Idle Hands, un nou restaurant amb molta personalitat


L’Idle Hands neix de la mà de l’Ayla i en Jacob, una família amb una història emocionant que els ha portat al bell mig del Barri Vell.

Nascuts a Bèlgica i Anglaterra respectivament, i després de viatjar i treballar per tot el món, la connexió que van sentir amb la Costa Brava va ser irremeiable. Tant és així, que passada la pandèmia, van decidir venir a viure a l’estimada ciutat de Girona, juntament amb la seva filla d’1 any.

En Jacob ha treballat en cafeteries d’especialitat des de fa més de 10 anys. Fins i tot tenia la seva pròpia torradora i cafeteria a Antwerp, Bèlgica! L’Ayla és dissenyadora de joies i la ment creativa darrere del disseny d’Idle Hands.

 

 

La seva experiència professional i el seu ampli recorregut per tot el món ha influenciat molt en la creació del restaurant. Junts han creat un espai que combina algunes de les seves passions: bon menjar, cafè, vi, música i art.

 

UNA MESCLA DE LES SEVES IDENTITATS


Tan bon punt ens endinsem al restaurant, ens adonem de la personalitat que envolta cada racó. De fet, ells mateixos han creat la majoria dels mobles i decoració a partir d’un tros de fusta! Son tot uns manetes!

En Jacob és un enamorat dels vinils i vol compartir la seva passió amb tothom qui vingui a gaudir del bon menjar i la companyia d’Idle Hands. Al passadís interior, hi trobem un dels mobles fets per ells, replet de vinils de tots els estils musicals, juntament amb un tocadiscos per inundar de creativitat el local. Els vinils es poden comprar o fins i tot intercanviar!

 

 

La decoració és càlida i acollidora, amb tocs artístics i originals a cada racó. Una empremta del caràcter creatiu de la parella, qui han convertit el local de 132m2 en un espai únic!

Al menú del restaurant hi trobarem tant opcions veganes com ‘gluten free‘, amb cafè d’especialitat de Nomad Coffee i cervesa artesana de l’Empordà de Dos Kiwis. Tot plegat, suposa una important inversió en proveïdors locals i de qualitat.

 

 

Des que l’Ayla i en Jacob van contactar amb nosaltres, vam quedar presos pel seu emocionant projecte. La Plaça del Bell-Lloc recull els millors racons per un negoci com el seu!
Des de la nostra immobiliària, els vam rebre amb el millor assessorament no només a l’hora de trobar el local més adient, sinó perquè tinguessin un bon acompanyament en tots els processos a seguir a l’hora d’obrir un local per a restauració.

📍 Visita’ls a la Plaça del Bell-Lloc 4 de Girona.

 

 

 

 

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

Vols llogar un local per a restauració?

Així és com, des del nostre Departament especialitzat en Restauració i Hostaleria, assessorem i agilitzem els passos a seguir per exercir l'activitat de restauració.

SynerGym posa en forma als gironins i gironines!

La franquícia, amb més de 100 gimnasos per tot Espanya, s'ha ubicat també a Girona, obtenint una molt bona rebuda a la ciutat.

El comerç local com a impulsor dels ODS de l’ONU

Les botigues de proximitat i les seves relacions humanes i econòmiques són la base del projecte empresarial d'URBINIUM

Hostal La Marina: Un retall de la història de Platja d’Aro

La família Balmaña ven l'establiment després de més de 60 anys de gerència per a garantir la seva renovació

Una oportunitat per a la diferenciació de marca al local de l’antiga Farmàcia Plana de Girona

Un establiment emblemàtic per oferir una experiència de marca singular

Com escollir un local comercial?

Aquests consells seran la clau de l’èxit per prosperar i obtenir els majors ingressos possibles al teu negoci.

5 consells per estalviar en la llum al teu local comercial

Estalviar en la llum al teu local comercial t'ajudarà a aconseguir una major rentabilitat al teu negoci. Aprèn com amb aquests 5 consells!

El teu restaurant fa olor d’èxit?

Crear espais més amables amb els clients i els empleats és un dels objectius d'una millora en les instal·lacions de sortides de fums

Girona es posa en forma

Aquestes noves obertures ratifiquen la passió dels gironins pel ciclisme i el fitness.

Benvinguts a la Casa de las Carcasas

La marca está en un procés d'expansió que els ha portat a la nostra ciutat Gironina, en un lluminós local cantoner de l'Eixample.