Finestralia obre les portes a Girona per a renovar les teves finestres


Vols estalviar diners en la factura energètica? Llavors hauries de considerar l’opció d’aïllar les teves finestres. Assessorats per URBINIUM, Finestralia ha obert les portes del seu nou local al carrer Barcelona, 91 de Girona. En el seu ampli establiment ofereixen tota mena de solucions d’aïllament tant en PVC com en alumini.

Finestralia millora l’eficiència energètica de la teva llar o negoci


Actualitzar l’aïllament de les finestres és una forma efectiva de millorar l’eficiència energètica de la teva llar o negoci. Fer-ho adequadament t’ajudarà a reduir la despesa energètica fins a un 30%. Finestralia treballa amb els últims materials d’aïllament per a finestres que, a més, destaquen per la seva elevada sostenibilitat. Reduir el consum d’energia influeix de manera decisiva en la petjada ambiental que deixen els nostres habitatges o negocis.

 

Finestralia

 

El correcte aïllament de les finestres també ajuda a reduir el soroll ambiental i a millora la privacitat del teu habitatge. En el nou local de Finestralia t’atendrà un equip amb una àmplia experiència que t’ajudaran a trobar la millor solució per al teu projecte.

Quan reparar també és una opció


Des de Finestralia també ofereixen l’actualització dels tancaments dels quals ja disposi el teu habitatge o negoci. Perquè donar-li una nova vida a les teves finestres contribueix a fer del planeta un lloc més sostenible.

A les seves noves instal·lacions, Finestralia disposa d’una gran exposició on trobaràs tota mena de materials i acabats. Ells t’assessoraran perquè donis amb la millor opció perquè la teva reforma sigui tal com la vas dissenyar.

📍 Visita’ls al carrer Barcelona, 91 de Girona⁣.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

5 motius per donar suport a les botigues físiques

Un estudi recent conclou que més del 80% dels clients prefereixen comprar a botigues físiques abans que a Internet. Per què?

Com oferir la sostenibilitat als nostres clients?

Vols oferir productes i serveis sostenibles als teus clients però no saps com fer-ho? Aquestes en son les claus.

Charito celebra la seva inauguració a la Rambla de la Llibertat 17

La marca amb quasi 70 anys d'història, arriba a Girona, on ha celebrat la seva inauguració el passat divendres 14 d'octubre.

El calçat ecològic i artesanal de Natural World Shoes

A URBINIUM hem assessorat una nova marca sostenible per a la seva expansió. Descobreix els punts clau del seu concepte ecològic.

Vols llogar un local per a restauració?

Així és com, des del nostre Departament especialitzat en Restauració i Hostaleria, assessorem i agilitzem els passos a seguir per exercir l'activitat de restauració.

Idle Hands, un nou restaurant amb molta personalitat

El restaurant diürn aterra al Barri Vell, amb un menú inclusiu i tota una selecció de vinils musicals per gaudir de la millor experiència!

L’Ajuntament de Lloret de Mar compra un edifici per convertir-lo en un Smart Center

Ubicat al centre històric, ha adquirit l’immoble a través d'URBINIUM per 302.000€, finançat pels fons europeus Next Generation.

SynerGym posa en forma als gironins i gironines!

La franquícia, amb més de 100 gimnasos per tot Espanya, s'ha ubicat també a Girona, obtenint una molt bona rebuda a la ciutat.

Mon p’tit léon, la nova formatgeria del carrer Argenteria

La Gisèle Marquis inaugura la seva nova botiga especialitzada en una gran varietat de formatges suïssos d'alta qualitat, així com d'uns bons acompanyaments per la taula

Canada House estrena botiga a Girona!

La franquícia de moda per als més menuts estrena nova botiga al Carrer Juli Garreta, a ple eix comercial del barri de l'Eixample.