Finestralia obre les portes a Girona per a renovar les teves finestres


Vols estalviar diners en la factura energètica? Llavors hauries de considerar l’opció d’aïllar les teves finestres. Assessorats per URBINIUM, Finestralia ha obert les portes del seu nou local al carrer Barcelona, 91 de Girona. En el seu ampli establiment ofereixen tota mena de solucions d’aïllament tant en PVC com en alumini.

Finestralia millora l’eficiència energètica de la teva llar o negoci


Actualitzar l’aïllament de les finestres és una forma efectiva de millorar l’eficiència energètica de la teva llar o negoci. Fer-ho adequadament t’ajudarà a reduir la despesa energètica fins a un 30%. Finestralia treballa amb els últims materials d’aïllament per a finestres que, a més, destaquen per la seva elevada sostenibilitat. Reduir el consum d’energia influeix de manera decisiva en la petjada ambiental que deixen els nostres habitatges o negocis.

 

Finestralia

 

El correcte aïllament de les finestres també ajuda a reduir el soroll ambiental i a millora la privacitat del teu habitatge. En el nou local de Finestralia t’atendrà un equip amb una àmplia experiència que t’ajudaran a trobar la millor solució per al teu projecte.

Quan reparar també és una opció


Des de Finestralia també ofereixen l’actualització dels tancaments dels quals ja disposi el teu habitatge o negoci. Perquè donar-li una nova vida a les teves finestres contribueix a fer del planeta un lloc més sostenible.

A les seves noves instal·lacions, Finestralia disposa d’una gran exposició on trobaràs tota mena de materials i acabats. Ells t’assessoraran perquè donis amb la millor opció perquè la teva reforma sigui tal com la vas dissenyar.

📍 Visita’ls al carrer Barcelona, 91 de Girona⁣.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

El que no sabies del Barri de l’Eixample

Avui dia, el Barri de l'Eixample suposa uns dels eixos comercials més importants de la ciutat, on habita gairebé la meitat de la població. Aquests són els seus orígens.

El comerç retail encadena 27 mesos consecutius generant llocs de treball

Les vendes del sector detallista creixen un 7,7% impulsades pel sector de bens personals

Selva, una cafeteria salvatge d’allò més “healthy”

Selva Life Coffee & Brunch és l'essència del cafè d'especialitat amb plats saludables i ecològics.

Jornada de neteja de la Costa Brava

Des d'URBINIUM hem organitzat la neteja de residus del fons marí de la Cala Montgó, i això és el que hem trobat.

Amb aquesta nova Llei “Crea i Creix”, podràs crear la teva empresa a partir d’1€

El Congrés aprova la Llei "Crea i Creix", amb la que crear una empresa serà molt més fàcil i ràpid. Aquestes son les mesures:

Palanques de formació per al sector retail

Ampliar el coneixement dels professionals serà clau per superar els desafiaments i aprofitar les oportunitats en el comerç al detall

Cucut Oliva es trasllada

L'estimada botiga gironina canvia de local per un de més ampli, per tal de fer créixer la seva marca.

La cuina informal i el bon vi de Bèstia

Bèstia celebra la seva inauguració el passat divendres, envoltada de música i bon menjar. Així és l'exitós restaurant.

Descansar bé ho canvia tot

Sleep.8 obre les portes al sector de l’Avellaneda de Girona amb una amplia oferta de productes per a millorar el teu descans

La Plaça del Vi és història de Girona

Sabies que la Plaça del Vi data del 1229? Descobreix la història darrere d'una de les places més estimades de la nostra ciutat.