L’art de la floristeria de Deflors obre nou establiment a Girona


Les flors sempre han estat una font d’inspiració per a artistes i amants de la bellesa. Si vols descobrir com els floristes combinen la seva creativitat amb el coneixement de les darreres tendències per crear arranjaments únics i impactants, podeu preguntar-li a la Mariona Madera, la propietària de la Floristeria Deflors de Girona, qui recentment ha inaugurat la seva nova botiga davant del Mercat del Lleó de Girona. Des d’Urbinium estem molt satisfets d’haver-la ajudat a traslladar-se a aquest nou emplaçament des d’on ens acompanyarà pel món de les flors i la seva transformació en autèntiques obres d’art.

La floristeria com a expressió artística

La floristeria és molt més que simplement vendre flors. És un mitjà per expressar emocions i transmetre missatges a través de la bellesa de les flors. Els floristes tenen una habilitat especial per combinar colors, formes i textures per crear arranjaments que parlen per si sols. Cada flor té el seu significat i simbolisme, i els floristes experts, com la Mariona, entenen com utilitzar-los per comunicar un missatge específic.

Hi ha floristes reconeguts per la seva habilitat creant estils distintius. Alguns prefereixen una estètica clàssica i elegant, mentre que altres opten per un estil més audaç i innovador. Però tots són mestres en l’ús de flors com roses, tulipes, margarides i moltes altres per crear obres d’art que captiven l’atenció i desperten emocions.

 

 

Minimalisme i simplicitat

En els últims anys, s’ha popularitzat la tendència minimalista en decoració floral. Aquest estil es basa en la simplicitat i la bellesa de les formes pures i els colors suaus. Els floristes fan servir una combinació de flors i altres plantes ornamentals per crear arranjaments simples, però impactants. Les paletes de colors es mantenen monocromàtiques o amb pocs colors contrastants, creant una harmonia visual i destacant la bellesa natural de les flors sense afegir excessos.

Ecologia i Sostenibilitat

La consciència ambiental ha influït en la forma en què s’enfoca la decoració floral avui en dia. Els floristes opten, cada cop més, per utilitzar flors i plantes autòctones i de temporada, reduint l’impacte ambiental de la seva activitat. També busquen reciclar materials en la decoració floral, com ara gerros, gots i altres elements decoratius. Com a norma general els floristes eviten l’ús de flors tractades amb productes químics, optant per la seva forma natural o preservada.

 

 

 

Arranjaments desestructurats i asimètrics

Una tendència que ha guanyat popularitat en els darrers anys és la creació d’arranjaments florals desestructurats i asimètrics. Aquest estil busca donar als arranjaments una aparença orgànica i lliure, amb una combinació de flors i plantes amb formes i longituds diverses. Els floristes també experimenten amb recipients únics o suports no convencionals per donar un toc modern als seus arranjaments.

El poder de les flors en els espais

Les flors tenen la capacitat de transformar els espais, creant una atmosfera única i acollidora. Algunes de les aplicacions més populars són les decoracions florals per a casaments i cerimònies. Les flors són un element essencial en els casaments i altres cerimònies especials. Les tendències actuals inclouen rams de núvia i decoracions de cerimònies que combinen flors clàssiques amb elements més atrevits i creatius. També s’explora l’ús de flors alternatives per a casaments, com ara flors seques o plantes suculentes. Les taules de banquets són decorades amb arranjaments únics que combinen flors, plantes, elements decoratius i fins i tot fruites i verdures.

Incorporar flors i plantes a l’interiorisme és una manera de donar vida i personalitat a un espai. Els floristes aconsellen combinar les flors amb mobles i altres elements decoratius per crear una harmonia visual. També proporcionen consells per mantenir les flors fresques i duradores, com canviar l’aigua regularment i tallar els talls, entre d’altres.

 

 

Un regal clàssic

No podem oblidar que les flors són un regal clàssic i atemporal. Per a diferents ocasions, els floristes ofereixen idees de regals florals que van des de ramells de flors fins a arranjaments més elaborats. La floristeria online i els serveis de lliurament de flors són cada vegada més populars. Aquests serveis permetent als clients enviar flors a estimats en qualsevol part del món. Un servei que la Floristeria Deflors fa anys que ofereix.

L’art de la floristeria és una forma d’expressió artística que combina la bellesa de les flors amb la creativitat dels floristes. Amb les darreres tendències en decoració floral, s’obren noves oportunitats per a la creació d’arranjaments únics i impactants. Des del minimalisme i la sostenibilitat fins als arranjaments desestructurats i asimètrics, hi ha una àmplia gamma de possibilitats per crear autèntiques obres d’art floral. Aprofiteu aquestes tendències i deixeu-vos inspirar per l’art de la floristeria, tant si decoreu els vostres espais com si feu regals significatius a persones estimades. Les flors tenen el poder de fer que el món sigui més bonic i vibrant i des de Deflors, la Mariona us ajudarà i guiarà perquè les flors siguin el vostre aliat.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

Jornada de neteja de la Costa Brava

Des d'URBINIUM hem organitzat la neteja de residus del fons marí de la Cala Montgó, i això és el que hem trobat.

El futur eix cívic del carrer Barcelona que el transformarà en avinguda, una prioritat pel nou consistori de Girona

URBINIUM comercialitza una promoció d'obra nova a la zona que començarà a entregar-se a finals de 2025

Més de 10M€ en operacions immobiliàries

Les operacions immobilàries assessorades per URBINIUM aquest 2022 ja han superat els 10M€.

Idle Hands, un nou restaurant amb molta personalitat

El restaurant diürn aterra al Barri Vell, amb un menú inclusiu i tota una selecció de vinils musicals per gaudir de la millor experiència!

WiR presenta el primer Codi de Bon Govern per al sector retail

L'associació d'executives del retail presenta un decàleg de bones pràctiques per impulsar el talent femení

L’interiorisme de Contel proposa oficines més amables

La marca barcelonina obre un showroom de Vitra a Gran Via Jaume I de Girona

Selva, una cafeteria salvatge d’allò més “healthy”

Selva Life Coffee & Brunch és l'essència del cafè d'especialitat amb plats saludables i ecològics.

Sex & Love, la nova botiga eròtica de la ciutat

Després de molts anys a Figueres, la marca de joguines eròtiques ha decidit expandir-se a Girona, a prop de l'estació d'autobusos RENFE

Change Lingerie obre una nova botiga a Girona

La firma de llenceria danesa oferirà a les gironines els seus elegants i fins dissenys de roba interior.

La nova perruqueria de Noon44, es diu Tukka!

La Dolors Pascual estrena nova perruqueria al carrer Emili Grahit 25. Així és com a quedat el seu nou local!