La importància d’una bona estratègia digital


No és cap secret que vivim en un món hiperconnectat i tenir una bona estratègia digital és clau pel teu negoci. Les tendències canvien a un ritme vertiginós i també les eines que tenim per moure’ns en un entorn digital.

Així, per exemple, en menys d’un any TikTok ha passat de ser una xarxa social per adolescents a la nova revolució digital. Moltes marques han començat a utilitzar TikTok per arribar a nous públics. Companyies com Cola Cao o TV3 ja s’hi han sumat i les seves campanyes acumulen milers de visualitzacions.

 

 

A més, la crisi de la Covid-19 ha accelerat deu anys la revolució digital dels nostres negocis. Corren temps convulsos i tots hem de posar-nos al dia per poder arribar al màxim nombre d’usuaris. És a dir, els potencials clients han de poder comprar on, com i quan vulguin, és el que es coneix amb el nom d’omnichannel. Un repte, però, a la vegada, una ocasió ideal per arribar a nous clients que es troben fora de la nostra ciutat.

Així mateix, les xarxes socials suposen una oportunitat d’or per conèixer els nostres clients. Ens trobem amb usuaris proactius, amb qui podem interactuar, conèixer millor els seus interessos, els seus gustos, etc. En definitiva, la majoria d’usuaris d’avui en dia utilitzen Internet per informar-se abans de prendre qualsevol decisió de compra. De manera que és molt important tenir una bona imatge digital.

 

 

Però, com ens donem a conèixer? Com aconsegueixo que els usuaris sàpiguen qui sóc i què puc oferir? SEM, SEO, social media… Són conceptes que a molts se’ns escapen a l’hora d’aplicar-los, però són la pedra angular de la nostra estratègia digital.

 

SERVEI DE CONSULTORIA DIGITAL


A URBINIUM no ens cansem de dir que som els primers a aprendre dels nostres clients. Ningú és expert en tot, i treballar amb gent professional en el seu camp sempre és un gust. Els 15 anys d’experiència en el sector ens han permès veure les fortaleses del mercat, però també les debilitats. Hem sigut testimonis de la implacable evolució de la tecnologia i com algunes empreses s’han quedat enrere.

És per això que tenim un departament especialitzat en comunicació digital, des d’on treballem per aportar el nostre granet de sorra en la publicitat de la marca que hem assessorat. Aquesta pàgina web n’és un exemple, on publiquem articles setmanals parlant de les noves obertures dels nostres clients, on també hem dissenyat un apartat exclusiu per parlar dels èxits de les marques amb fotos, vídeos, logo, ubicació i fins i tot, les dades de contacte!
Al mateix temps, treballem paral·lelament la comunicació a les xarxes socials, anunciant al nostre ampli públic de les activitats comercials del territori i parlant sobre les obertures dels locals.
A més de tot això, també tenim contacte constant amb la premsa local i nacional, on es publiquen articles del sector de manera periòdica.

 

 

Tot i això, és comú veure com algunes marques no inverteixen en la comunicació del seu negoci, tenint xarxes socials i pàgines web desactualitzades o poc polides. En el moment d’assessorar el client, sempre recomanem la contractació d’una empresa professional, eficient i especialitzada en el sector.

I és que, segons un estudi de GoDaddy, publicat el setembre de 2020 i realitzat a una mostra de 400 petites empreses i autònoms espanyols, el 78% dels enquestats no tenien pàgina web i tampoc sabrien com crear-la. De la mateixa manera, el 22% reconeix que els hauria agradat tenir un canal de venda online obert durant la pandèmia per tal de mantenir el negoci actiu.

I és que, tal com diem, una pàgina web i un bon perfil a les xarxes socials és imprescindible per la prosperitat del teu negoci en aquest nou món digitalitzat. A què esperes per posar-te al dia?

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

Sex & Love, la nova botiga eròtica de la ciutat

Després de molts anys a Figueres, la marca de joguines eròtiques ha decidit expandir-se a Girona, a prop de l'estació d'autobusos RENFE

Vols llogar un local per a restauració?

Així és com, des del nostre Departament especialitzat en Restauració i Hostaleria, assessorem i agilitzem els passos a seguir per exercir l'activitat de restauració.

Charito celebra la seva inauguració a la Rambla de la Llibertat 17

La marca amb quasi 70 anys d'història, arriba a Girona, on ha celebrat la seva inauguració el passat divendres 14 d'octubre.

El futur eix cívic del carrer Barcelona que el transformarà en avinguda, una prioritat pel nou consistori de Girona

URBINIUM comercialitza una promoció d'obra nova a la zona que començarà a entregar-se a finals de 2025

Girona fa olor de (Syra) Coffee

La franquícia de cafè d'especialitat obre en ple cor del barri vell

4 tendències del sector retail que necessites saber

A URBINIUM sabem que l'important no és ser el primer, sinó ser el millor. Aquests 4 punts t'ajudaran a escalar posicions en el teu negoci.

SynerGym posa en forma als gironins i gironines!

La franquícia, amb més de 100 gimnasos per tot Espanya, s'ha ubicat també a Girona, obtenint una molt bona rebuda a la ciutat.

5 consells per estalviar en la llum al teu local comercial

Estalviar en la llum al teu local comercial t'ajudarà a aconseguir una major rentabilitat al teu negoci. Aprèn com amb aquests 5 consells!

Casa Llorens celebra l’autenticitat del producte ibèric

Un nou restaurant ocupa l'emblemàtic local de Cal Ros gràcies a l'assessorament d'URBINIUM

Plantem un arbre per cada contracte signat

Hem reforestat ja 10.000 m2 al Parc Natural del Montgrí en els darrers dos anys