L’Ajuntament de Lloret de Mar compra un edifici per convertir-lo en un Smart Center


L’Ajuntament de Lloret de Mar ha adquirit l’immoble a través d’URBINIUM, que es convertirà en el futur edifici Smart Center. Aquest, esdevindrà el centre d’operacions que recollirà totes les dades que genera la ciutat, ciutadania i visitants, a través de sensors i altres dispositius, els processarà i permetrà convertir-los en informació que permeti prendre les millors decisions en termes de gestió i eficiència.

¯

¯

Actualment, Lloret de Mar ja disposa de diferents serveis tecnològics que aporten dades en àmbits com la seguretat, recollida de residus o turisme i l’objectiu en paraules d’Albert Robert, regidor de Noves Tecnologies, “és fer convergir totes aquestes dades i analitzar-les per posar-les al servei d’una millor gestió municipal”. Albert Robert, també ha explicat que “a més aquest edifici ubicat al centre històric, ens permet crear un nou eix de dinamització econòmica i afavorir la revitalització de la zona”.

Lloret és el municipi de Catalunya que ha rebut més finançament dels fons europeus Next Generation. Són prop de 7 milions d’euros que es destinaran a projectes que serviran per impulsar la transició ecològica i la transformació digital.

Des de la nostra consultoria immobiliària estem contents d’aquesta transacció feta amb nosaltres, ja que aportarà molt de valor afegit a la ciutat.

Font: Lloret Gaceta.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Hostal La Marina: Un retall de la història de Platja d’Aro

La família Balmaña ven l'establiment després de més de 60 anys de gerència per a garantir la seva renovació

Finestralia obre les portes a Girona per a renovar les teves finestres

En el nou local de carrer Barcelona 91 trobaràs solucions per a millorar l'eficiència energètica dels teus tancaments

Mi&Co arriba a Girona!

La molt esperada firma barcelonesa Mi&Co, obre la seva primera botiga a Girona.

URBINIUM tanca un altre any solidari

Des d'URBINIUM hem donat més de 10.000€ a associacions com la Marató de TV3, Aldeas Infantiles, l'Hospital Josep Trueta, el concert solidàri de Gospelians de Girona contra el càncer i la Fundació Josep Carreras

Mon p’tit léon, la nova formatgeria del carrer Argenteria

La Gisèle Marquis inaugura la seva nova botiga especialitzada en una gran varietat de formatges suïssos d'alta qualitat, així com d'uns bons acompanyaments per la taula

La cuina informal i el bon vi de Bèstia

Bèstia celebra la seva inauguració el passat divendres, envoltada de música i bon menjar. Així és l'exitós restaurant.

La nova i espectacular perruqueria d’Alba Bosch Hair Studio

L'Alba Bosch trasllada el seu establiment, abans 'Posa't Guapa Girona', i transforma per complet un antic magatzem en la seva espectacular nova perruqueria.

Les 5 fases del ‘Customer Journey’

Coneixer les etapes per les que passa el client, t'ajudarà a optimitzar les estratègies de venda del teu negoci i millorar així els resultats.

Cucut Oliva es trasllada

L'estimada botiga gironina canvia de local per un de més ampli, per tal de fer créixer la seva marca.

Amb aquesta nova Llei “Crea i Creix”, podràs crear la teva empresa a partir d’1€

El Congrés aprova la Llei "Crea i Creix", amb la que crear una empresa serà molt més fàcil i ràpid. Aquestes son les mesures: