Girona es posa en forma


Aquestes noves obertures ratifiquen la passió dels gironins pel ciclisme i el fitness.

Està clar que la ciutat de Girona és un pol d’atracció per aquestes dues disciplines esportives. “Hi ha molt turista que en lloc d’anar a Mallorca, com feia fins ara, ha decidit planificar el seu viatge a Girona per practicar aquest esport. És una moda que durarà anys”, verifica Lee Comerford, propietari d’Eat Sleep Cycle. En Lee, és tot un apassionat del ciclisme i amb la cafeteria ciclista, la botiga de bicicletes i la propera obertura d’una nova botiga per llogar-les, aposta per aquest mercat.

 

UBRINIUM AMB EL CICLISME I EL FITNESS


A més de l’Eat Sleep Cycle, el Velòdrom, Bravissimo, La Fàbrica, Hors Categorie, i The Service Course són alguns dels establiments dedicats al ciclisme assessorats per URBINIUM.
A la nostra consultoria sempre hem tingut clara aquesta tendència, per això, des de fa més de 7 anys hem apostat i ajudat a impulsar aquest sector.

Però el fitness tampoc passa desapercebut! La propera obertura de TRIB3, SynerGym i l’ampliació del Punt Groc són alguns dels gimnasos que se sumen a la clara tendència gironina, així com Girona Activa, qui ha obert recentment.
El Punt Groc oferirà activitats innovadores amb un nou concepte de “boutique” al local adquirit a la Ronda Ferran Puig, el qual té la intenció de connectar per tal que els dos espais estiguin un mateix accés. SynerGym es defineix com un “gimnàs de proximitat”, ja que, segons el director general Jordi Bella “els nostres clients són els que viuen o treballen a una distància relativament curta del gimnàs”.
Qui obrirà a primers de juliol és TRIB3, que oferirà classes d’alta intensitat ben entretingudes.

 

Girona és una ciutat activa i saludable!

Així és com El Punt Avui ha parlat d’aquesta notícia amb URBINIUM.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

L’exitosa Manicura24 escull Girona per obrir la seva primera botiga!

Després d'un gran èxit amb la seva botiga online, la marca gironina obre la seva primera botiga física a ple centre comercial de la ciutat. Així d'espectacular ha quedat el local:

Amb aquesta nova Llei “Crea i Creix”, podràs crear la teva empresa a partir d’1€

El Congrés aprova la Llei "Crea i Creix", amb la que crear una empresa serà molt més fàcil i ràpid. Aquestes son les mesures:

Idle Hands, un nou restaurant amb molta personalitat

El restaurant diürn aterra al Barri Vell, amb un menú inclusiu i tota una selecció de vinils musicals per gaudir de la millor experiència!

L’augment del Turisme a Girona, en xifres.

Durant els dos primers trimestres del 2022, el Turisme al territorí gironí ha viscut una remuntada després de la pandèmia.

La nova i espectacular perruqueria d’Alba Bosch Hair Studio

L'Alba Bosch trasllada el seu establiment, abans 'Posa't Guapa Girona', i transforma per complet un antic magatzem en la seva espectacular nova perruqueria.

“El millor entrepà d’autor, ara a Girona!”

Després de 70 anys d'història, Charito 1953 aterra a la Rambla de la Llibertat de Girona.

5 motius per donar suport a les botigues físiques

Un estudi recent conclou que més del 80% dels clients prefereixen comprar a botigues físiques abans que a Internet. Per què?

Selva, una cafeteria salvatge d’allò més “healthy”

Selva Life Coffee & Brunch és l'essència del cafè d'especialitat amb plats saludables i ecològics.

Vols llogar un local per a restauració?

Així és com, des del nostre Departament especialitzat en Restauració i Hostaleria, assessorem i agilitzem els passos a seguir per exercir l'activitat de restauració.

La primera ‘flagship store’ de Castelli obre a Girona

La famosa marca italiana inaugura la seva nova i primera botiga d'articles per a ciclistes al Carrer Nou de Girona.