La primera ‘flagship store’ de Castelli obre a Girona


La coneguda marca italiana d’articles per a ciclistes ha obert la seva primera botiga a la nostra ciutat gironina. El passat divendres 14 d’octubre, va celebrar la preobertura amb una sortida ciclista i una ronda de premsa, culminant amb l’obertura oficial el dissabte a les 13:00h.

Però, d’on ve la fama de Castelli?

 

QUASI 150 ANYS D’HISTÒRIA


Els seus orígens es remunten al 1876, al bell mig de Milà. El sastre Vittori Gianni vesteix AC Milan, Juventus, i el Milan Ballet, però no és fins al 1910, que realitza la primera peça de roba ciclista pel campió mundial, Alfredo Binda. L’empresa canvia quan el 1935, el jove Armando Castelli forma part de l’equip de Gianni i el 1939 acaba comprant-la.

Des d’aquest moment, l’empresa fixa el seu objectiu al públic ciclista i treballa per a grans esportistes d’elit i campions internacionals com Giro Bartali, Fausto Coppi, Louison Bobet, Raphael Gimignani, Rik Van Looy, Jacques Anquetil i Paola Pezzo.

 

 

Als anys ’70, Castelli comença a revolucionar el mercat ciclista amb dissenys i materials innovadors, com els primers pantalons aerodinàmics de Lycra® o la tècnica d’impressió per sublimació. Entre els ’80 i els ’90, la marca passa a ser el proveïdor líder del Giro d’Itàlia i el Tour de França.

En una època on tot ciclista portava shorts amb un acabat incòmode i rígid, Castelli revoluciona el mercat amb la Giro Elastic Band i en 4 anys el mercat dels shorts ciclistes canvia completament.

 

 

“No hauria pogut revolucionar el món del ciclisme, si jo mateix no hagués competit amb la meva bicicleta.
Aquesta és l’única manera de conèixer el món en profunditat”.

Maurizio Castelli, fill d’Armando Castelli.

 

 

CASTELLI ESCULL GIRONA PER LA SEVA PRIMERA BOTIGA FÍSICA


La marca italiana descriu la nova botiga com la seva primera ‘flagship store‘, un concepte del retail que es tradueix com “vaixell insígnia” i es refereix a la botiga principal representant de la marca. I no podia ser d’una altra manera que escollint el local on fins fa poc hi havia l’estimada botiga Cal Rei, qui deia adéu després de 100 anys formant part de Girona.

 

 

El local de 200m2, ha mantingut l’essència diàfana i lluminosa, ambientada de manera minimalista i amb el color corporatiu de la marca. A més, ha conservat ambdues entrades a les dues façanes de 13 metres lineals al Carrer Nou i a l’Avinguda Sant Francesc. Fins i tot tenen una zona de taller per reparar les bicicletes!

Castelli ha aportat una important inversió a la ciutat de Girona, generant així multitud de llocs de treball al territori.

Enhorabona, amics de Castelli, sou molt benvinguts a la nostra ciutat!

📍 Visita’ls al Carrer Nou 25 de Girona.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Els centres de medicina estètica creixen un 20%

Clínica Salinas obre les portes a la Plaça Catalunya, 16 de Girona centrats a potenciar la bellesa natural

Les 7 curiositats de Girona que no sabies

Ciutats romanes, emperadors, barris jueus, catedrals de rècord... I qué hi te a veure la Torre Eiffel?

Netejem el fons marí de l’Escala!

El passat diumenge 23 d'octubre, URBINIUM amb Diving Grassi-sub, vam organitzar una neteja de residus a les platjes de la Costa Brava.

L’Ajuntament de Lloret de Mar compra un edifici per convertir-lo en un Smart Center

Ubicat al centre històric, ha adquirit l’immoble a través d'URBINIUM per 302.000€, finançat pels fons europeus Next Generation.

Finestralia obre les portes a Girona per a renovar les teves finestres

En el nou local de carrer Barcelona 91 trobaràs solucions per a millorar l'eficiència energètica dels teus tancaments

Hostal La Marina: Un retall de la història de Platja d’Aro

La família Balmaña ven l'establiment després de més de 60 anys de gerència per a garantir la seva renovació

Charito celebra la seva inauguració a la Rambla de la Llibertat 17

La marca amb quasi 70 anys d'història, arriba a Girona, on ha celebrat la seva inauguració el passat divendres 14 d'octubre.

L’exitosa Manicura24 escull Girona per obrir la seva primera botiga!

Després d'un gran èxit amb la seva botiga online, la marca gironina obre la seva primera botiga física a ple centre comercial de la ciutat. Així d'espectacular ha quedat el local:

Com escollir un local comercial?

Aquests consells seran la clau de l’èxit per prosperar i obtenir els majors ingressos possibles al teu negoci.

Descobreix com aplicar amb èxit les 7P del retail

Un enfocament integral per a dinamitzar el comerç detallista a nivell local