LAB: Moda mediterrània i sostenible per a dones reals


La moda femenina mediterrània sempre ha estat un referent d’estil, però cada vegada és més important que les peces siguin respectuoses amb el medi ambient i que estiguin dissenyades per a dones reals. Al carrer Santa Clara, 49 de Girona acaba d’obrir el showroom de Los Ángeles Barcelona (LAB), una botiga que fa de la moda mediterrània sostenible la seva bandera. La marca, propietat del grup Guitare, aposta per reinterpretar les darreres tendències de disseny i adaptar-les al dia a dia amb teixits sostenibles, amb ànima, colors naturals i molta personalitat.

 

 

Des d’URBINIUM se’ls va acompanyar a la recerca del millor local possible on fer lluir la seva proposta de botiga. L’elecció de la ubicació, basada en les necessitats del client, va ser la d’un local ubicat al carrer més comercial del Barri Vell de la ciutat, envoltat d’operadors nacionals i internacionals i a pocs metres de la Plaça Independència i de Plaça Catalunya. Un lloc amb un elevat trànsit de persones i on tradicionalment s’han ubicat les marques de moda més prestigioses de la ciutat, entre elles, la botiga de Guitare.

Teixits respectuosos

Els teixits respectuosos amb el medi ambient són aquells que es produeixen de manera sostenible i no danyen el medi ambient. A la moda femenina mediterrània, és cada vegada més comú trobar peces elaborades amb cotó orgànic, lli, cànem i bambú, entre altres materials. Aquests teixits són resistents, transpirables i duradors, la qual cosa els fa perfectes per al clima mediterrani i per a dones que busquen peces que puguin usar durant diverses temporades.

 

Moda real, per dones reals

A LAB, a més d’utilitzar teixits sostenibles, també es preocupen per crear peces que s’adaptin a dones reals. Les talles solen ser més còmodes, i s’evita l’ús de peces ajustades i que limitin el moviment. D’aquesta manera, s’aconsegueix una moda més inclusiva i respectuosa amb tots els tipus de cossos.

Quant als dissenys, la moda mediterrània femenina es caracteritza per peces lleugeres, fluides i amb estampats i colors naturals i vibrants. Vestits, faldilles i pantalons amples són algunes de les peces més comunes en aquest estil de moda, que busca la comoditat i l’elegància al mateix temps.

 

 

En resum, la moda femenina mediterrània és sinònim d’una moda més sostenible i real, on les peces estan fetes amb teixits respectuosos amb el medi ambient i estan dissenyades per a dones reals. Si busques moda còmoda, elegant i respectuosa amb el planeta, no dubtis a apostar per aquesta tendència que cada vegada té més seguidores.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

“El millor entrepà d’autor, ara a Girona!”

Després de 70 anys d'història, Charito 1953 aterra a la Rambla de la Llibertat de Girona.

El futur eix cívic del carrer Barcelona que el transformarà en avinguda, una prioritat pel nou consistori de Girona

URBINIUM comercialitza una promoció d'obra nova a la zona que començarà a entregar-se a finals de 2025

Més de 10M€ en operacions immobiliàries

Les operacions immobilàries assessorades per URBINIUM aquest 2022 ja han superat els 10M€.

SynerGym posa en forma als gironins i gironines!

La franquícia, amb més de 100 gimnasos per tot Espanya, s'ha ubicat també a Girona, obtenint una molt bona rebuda a la ciutat.

Com escollir un local comercial?

Aquests consells seran la clau de l’èxit per prosperar i obtenir els majors ingressos possibles al teu negoci.

La nova perruqueria de Noon44, es diu Tukka!

La Dolors Pascual estrena nova perruqueria al carrer Emili Grahit 25. Així és com a quedat el seu nou local!

Les 5 fases del ‘Customer Journey’

Coneixer les etapes per les que passa el client, t'ajudarà a optimitzar les estratègies de venda del teu negoci i millorar així els resultats.

Change Lingerie obre una nova botiga a Girona

La firma de llenceria danesa oferirà a les gironines els seus elegants i fins dissenys de roba interior.

Charito celebra la seva inauguració a la Rambla de la Llibertat 17

La marca amb quasi 70 anys d'història, arriba a Girona, on ha celebrat la seva inauguració el passat divendres 14 d'octubre.

Idle Hands, un nou restaurant amb molta personalitat

El restaurant diürn aterra al Barri Vell, amb un menú inclusiu i tota una selecció de vinils musicals per gaudir de la millor experiència!