La nova perruqueria de Noon44, es diu Tukka!


El Barri de l’Eixample és una de les zones de Girona més comercials de la ciutat, replet de locals dedicats a la perruqueria i estètica, entre d’altres. No és estrany, doncs, que molta gent que es dedica a aquest sector, ens solin demanar emplaçar el seu negoci aquí.

De fet, ja sabem que sovint no es tracta de competència, sinó d’àrees d’influència d’un mateix públic que busca els serveis d’un mateix cluster comercial. Un exemple molt senzill per entendre aquest concepte, és pensar que una persona que cuida molt la seva imatge i entra a locals relacionats amb l’estètica, segurament també voldrà invertir en peces de roba que complementin la seva imatge externa. Per tant, no és mala idea situar una botiga del sector de la moda, a prop dels locals mencionats.

 

AIXÍ ÉS TUKKA PERRUQUERS


Deixant de banda els tecnicismes, la Dolors ha regentat durant força anys la perruqueria Noon44 al carrer Migdia, i aquest any ha decidit desplaçar-se al carrer Emili Grahit, amb canvi d’imatge inclòs! El nou local s’anomena Tukka Perruquers, un espai acollidor de 90 m², decorat amb tocs de naturals de fusta al més pur estil ‘vintage‘. El local, que anteriorment havia sigut una galeria d’art, ara és un espai de culte per la bellesa i el benestar.

 

 

Ella i el seu equip, són perruqueres especialitzades amb anys d’experiència, que no només tenen cura del teu cabell amb els millors tractaments professionals, sinó que ofereixen també altres serveis estètics com la depilació amb cera, amb làser, maquillatge i manicura. No és d’estranyar que la perruqueria estigui recomanada per la plataforma Tot Nuvis, gràcies als serveis estètics per a núvies que ofereixen.

Des de Tukka tenen molt interioritzats els aspectes de la digitalització dels negocis, i el seu perfil de Instagram és un exemple d’un disseny cuidat que alhora aporta contingut de valor per als usuaris, des d’on publiquen consells i preguntes freqüents sobre el món de l’estètica.

Tipus de cabells“, “Saps com cuidar-te el cabell?“, “Com tens les puntes?“, “Beneficis dels massatges“… Són algunes qüestions que, juntament amb un bon disseny gràfic, aporten un contingut d’interès als usuaris, fet que millora la imatge del negoci i, a la llarga, aporta beneficis de manera indirecta a la marca. Si vols saber-ne més sobre les estratègies de digitalització dels negocis, dona un cop d’ull a l’últim article on parlem de la importància d’una bona estratègia digital.

 

 

Enhorabona a la Dolors i al seu equip. Heu fet una feina impecable!

📍 Visita’ls al Carrer Emili Grahit 25.⁣

TAMBÉ T'AGRADARÀ

L’esperada Brutal celebra la seva inauguració

Després de mesos d’espera i intriga, per fi podem gaudir del famós restaurant de Marc Rivas.

La inauguració de TRIB3, tot un èxit

Després de Madrid i Barcelona, l'innovador gimnàs inaugura el seu nou espai a la Carretera Barcelona.

“El millor entrepà d’autor, ara a Girona!”

Després de 70 anys d'història, Charito 1953 aterra a la Rambla de la Llibertat de Girona.

Girona, la capital ciclista europea

La ciutat suma més de 20 negocis dedicats al sector ciclista, quan el 2015 no superaven els cinc. Quina ha estat la inversió a través d'URBINIUM?

Punt Groc amplia a una nova sala de fitness

Un nou espai de 140 m2 obrirà les portes, annex al gimnàs que tots coneixem.

La primera ‘flagship store’ de Castelli obre a Girona

La famosa marca italiana inaugura la seva nova i primera botiga d'articles per a ciclistes al Carrer Nou de Girona.

Les 5 fases del ‘Customer Journey’

Coneixer les etapes per les que passa el client, t'ajudarà a optimitzar les estratègies de venda del teu negoci i millorar així els resultats.

SynerGym posa en forma als gironins i gironines!

La franquícia, amb més de 100 gimnasos per tot Espanya, s'ha ubicat també a Girona, obtenint una molt bona rebuda a la ciutat.

Mi&Co arriba a Girona!

La molt esperada firma barcelonesa Mi&Co, obre la seva primera botiga a Girona.

Com escollir un local comercial?

Aquests consells seran la clau de l’èxit per prosperar i obtenir els majors ingressos possibles al teu negoci.