La cuina informal i el bon vi de Bèstia


Bèstia és un restaurant que es descriu com a cuina informal. Inspirada en el territori, la seva història, la seva gent i les seves arrels, crea una cuina moderna i eclèctica, envoltada de deliciosos plats i vins de qualitat.

El restaurant va celebrar la seva obertura el passat divendres amb l’actuació del músic i cantautor Pablo Paz, on desenes de gironins i gironines van venir a gaudir d’una nit inoblidable, plena de música i sabors innovadors.

La bona feina de comunicació que hi ha hagut a darrere des d’un primer moment també ha sigut la clau del seu èxit. Amb unes xarxes socials actives i amb un bon disseny gràfic, tot mesclat amb una sensació de misteri i emoció per tal de contagiar l’expectativa als seus seguidors.
A la nostra consultoria sabem que, en una societat moderna i digitalitzada, participar-hi d’una forma activa i creativa és una fórmula necessària per a un nou negoci, i Bèstia ho ha sabut fer.

 

 

L’espai ha estat decorat amb un estil industrial modern, on els quadres de l’artista argentina Adriana Goberman acaben de donar caràcter i personalitat al local.

GIRONA, UNA CIUTAT GASTRONÒMICA


Des de la seva obertura, les taules de Bèstia s’han emplenat de manera ininterrompuda d’un públic desitjós de tastar tot el que el nou restaurant prepara a la seva cuina.

No és d’estranyar que locals com aquest gaudeixin de tantes bones xifres d’assistència, en un barri on el sector gastronòmic s’ha vist beneficiat durant els darrers anys. El Barri Vell està ple de racons on locals del sector de la restauració aixequen les persianes dia rere dia, omplint els carrers de gironins i gironines que volen descobrir les novetats i també de turistes, que visiten la ciutat atrets pels aromes de les diferents cuines de Girona.

Des d’URBINIUM volem felicitat a Bèstia i en especial a en Martin, per la bona feina feta i els bons resultats. Us desitgem grans èxits!


Visita’ls a la Plaça del Bell-Lloc 4 de Girona.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

L’Ajuntament de Lloret de Mar compra un edifici per convertir-lo en un Smart Center

Ubicat al centre històric, ha adquirit l’immoble a través d'URBINIUM per 302.000€, finançat pels fons europeus Next Generation.

Girona es posa en forma

Aquestes noves obertures ratifiquen la passió dels gironins pel ciclisme i el fitness.

Sabies que el patinet elèctric és un mitjà de transport centenari?

Arriba a Girona Sabway, botiga i taller de patinets elèctrics de referència per als amants d'aquest mitjà de transport

Cucut Oliva es trasllada

L'estimada botiga gironina canvia de local per un de més ampli, per tal de fer créixer la seva marca.

Com escollir un local comercial?

Aquests consells seran la clau de l’èxit per prosperar i obtenir els majors ingressos possibles al teu negoci.

Un plaer americà que provoca felicitat a cada mossegada

La franquícia catalana Cobs & Tops obre el seu primer establiment al barri vell proposant una creativa berlina de xuixo de Girona

Canada House estrena botiga a Girona!

La franquícia de moda per als més menuts estrena nova botiga al Carrer Juli Garreta, a ple eix comercial del barri de l'Eixample.

Girona, la capital ciclista europea

La ciutat suma més de 20 negocis dedicats al sector ciclista, quan el 2015 no superaven els cinc. Quina ha estat la inversió a través d'URBINIUM?

Selva, una cafeteria salvatge d’allò més “healthy”

Selva Life Coffee & Brunch és l'essència del cafè d'especialitat amb plats saludables i ecològics.

LAB: Moda mediterrània i sostenible per a dones reals

Los Ángeles Barcelona és la nova showroom del grup Guitare al carrer Santa Clara, 49 de Girona