La cuina informal i el bon vi de Bèstia


Bèstia és un restaurant que es descriu com a cuina informal. Inspirada en el territori, la seva història, la seva gent i les seves arrels, crea una cuina moderna i eclèctica, envoltada de deliciosos plats i vins de qualitat.

El restaurant va celebrar la seva obertura el passat divendres amb l’actuació del músic i cantautor Pablo Paz, on desenes de gironins i gironines van venir a gaudir d’una nit inoblidable, plena de música i sabors innovadors.

La bona feina de comunicació que hi ha hagut a darrere des d’un primer moment també ha sigut la clau del seu èxit. Amb unes xarxes socials actives i amb un bon disseny gràfic, tot mesclat amb una sensació de misteri i emoció per tal de contagiar l’expectativa als seus seguidors.
A la nostra consultoria sabem que, en una societat moderna i digitalitzada, participar-hi d’una forma activa i creativa és una fórmula necessària per a un nou negoci, i Bèstia ho ha sabut fer.

 

 

L’espai ha estat decorat amb un estil industrial modern, on els quadres de l’artista argentina Adriana Goberman acaben de donar caràcter i personalitat al local.

GIRONA, UNA CIUTAT GASTRONÒMICA


Des de la seva obertura, les taules de Bèstia s’han emplenat de manera ininterrompuda d’un públic desitjós de tastar tot el que el nou restaurant prepara a la seva cuina.

No és d’estranyar que locals com aquest gaudeixin de tantes bones xifres d’assistència, en un barri on el sector gastronòmic s’ha vist beneficiat durant els darrers anys. El Barri Vell està ple de racons on locals del sector de la restauració aixequen les persianes dia rere dia, omplint els carrers de gironins i gironines que volen descobrir les novetats i també de turistes, que visiten la ciutat atrets pels aromes de les diferents cuines de Girona.

Des d’URBINIUM volem felicitat a Bèstia i en especial a en Martin, per la bona feina feta i els bons resultats. Us desitgem grans èxits!


Visita’ls a la Plaça del Bell-Lloc 4 de Girona.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Com escollir un local comercial?

Aquests consells seran la clau de l’èxit per prosperar i obtenir els majors ingressos possibles al teu negoci.

El que no sabies del Barri de l’Eixample

Avui dia, el Barri de l'Eixample suposa uns dels eixos comercials més importants de la ciutat, on habita gairebé la meitat de la població. Aquests són els seus orígens.

La nova i espectacular perruqueria d’Alba Bosch Hair Studio

L'Alba Bosch trasllada el seu establiment, abans 'Posa't Guapa Girona', i transforma per complet un antic magatzem en la seva espectacular nova perruqueria.

Les 7 curiositats de Girona que no sabies

Ciutats romanes, emperadors, barris jueus, catedrals de rècord... I qué hi te a veure la Torre Eiffel?

Cucut Oliva es trasllada

L'estimada botiga gironina canvia de local per un de més ampli, per tal de fer créixer la seva marca.

Com oferir la sostenibilitat als nostres clients?

Vols oferir productes i serveis sostenibles als teus clients però no saps com fer-ho? Aquestes en son les claus.

4 tendències del sector retail que necessites saber

A URBINIUM sabem que l'important no és ser el primer, sinó ser el millor. Aquests 4 punts t'ajudaran a escalar posicions en el teu negoci.

Idle Hands, un nou restaurant amb molta personalitat

El restaurant diürn aterra al Barri Vell, amb un menú inclusiu i tota una selecció de vinils musicals per gaudir de la millor experiència!

URBINIUM, patrocinador oficial del concert benèfic contra el càncer

El diumenge 18 de setembre se celebrarà un concert benèfic de gòspel al Teatre Municipal de Girona, de la mà de Gospelians de Girona.

La Plaça del Vi és història de Girona

Sabies que la Plaça del Vi data del 1229? Descobreix la història darrere d'una de les places més estimades de la nostra ciutat.