La primera ‘flagship store’ de Castelli obre a Girona


La coneguda marca italiana d’articles per a ciclistes ha obert la seva primera botiga a la nostra ciutat gironina. El passat divendres 14 d’octubre, va celebrar la preobertura amb una sortida ciclista i una ronda de premsa, culminant amb l’obertura oficial el dissabte a les 13:00h.

Però, d’on ve la fama de Castelli?

 

QUASI 150 ANYS D’HISTÒRIA


Els seus orígens es remunten al 1876, al bell mig de Milà. El sastre Vittori Gianni vesteix AC Milan, Juventus, i el Milan Ballet, però no és fins al 1910, que realitza la primera peça de roba ciclista pel campió mundial, Alfredo Binda. L’empresa canvia quan el 1935, el jove Armando Castelli forma part de l’equip de Gianni i el 1939 acaba comprant-la.

Des d’aquest moment, l’empresa fixa el seu objectiu al públic ciclista i treballa per a grans esportistes d’elit i campions internacionals com Giro Bartali, Fausto Coppi, Louison Bobet, Raphael Gimignani, Rik Van Looy, Jacques Anquetil i Paola Pezzo.

 

 

Als anys ’70, Castelli comença a revolucionar el mercat ciclista amb dissenys i materials innovadors, com els primers pantalons aerodinàmics de Lycra® o la tècnica d’impressió per sublimació. Entre els ’80 i els ’90, la marca passa a ser el proveïdor líder del Giro d’Itàlia i el Tour de França.

En una època on tot ciclista portava shorts amb un acabat incòmode i rígid, Castelli revoluciona el mercat amb la Giro Elastic Band i en 4 anys el mercat dels shorts ciclistes canvia completament.

 

 

“No hauria pogut revolucionar el món del ciclisme, si jo mateix no hagués competit amb la meva bicicleta.
Aquesta és l’única manera de conèixer el món en profunditat”.

Maurizio Castelli, fill d’Armando Castelli.

 

 

CASTELLI ESCULL GIRONA PER LA SEVA PRIMERA BOTIGA FÍSICA


La marca italiana descriu la nova botiga com la seva primera ‘flagship store‘, un concepte del retail que es tradueix com “vaixell insígnia” i es refereix a la botiga principal representant de la marca. I no podia ser d’una altra manera que escollint el local on fins fa poc hi havia l’estimada botiga Cal Rei, qui deia adéu després de 100 anys formant part de Girona.

 

 

El local de 200m2, ha mantingut l’essència diàfana i lluminosa, ambientada de manera minimalista i amb el color corporatiu de la marca. A més, ha conservat ambdues entrades a les dues façanes de 13 metres lineals al Carrer Nou i a l’Avinguda Sant Francesc. Fins i tot tenen una zona de taller per reparar les bicicletes!

Castelli ha aportat una important inversió a la ciutat de Girona, generant així multitud de llocs de treball al territori.

Enhorabona, amics de Castelli, sou molt benvinguts a la nostra ciutat!

📍 Visita’ls al Carrer Nou 25 de Girona.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Amb aquesta nova Llei “Crea i Creix”, podràs crear la teva empresa a partir d’1€

El Congrés aprova la Llei "Crea i Creix", amb la que crear una empresa serà molt més fàcil i ràpid. Aquestes son les mesures:

Canada House estrena botiga a Girona!

La franquícia de moda per als més menuts estrena nova botiga al Carrer Juli Garreta, a ple eix comercial del barri de l'Eixample.

5 motius per donar suport a les botigues físiques

Un estudi recent conclou que més del 80% dels clients prefereixen comprar a botigues físiques abans que a Internet. Per què?

Mon p’tit léon, la nova formatgeria del carrer Argenteria

La Gisèle Marquis inaugura la seva nova botiga especialitzada en una gran varietat de formatges suïssos d'alta qualitat, així com d'uns bons acompanyaments per la taula

Change Lingerie obre una nova botiga a Girona

La firma de llenceria danesa oferirà a les gironines els seus elegants i fins dissenys de roba interior.

El que no sabies del Barri de l’Eixample

Avui dia, el Barri de l'Eixample suposa uns dels eixos comercials més importants de la ciutat, on habita gairebé la meitat de la població. Aquests són els seus orígens.

L’últim adeu a Cal Rei

L'emblemàtic Cal Rei tanca les botigues de Girona i Sant Antoni de Calonge després de 100 anys i 4 generacions.

Com oferir la sostenibilitat als nostres clients?

Vols oferir productes i serveis sostenibles als teus clients però no saps com fer-ho? Aquestes en son les claus.

El lideratge femení suposa el 33,3% dels negocis assessorats per URBINIUM

Els negocis liderats per dones han crescut un 8% des de 2020. Així és com les emprenedores escalen posicions amb empenta!

Finestralia obre les portes a Girona per a renovar les teves finestres

En el nou local de carrer Barcelona 91 trobaràs solucions per a millorar l'eficiència energètica dels teus tancaments