La importància d’una bona estratègia digital


No és cap secret que vivim en un món hiperconnectat i tenir una bona estratègia digital és clau pel teu negoci. Les tendències canvien a un ritme vertiginós i també les eines que tenim per moure’ns en un entorn digital.

Així, per exemple, en menys d’un any TikTok ha passat de ser una xarxa social per adolescents a la nova revolució digital. Moltes marques han començat a utilitzar TikTok per arribar a nous públics. Companyies com Cola Cao o TV3 ja s’hi han sumat i les seves campanyes acumulen milers de visualitzacions.

 

 

A més, la crisi de la Covid-19 ha accelerat deu anys la revolució digital dels nostres negocis. Corren temps convulsos i tots hem de posar-nos al dia per poder arribar al màxim nombre d’usuaris. És a dir, els potencials clients han de poder comprar on, com i quan vulguin, és el que es coneix amb el nom d’omnichannel. Un repte, però, a la vegada, una ocasió ideal per arribar a nous clients que es troben fora de la nostra ciutat.

Així mateix, les xarxes socials suposen una oportunitat d’or per conèixer els nostres clients. Ens trobem amb usuaris proactius, amb qui podem interactuar, conèixer millor els seus interessos, els seus gustos, etc. En definitiva, la majoria d’usuaris d’avui en dia utilitzen Internet per informar-se abans de prendre qualsevol decisió de compra. De manera que és molt important tenir una bona imatge digital.

 

 

Però, com ens donem a conèixer? Com aconsegueixo que els usuaris sàpiguen qui sóc i què puc oferir? SEM, SEO, social media… Són conceptes que a molts se’ns escapen a l’hora d’aplicar-los, però són la pedra angular de la nostra estratègia digital.

 

SERVEI DE CONSULTORIA DIGITAL


A URBINIUM no ens cansem de dir que som els primers a aprendre dels nostres clients. Ningú és expert en tot, i treballar amb gent professional en el seu camp sempre és un gust. Els 15 anys d’experiència en el sector ens han permès veure les fortaleses del mercat, però també les debilitats. Hem sigut testimonis de la implacable evolució de la tecnologia i com algunes empreses s’han quedat enrere.

És per això que tenim un departament especialitzat en comunicació digital, des d’on treballem per aportar el nostre granet de sorra en la publicitat de la marca que hem assessorat. Aquesta pàgina web n’és un exemple, on publiquem articles setmanals parlant de les noves obertures dels nostres clients, on també hem dissenyat un apartat exclusiu per parlar dels èxits de les marques amb fotos, vídeos, logo, ubicació i fins i tot, les dades de contacte!
Al mateix temps, treballem paral·lelament la comunicació a les xarxes socials, anunciant al nostre ampli públic de les activitats comercials del territori i parlant sobre les obertures dels locals.
A més de tot això, també tenim contacte constant amb la premsa local i nacional, on es publiquen articles del sector de manera periòdica.

 

 

Tot i això, és comú veure com algunes marques no inverteixen en la comunicació del seu negoci, tenint xarxes socials i pàgines web desactualitzades o poc polides. En el moment d’assessorar el client, sempre recomanem la contractació d’una empresa professional, eficient i especialitzada en el sector.

I és que, segons un estudi de GoDaddy, publicat el setembre de 2020 i realitzat a una mostra de 400 petites empreses i autònoms espanyols, el 78% dels enquestats no tenien pàgina web i tampoc sabrien com crear-la. De la mateixa manera, el 22% reconeix que els hauria agradat tenir un canal de venda online obert durant la pandèmia per tal de mantenir el negoci actiu.

I és que, tal com diem, una pàgina web i un bon perfil a les xarxes socials és imprescindible per la prosperitat del teu negoci en aquest nou món digitalitzat. A què esperes per posar-te al dia?

TAMBÉ T'AGRADARÀ

L’inauguració d’Eat Sleep Cycle rep un centenar de persones

Més de 100 persones van assistir a la inauguració de la nova seu de la marca, un nou espai d'expansió per Eat Sleep Cycle.

Mon p’tit léon, la nova formatgeria del carrer Argenteria

La Gisèle Marquis inaugura la seva nova botiga especialitzada en una gran varietat de formatges suïssos d'alta qualitat, així com d'uns bons acompanyaments per la taula

L’esperada Brutal celebra la seva inauguració

Després de mesos d’espera i intriga, per fi podem gaudir del famós restaurant de Marc Rivas.

La moda urbana arriba a Santa Clara de la mà de V34SW

Vintage34 Street Wear exposa en el seu showroom les últimes tendències en moda hip-hop per a oferir als més urbans una opció exclusiva

La nova i espectacular perruqueria d’Alba Bosch Hair Studio

L'Alba Bosch trasllada el seu establiment, abans 'Posa't Guapa Girona', i transforma per complet un antic magatzem en la seva espectacular nova perruqueria.

L’últim adeu a Cal Rei

L'emblemàtic Cal Rei tanca les botigues de Girona i Sant Antoni de Calonge després de 100 anys i 4 generacions.

URBINIUM tanca un altre any solidari

Des d'URBINIUM hem donat més de 10.000€ a associacions com la Marató de TV3, Aldeas Infantiles, l'Hospital Josep Trueta, el concert solidàri de Gospelians de Girona contra el càncer i la Fundació Josep Carreras

Més de 10M€ en operacions immobiliàries

Les operacions immobilàries assessorades per URBINIUM aquest 2022 ja han superat els 10M€.

Cucut Oliva es trasllada

L'estimada botiga gironina canvia de local per un de més ampli, per tal de fer créixer la seva marca.

Netejem el fons marí de l’Escala!

El passat diumenge 23 d'octubre, URBINIUM amb Diving Grassi-sub, vam organitzar una neteja de residus a les platjes de la Costa Brava.