La inauguració de TRIB3, tot un èxit


Després de Madrid i Barcelona, l’innovador gimnàs inaugura el seu nou espai a la Carretera Barcelona.

TRIB3, un concepte revolucionari i innovador, que aposta per les classes d’alta intensitat, grupals i efectives.

Un espai ampli, modern, decorat amb un estil “industrial vintage” i amb una sala d’entrenament espectacular. Després d’uns mesos de reforma, la franquícia ha decorat l’espai pensant en cada detall. Es tracta, sens dubte, d’un concepte immersiu i inspirador.

El gimnàs ofereix comoditats que ajuden al benestar un cop has acabat la sessió, oferint tovalloles humides perfumades amb lavanda, i batuts de tots els sabors. A més, disposa de vestidors mixtos amb canviadors i dutxes individuals, on trobaràs xampú, condicionador, escuma pel cabell, desmaquillant, etc. L’essència de TRIB3 és el sentit d’equip i de companyonia, que agafa força amb el mural de fotos polaroid de tots els TRIB3Rs.

 


Molt contents d’haver format part d’aquest projecte. Enhorabona a la Sara, la Tina, la Lourdes, la Núria, l’Albert
i a tot l’equip que ha format part de l’obertura d’aquest revolucionari gimnàs a la nostra ciutat.


 

Des d’URBINIUM estem orgullosos de formar part d’aquesta embranzida en el món del fitness a Girona, on TRIB3 forma part d’un seguit de gimnasos que volen portar la bona salut i l’esport a la nostra ciutat.

Visita’ls a la Carretera Barcelona 40 de Girona.

 

 

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

La firma Encuentro Moda aterra a Girona

Famosa per la inclusivitat de talles, concepte important en una ciutat tan inmersa en el retail com la nostra.

La Plaça del Vi és història de Girona

Sabies que la Plaça del Vi data del 1229? Descobreix la història darrere d'una de les places més estimades de la nostra ciutat.

Vilalta ja porta energia verda a Girona

Properament, faran la inauguració oficial del seu nou local ubicat a Gran Via Jaume I 58 de Girona.

La moda urbana arriba a Santa Clara de la mà de V34SW

Vintage34 Street Wear exposa en el seu showroom les últimes tendències en moda hip-hop per a oferir als més urbans una opció exclusiva

Girona, la capital ciclista europea

La ciutat suma més de 20 negocis dedicats al sector ciclista, quan el 2015 no superaven els cinc. Quina ha estat la inversió a través d'URBINIUM?

Les 5 fases del ‘Customer Journey’

Coneixer les etapes per les que passa el client, t'ajudarà a optimitzar les estratègies de venda del teu negoci i millorar així els resultats.

La importància d’una bona estratègia digital

La convivència de les botigues físiques i digitals és una realitat. L'omnichannel ha arribat per quedar-se i el teu negoci no es pot quedar enrere!

Àrnica posa la saviesa mil·lenària de l’herboristeria a l’abast de tothom

El comerç es defineix com un espai per a gent sana i vol oferir els millors productes naturals i teràpies alternatives al seu local del carrer Migdia, 9 de Girona

El que no sabies del Barri de l’Eixample

Avui dia, el Barri de l'Eixample suposa uns dels eixos comercials més importants de la ciutat, on habita gairebé la meitat de la població. Aquests són els seus orígens.

SynerGym posa en forma als gironins i gironines!

La franquícia, amb més de 100 gimnasos per tot Espanya, s'ha ubicat també a Girona, obtenint una molt bona rebuda a la ciutat.