionalitat i amabilitat. De fet, el lloc de treball és l’espai on més hores desperts passem al dia, al voltant de 8. L’empresa d’interiorisme d’oficines Contel ha obert a Gran Via Jaume I, 33 de Girona un nou showroom de 180 m² on exposa productes de l’exclusiva marca de mobiliari Vitra. Els seus professionals estan especialitzats a crear espais de treball agradables on la funcionalitat i la comoditat s’entenguin amb les darreres novetats en disseny d’interiors.

 

LA TASCA D’URBINIUM

Des d’URBINIUM vam estudiar les necessitats del client per assessorar-lo i trobar un espai que complís amb tots els seus requisits: un local ubicat al centre de la ciutat, just en una de les principals vies comercials de Girona, la Gran Via Jaume I. D’espai diàfan, amb més de 180 m² distribuïts en dues plantes i diferents àrees de treball, el local s’ha convertit en la nova seu de la marca barcelonina a Girona. Contel ha situat la seva marca en el cor de la zona financera de Girona, una àrea amb un elevat trànsit de persones i amb una excel·lent visibilitat.

 

 

L’INTERIORISME COM A ART

L’interiorisme és una disciplina artística que s’interessa a embellir i condicionar els espais interiors. El seu objectiu és fer un ajust fi de l’arquitectura per adaptar-la a les necessitats de les persones que hi viuran. És una tècnica que es relaciona íntimament amb l’arquitectura i que impacta radicalment en com les persones perceben els espais on viuen.

 

L’interiorisme existeix de fa segles sempre relacionat més amb el sector del luxe que amb el gran consum. La pandèmia, però, va popularitzar l’interiorisme i el va fer visible en l’entorn del comerç al detall. Passar de viure 12 hores a casa (8 d’elles dormint) a viure i treballar des de casa les 24 hores del dia va fer que molta gent es replantegés la necessitat d’ajustar millor casa seva a les exigències personals. A Contel fa més de 40 anys que treballen per assolir aquests objectius dissenyant interiors i distribuint mobiliari de primeres marques del sector, com Vitra.

 

 

L’ENTORN FÍSIC DONA FORMA ALS NOSTRES PENSAMENTS

Igual que Contel, Vitra és una empresa familiar, de tercera generació, que creu fermament que “l’entorn físic dona forma als nostres pensaments i sentiments”. Segons expliquen a la seva web, des de Vitra treballen cada dia per a millorar el nostre entorn gràcies al poder del disseny. De la mateixa manera que Contel, Vitra també treballa de forma interdisciplinària treballant amb autors independents: principalment amb dissenyadors, però també amb artistes gràfics o arquitectes.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

L’interiorisme de Contel proposa oficines més amables

La marca barcelonina obre un showroom de Vitra a Gran Via Jaume I de Girona

La cuina informal i el bon vi de Bèstia

Bèstia celebra la seva inauguració el passat divendres, envoltada de música i bon menjar. Així és l'exitós restaurant.

Mi&Co arriba a Girona!

La molt esperada firma barcelonesa Mi&Co, obre la seva primera botiga a Girona.

Amb aquesta nova Llei “Crea i Creix”, podràs crear la teva empresa a partir d’1€

El Congrés aprova la Llei "Crea i Creix", amb la que crear una empresa serà molt més fàcil i ràpid. Aquestes son les mesures:

Selva, una cafeteria salvatge d’allò més “healthy”

Selva Life Coffee & Brunch és l'essència del cafè d'especialitat amb plats saludables i ecològics.

Sex & Love, la nova botiga eròtica de la ciutat

Després de molts anys a Figueres, la marca de joguines eròtiques ha decidit expandir-se a Girona, a prop de l'estació d'autobusos RENFE

Un nou concepte de boxa fitness arriba a Girona amb Brooklyn Fitboxing

Un nou concepte de fer esport, divertit i altament addictiu, s’ha instal·lat al carrer de la Creu, 24, gràcies a Urbinium

L’inauguració d’Eat Sleep Cycle rep un centenar de persones

Més de 100 persones van assistir a la inauguració de la nova seu de la marca, un nou espai d'expansió per Eat Sleep Cycle.

“El millor entrepà d’autor, ara a Girona!”

Després de 70 anys d'història, Charito 1953 aterra a la Rambla de la Llibertat de Girona.

4 tendències del sector retail que necessites saber

A URBINIUM sabem que l'important no és ser el primer, sinó ser el millor. Aquests 4 punts t'ajudaran a escalar posicions en el teu negoci.