La nova i espectacular perruqueria d’Alba Bosch Hair Studio


L’Alba Bosch fa 12 anys que regenta la seva perruqueria, abans coneguda com ‘Posa’t guapa Girona’. Amb 22 anys, va iniciar el seu projecte de negoci i avui dia, centenars de clientes gironines i de voltants, la visiten per cuidar el cabell amb el seu equip de professionals. Amb el temps, s’ha convertit en una icona a la ciutat.

Ara, sota el nom d’Alba Bosch Hair Studio, ella i el seu team comencen una nova i emocionant etapa!

 

 

El local, situat davant del Parc de Vista Alegre, era un antic magatzem d’uns 90 m2, però l’estudi d’interiorisme i branding, Ppt Interiorismo, l’han transformat en un espai acollidor amb un estil modern i professional.

 


Des de la nostra consultoria, sempre destaquem la importància de la cadena de valor i com una idea de negoci pot aportar un flux econòmic en cadena a través d’empreses de reformes, contractacions i proveïdors. La inversió i aportació econòmica no es queda només en el nou negoci, sinó que va molt més enllà, enriquint el territori de manera també indirecta.


 

La perruqueria aprofita cada racó per crear una sensació d’amplitud, on la selecció en la il·luminació i els colors, juguen un paper molt important i donen personalitat i identitat al local.

 

UN GRAN EQUIP DE PROFESSIONALS


L’equip de l’Alba, format per 7 professionals, destaca pels seus anys d’experiència. Participen en esdeveniments importants del sector de la bellesa i duen a terme formacions acreditades de manera periòdica. De fet, són expertes en el balayage, la tècnica de coloració de moda, i és la seva imatge identificadora!

A més, aquesta mateixa setmana, la perruqueria ha entrat a formar part del TRUST TEAM, de la mà de la marca internacional de productes pel cabell ‘Truss Professional’. Sens dubte, un salt important en la projecció de la marca gironina.

 

 

Quan l’Alba es va posar en contacte amb nosaltres, vam estar encantats d’acompanyar-la en el seu nou projecte. És una gran alegria veure com l’esforç i la dedicació de tot un equip, han anat formant el que ara és Alba Bosch Hair Studio!

 

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

4 tendències del sector retail que necessites saber

A URBINIUM sabem que l'important no és ser el primer, sinó ser el millor. Aquests 4 punts t'ajudaran a escalar posicions en el teu negoci.

L’augment del Turisme a Girona, en xifres.

Durant els dos primers trimestres del 2022, el Turisme al territorí gironí ha viscut una remuntada després de la pandèmia.

Finestralia obre les portes a Girona per a renovar les teves finestres

En el nou local de carrer Barcelona 91 trobaràs solucions per a millorar l'eficiència energètica dels teus tancaments

Cucut Oliva es trasllada

L'estimada botiga gironina canvia de local per un de més ampli, per tal de fer créixer la seva marca.

El comerç local com a impulsor dels ODS de l’ONU

Les botigues de proximitat i les seves relacions humanes i econòmiques són la base del projecte empresarial d'URBINIUM

Un plaer americà que provoca felicitat a cada mossegada

La franquícia catalana Cobs & Tops obre el seu primer establiment al barri vell proposant una creativa berlina de xuixo de Girona

La primera ‘flagship store’ de Castelli obre a Girona

La famosa marca italiana inaugura la seva nova i primera botiga d'articles per a ciclistes al Carrer Nou de Girona.

Change Lingerie obre una nova botiga a Girona

La firma de llenceria danesa oferirà a les gironines els seus elegants i fins dissenys de roba interior.

Mon p’tit léon, la nova formatgeria del carrer Argenteria

La Gisèle Marquis inaugura la seva nova botiga especialitzada en una gran varietat de formatges suïssos d'alta qualitat, així com d'uns bons acompanyaments per la taula

La inauguració de TRIB3, tot un èxit

Després de Madrid i Barcelona, l'innovador gimnàs inaugura el seu nou espai a la Carretera Barcelona.