La nova i espectacular perruqueria d’Alba Bosch Hair Studio


L’Alba Bosch fa 12 anys que regenta la seva perruqueria, abans coneguda com ‘Posa’t guapa Girona’. Amb 22 anys, va iniciar el seu projecte de negoci i avui dia, centenars de clientes gironines i de voltants, la visiten per cuidar el cabell amb el seu equip de professionals. Amb el temps, s’ha convertit en una icona a la ciutat.

Ara, sota el nom d’Alba Bosch Hair Studio, ella i el seu team comencen una nova i emocionant etapa!

 

 

El local, situat davant del Parc de Vista Alegre, era un antic magatzem d’uns 90 m2, però l’estudi d’interiorisme i branding, Ppt Interiorismo, l’han transformat en un espai acollidor amb un estil modern i professional.

 


Des de la nostra consultoria, sempre destaquem la importància de la cadena de valor i com una idea de negoci pot aportar un flux econòmic en cadena a través d’empreses de reformes, contractacions i proveïdors. La inversió i aportació econòmica no es queda només en el nou negoci, sinó que va molt més enllà, enriquint el territori de manera també indirecta.


 

La perruqueria aprofita cada racó per crear una sensació d’amplitud, on la selecció en la il·luminació i els colors, juguen un paper molt important i donen personalitat i identitat al local.

 

UN GRAN EQUIP DE PROFESSIONALS


L’equip de l’Alba, format per 7 professionals, destaca pels seus anys d’experiència. Participen en esdeveniments importants del sector de la bellesa i duen a terme formacions acreditades de manera periòdica. De fet, són expertes en el balayage, la tècnica de coloració de moda, i és la seva imatge identificadora!

A més, aquesta mateixa setmana, la perruqueria ha entrat a formar part del TRUST TEAM, de la mà de la marca internacional de productes pel cabell ‘Truss Professional’. Sens dubte, un salt important en la projecció de la marca gironina.

 

 

Quan l’Alba es va posar en contacte amb nosaltres, vam estar encantats d’acompanyar-la en el seu nou projecte. És una gran alegria veure com l’esforç i la dedicació de tot un equip, han anat formant el que ara és Alba Bosch Hair Studio!

 

TAMBÉ T'AGRADARÀ

La inauguració de TRIB3, tot un èxit

Després de Madrid i Barcelona, l'innovador gimnàs inaugura el seu nou espai a la Carretera Barcelona.

“El millor entrepà d’autor, ara a Girona!”

Després de 70 anys d'història, Charito 1953 aterra a la Rambla de la Llibertat de Girona.

URBINIUM tanca un altre any solidari

Des d'URBINIUM hem donat més de 10.000€ a associacions com la Marató de TV3, Aldeas Infantiles, l'Hospital Josep Trueta, el concert solidàri de Gospelians de Girona contra el càncer i la Fundació Josep Carreras

La cuina informal i el bon vi de Bèstia

Bèstia celebra la seva inauguració el passat divendres, envoltada de música i bon menjar. Així és l'exitós restaurant.

Vols llogar un local per a restauració?

Així és com, des del nostre Departament especialitzat en Restauració i Hostaleria, assessorem i agilitzem els passos a seguir per exercir l'activitat de restauració.

Sex & Love, la nova botiga eròtica de la ciutat

Després de molts anys a Figueres, la marca de joguines eròtiques ha decidit expandir-se a Girona, a prop de l'estació d'autobusos RENFE

La Plaça del Vi és història de Girona

Sabies que la Plaça del Vi data del 1229? Descobreix la història darrere d'una de les places més estimades de la nostra ciutat.

Netejem el fons marí de l’Escala!

El passat diumenge 23 d'octubre, URBINIUM amb Diving Grassi-sub, vam organitzar una neteja de residus a les platjes de la Costa Brava.

Girona, la capital ciclista europea

La ciutat suma més de 20 negocis dedicats al sector ciclista, quan el 2015 no superaven els cinc. Quina ha estat la inversió a través d'URBINIUM?

5 motius per donar suport a les botigues físiques

Un estudi recent conclou que més del 80% dels clients prefereixen comprar a botigues físiques abans que a Internet. Per què?