La nova i espectacular perruqueria d’Alba Bosch Hair Studio


L’Alba Bosch fa 12 anys que regenta la seva perruqueria, abans coneguda com ‘Posa’t guapa Girona’. Amb 22 anys, va iniciar el seu projecte de negoci i avui dia, centenars de clientes gironines i de voltants, la visiten per cuidar el cabell amb el seu equip de professionals. Amb el temps, s’ha convertit en una icona a la ciutat.

Ara, sota el nom d’Alba Bosch Hair Studio, ella i el seu team comencen una nova i emocionant etapa!

 

 

El local, situat davant del Parc de Vista Alegre, era un antic magatzem d’uns 90 m2, però l’estudi d’interiorisme i branding, Ppt Interiorismo, l’han transformat en un espai acollidor amb un estil modern i professional.

 


Des de la nostra consultoria, sempre destaquem la importància de la cadena de valor i com una idea de negoci pot aportar un flux econòmic en cadena a través d’empreses de reformes, contractacions i proveïdors. La inversió i aportació econòmica no es queda només en el nou negoci, sinó que va molt més enllà, enriquint el territori de manera també indirecta.


 

La perruqueria aprofita cada racó per crear una sensació d’amplitud, on la selecció en la il·luminació i els colors, juguen un paper molt important i donen personalitat i identitat al local.

 

UN GRAN EQUIP DE PROFESSIONALS


L’equip de l’Alba, format per 7 professionals, destaca pels seus anys d’experiència. Participen en esdeveniments importants del sector de la bellesa i duen a terme formacions acreditades de manera periòdica. De fet, són expertes en el balayage, la tècnica de coloració de moda, i és la seva imatge identificadora!

A més, aquesta mateixa setmana, la perruqueria ha entrat a formar part del TRUST TEAM, de la mà de la marca internacional de productes pel cabell ‘Truss Professional’. Sens dubte, un salt important en la projecció de la marca gironina.

 

 

Quan l’Alba es va posar en contacte amb nosaltres, vam estar encantats d’acompanyar-la en el seu nou projecte. És una gran alegria veure com l’esforç i la dedicació de tot un equip, han anat formant el que ara és Alba Bosch Hair Studio!

 

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

Les 5 fases del ‘Customer Journey’

Coneixer les etapes per les que passa el client, t'ajudarà a optimitzar les estratègies de venda del teu negoci i millorar així els resultats.

URBINIUM tanca un altre any solidari

Des d'URBINIUM hem donat més de 10.000€ a associacions com la Marató de TV3, Aldeas Infantiles, l'Hospital Josep Trueta, el concert solidàri de Gospelians de Girona contra el càncer i la Fundació Josep Carreras

El lideratge femení suposa el 33,3% dels negocis assessorats per URBINIUM

Els negocis liderats per dones han crescut un 8% des de 2020. Així és com les emprenedores escalen posicions amb empenta!

Idle Hands, un nou restaurant amb molta personalitat

El restaurant diürn aterra al Barri Vell, amb un menú inclusiu i tota una selecció de vinils musicals per gaudir de la millor experiència!

El comerç local com a impulsor dels ODS de l’ONU

Les botigues de proximitat i les seves relacions humanes i econòmiques són la base del projecte empresarial d'URBINIUM

Girona, la capital ciclista europea

La ciutat suma més de 20 negocis dedicats al sector ciclista, quan el 2015 no superaven els cinc. Quina ha estat la inversió a través d'URBINIUM?

Charito celebra la seva inauguració a la Rambla de la Llibertat 17

La marca amb quasi 70 anys d'història, arriba a Girona, on ha celebrat la seva inauguració el passat divendres 14 d'octubre.

4 tendències del sector retail que necessites saber

A URBINIUM sabem que l'important no és ser el primer, sinó ser el millor. Aquests 4 punts t'ajudaran a escalar posicions en el teu negoci.

Mon p’tit léon, la nova formatgeria del carrer Argenteria

La Gisèle Marquis inaugura la seva nova botiga especialitzada en una gran varietat de formatges suïssos d'alta qualitat, així com d'uns bons acompanyaments per la taula

L’exitosa Manicura24 escull Girona per obrir la seva primera botiga!

Després d'un gran èxit amb la seva botiga online, la marca gironina obre la seva primera botiga física a ple centre comercial de la ciutat. Així d'espectacular ha quedat el local: