La primera ‘flagship store’ de Castelli obre a Girona


La coneguda marca italiana d’articles per a ciclistes ha obert la seva primera botiga a la nostra ciutat gironina. El passat divendres 14 d’octubre, va celebrar la preobertura amb una sortida ciclista i una ronda de premsa, culminant amb l’obertura oficial el dissabte a les 13:00h.

Però, d’on ve la fama de Castelli?

 

QUASI 150 ANYS D’HISTÒRIA


Els seus orígens es remunten al 1876, al bell mig de Milà. El sastre Vittori Gianni vesteix AC Milan, Juventus, i el Milan Ballet, però no és fins al 1910, que realitza la primera peça de roba ciclista pel campió mundial, Alfredo Binda. L’empresa canvia quan el 1935, el jove Armando Castelli forma part de l’equip de Gianni i el 1939 acaba comprant-la.

Des d’aquest moment, l’empresa fixa el seu objectiu al públic ciclista i treballa per a grans esportistes d’elit i campions internacionals com Giro Bartali, Fausto Coppi, Louison Bobet, Raphael Gimignani, Rik Van Looy, Jacques Anquetil i Paola Pezzo.

 

 

Als anys ’70, Castelli comença a revolucionar el mercat ciclista amb dissenys i materials innovadors, com els primers pantalons aerodinàmics de Lycra® o la tècnica d’impressió per sublimació. Entre els ’80 i els ’90, la marca passa a ser el proveïdor líder del Giro d’Itàlia i el Tour de França.

En una època on tot ciclista portava shorts amb un acabat incòmode i rígid, Castelli revoluciona el mercat amb la Giro Elastic Band i en 4 anys el mercat dels shorts ciclistes canvia completament.

 

 

“No hauria pogut revolucionar el món del ciclisme, si jo mateix no hagués competit amb la meva bicicleta.
Aquesta és l’única manera de conèixer el món en profunditat”.

Maurizio Castelli, fill d’Armando Castelli.

 

 

CASTELLI ESCULL GIRONA PER LA SEVA PRIMERA BOTIGA FÍSICA


La marca italiana descriu la nova botiga com la seva primera ‘flagship store‘, un concepte del retail que es tradueix com “vaixell insígnia” i es refereix a la botiga principal representant de la marca. I no podia ser d’una altra manera que escollint el local on fins fa poc hi havia l’estimada botiga Cal Rei, qui deia adéu després de 100 anys formant part de Girona.

 

 

El local de 200m2, ha mantingut l’essència diàfana i lluminosa, ambientada de manera minimalista i amb el color corporatiu de la marca. A més, ha conservat ambdues entrades a les dues façanes de 13 metres lineals al Carrer Nou i a l’Avinguda Sant Francesc. Fins i tot tenen una zona de taller per reparar les bicicletes!

Castelli ha aportat una important inversió a la ciutat de Girona, generant així multitud de llocs de treball al territori.

Enhorabona, amics de Castelli, sou molt benvinguts a la nostra ciutat!

📍 Visita’ls al Carrer Nou 25 de Girona.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

Àrnica posa la saviesa mil·lenària de l’herboristeria a l’abast de tothom

El comerç es defineix com un espai per a gent sana i vol oferir els millors productes naturals i teràpies alternatives al seu local del carrer Migdia, 9 de Girona

Un nou concepte de boxa fitness arriba a Girona amb Brooklyn Fitboxing

Un nou concepte de fer esport, divertit i altament addictiu, s’ha instal·lat al carrer de la Creu, 24, gràcies a Urbinium

Com oferir la sostenibilitat als nostres clients?

Vols oferir productes i serveis sostenibles als teus clients però no saps com fer-ho? Aquestes en son les claus.

L’últim adeu a Cal Rei

L'emblemàtic Cal Rei tanca les botigues de Girona i Sant Antoni de Calonge després de 100 anys i 4 generacions.

Urbinium es converteix en membre de l’Associació Girona Centre Eix Comercial

"Un pas més en la nostra missió per contribuir a l'èxit dels comerços locals de Girona"

Netejem el fons marí de l’Escala!

El passat diumenge 23 d'octubre, URBINIUM amb Diving Grassi-sub, vam organitzar una neteja de residus a les platjes de la Costa Brava.

Una oportunitat per a la diferenciació de marca al local de l’antiga Farmàcia Plana de Girona

Un establiment emblemàtic per oferir una experiència de marca singular

SynerGym posa en forma als gironins i gironines!

La franquícia, amb més de 100 gimnasos per tot Espanya, s'ha ubicat també a Girona, obtenint una molt bona rebuda a la ciutat.

Casa Llorens celebra l’autenticitat del producte ibèric

Un nou restaurant ocupa l'emblemàtic local de Cal Ros gràcies a l'assessorament d'URBINIUM

La inauguració de TRIB3, tot un èxit

Després de Madrid i Barcelona, l'innovador gimnàs inaugura el seu nou espai a la Carretera Barcelona.