La cuina informal i el bon vi de Bèstia


Bèstia és un restaurant que es descriu com a cuina informal. Inspirada en el territori, la seva història, la seva gent i les seves arrels, crea una cuina moderna i eclèctica, envoltada de deliciosos plats i vins de qualitat.

El restaurant va celebrar la seva obertura el passat divendres amb l’actuació del músic i cantautor Pablo Paz, on desenes de gironins i gironines van venir a gaudir d’una nit inoblidable, plena de música i sabors innovadors.

La bona feina de comunicació que hi ha hagut a darrere des d’un primer moment també ha sigut la clau del seu èxit. Amb unes xarxes socials actives i amb un bon disseny gràfic, tot mesclat amb una sensació de misteri i emoció per tal de contagiar l’expectativa als seus seguidors.
A la nostra consultoria sabem que, en una societat moderna i digitalitzada, participar-hi d’una forma activa i creativa és una fórmula necessària per a un nou negoci, i Bèstia ho ha sabut fer.

 

 

L’espai ha estat decorat amb un estil industrial modern, on els quadres de l’artista argentina Adriana Goberman acaben de donar caràcter i personalitat al local.

GIRONA, UNA CIUTAT GASTRONÒMICA


Des de la seva obertura, les taules de Bèstia s’han emplenat de manera ininterrompuda d’un públic desitjós de tastar tot el que el nou restaurant prepara a la seva cuina.

No és d’estranyar que locals com aquest gaudeixin de tantes bones xifres d’assistència, en un barri on el sector gastronòmic s’ha vist beneficiat durant els darrers anys. El Barri Vell està ple de racons on locals del sector de la restauració aixequen les persianes dia rere dia, omplint els carrers de gironins i gironines que volen descobrir les novetats i també de turistes, que visiten la ciutat atrets pels aromes de les diferents cuines de Girona.

Des d’URBINIUM volem felicitat a Bèstia i en especial a en Martin, per la bona feina feta i els bons resultats. Us desitgem grans èxits!


Visita’ls a la Plaça del Bell-Lloc 4 de Girona.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Selva, una cafeteria salvatge d’allò més “healthy”

Selva Life Coffee & Brunch és l'essència del cafè d'especialitat amb plats saludables i ecològics.

URBINIUM, patrocinador oficial del concert benèfic contra el càncer

El diumenge 18 de setembre se celebrarà un concert benèfic de gòspel al Teatre Municipal de Girona, de la mà de Gospelians de Girona.

Hostal La Marina: Un retall de la història de Platja d’Aro

La família Balmaña ven l'establiment després de més de 60 anys de gerència per a garantir la seva renovació

La Plaça del Vi és història de Girona

Sabies que la Plaça del Vi data del 1229? Descobreix la història darrere d'una de les places més estimades de la nostra ciutat.

Les 5 fases del ‘Customer Journey’

Coneixer les etapes per les que passa el client, t'ajudarà a optimitzar les estratègies de venda del teu negoci i millorar així els resultats.

Change Lingerie obre una nova botiga a Girona

La firma de llenceria danesa oferirà a les gironines els seus elegants i fins dissenys de roba interior.

Vols llogar un local per a restauració?

Així és com, des del nostre Departament especialitzat en Restauració i Hostaleria, assessorem i agilitzem els passos a seguir per exercir l'activitat de restauració.

“El millor entrepà d’autor, ara a Girona!”

Després de 70 anys d'història, Charito 1953 aterra a la Rambla de la Llibertat de Girona.

Vilalta ja porta energia verda a Girona

Properament, faran la inauguració oficial del seu nou local ubicat a Gran Via Jaume I 58 de Girona.

La cuina informal i el bon vi de Bèstia

Bèstia celebra la seva inauguració el passat divendres, envoltada de música i bon menjar. Així és l'exitós restaurant.