La nova perruqueria de Noon44, es diu Tukka!


El Barri de l’Eixample és una de les zones de Girona més comercials de la ciutat, replet de locals dedicats a la perruqueria i estètica, entre d’altres. No és estrany, doncs, que molta gent que es dedica a aquest sector, ens solin demanar emplaçar el seu negoci aquí.

De fet, ja sabem que sovint no es tracta de competència, sinó d’àrees d’influència d’un mateix públic que busca els serveis d’un mateix cluster comercial. Un exemple molt senzill per entendre aquest concepte, és pensar que una persona que cuida molt la seva imatge i entra a locals relacionats amb l’estètica, segurament també voldrà invertir en peces de roba que complementin la seva imatge externa. Per tant, no és mala idea situar una botiga del sector de la moda, a prop dels locals mencionats.

 

AIXÍ ÉS TUKKA PERRUQUERS


Deixant de banda els tecnicismes, la Dolors ha regentat durant força anys la perruqueria Noon44 al carrer Migdia, i aquest any ha decidit desplaçar-se al carrer Emili Grahit, amb canvi d’imatge inclòs! El nou local s’anomena Tukka Perruquers, un espai acollidor de 90 m², decorat amb tocs de naturals de fusta al més pur estil ‘vintage‘. El local, que anteriorment havia sigut una galeria d’art, ara és un espai de culte per la bellesa i el benestar.

 

 

Ella i el seu equip, són perruqueres especialitzades amb anys d’experiència, que no només tenen cura del teu cabell amb els millors tractaments professionals, sinó que ofereixen també altres serveis estètics com la depilació amb cera, amb làser, maquillatge i manicura. No és d’estranyar que la perruqueria estigui recomanada per la plataforma Tot Nuvis, gràcies als serveis estètics per a núvies que ofereixen.

Des de Tukka tenen molt interioritzats els aspectes de la digitalització dels negocis, i el seu perfil de Instagram és un exemple d’un disseny cuidat que alhora aporta contingut de valor per als usuaris, des d’on publiquen consells i preguntes freqüents sobre el món de l’estètica.

Tipus de cabells“, “Saps com cuidar-te el cabell?“, “Com tens les puntes?“, “Beneficis dels massatges“… Són algunes qüestions que, juntament amb un bon disseny gràfic, aporten un contingut d’interès als usuaris, fet que millora la imatge del negoci i, a la llarga, aporta beneficis de manera indirecta a la marca. Si vols saber-ne més sobre les estratègies de digitalització dels negocis, dona un cop d’ull a l’últim article on parlem de la importància d’una bona estratègia digital.

 

 

Enhorabona a la Dolors i al seu equip. Heu fet una feina impecable!

📍 Visita’ls al Carrer Emili Grahit 25.⁣

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

Una oportunitat per a la diferenciació de marca al local de l’antiga Farmàcia Plana de Girona

Un establiment emblemàtic per oferir una experiència de marca singular

“El millor entrepà d’autor, ara a Girona!”

Després de 70 anys d'història, Charito 1953 aterra a la Rambla de la Llibertat de Girona.

Urbinium es converteix en membre de l’Associació Girona Centre Eix Comercial

"Un pas més en la nostra missió per contribuir a l'èxit dels comerços locals de Girona"

El “retailtainment” i com divertir els teus clients

Les botigues físiques estan canviant amb la digitalització i l'aparició de nous conceptes. Així és com pots fer que els teus clients visquin una nova experiència:

L’inauguració d’Eat Sleep Cycle rep un centenar de persones

Més de 100 persones van assistir a la inauguració de la nova seu de la marca, un nou espai d'expansió per Eat Sleep Cycle.

Selva, una cafeteria salvatge d’allò més “healthy”

Selva Life Coffee & Brunch és l'essència del cafè d'especialitat amb plats saludables i ecològics.

Idle Hands, un nou restaurant amb molta personalitat

El restaurant diürn aterra al Barri Vell, amb un menú inclusiu i tota una selecció de vinils musicals per gaudir de la millor experiència!

El calçat ecològic i artesanal de Natural World Shoes

A URBINIUM hem assessorat una nova marca sostenible per a la seva expansió. Descobreix els punts clau del seu concepte ecològic.

Plantem un arbre per cada contracte signat

Hem reforestat ja 10.000 m2 al Parc Natural del Montgrí en els darrers dos anys

El comerç local com a impulsor dels ODS de l’ONU

Les botigues de proximitat i les seves relacions humanes i econòmiques són la base del projecte empresarial d'URBINIUM