L’Ajuntament de Lloret de Mar compra un edifici per convertir-lo en un Smart Center


L’Ajuntament de Lloret de Mar ha adquirit l’immoble a través d’URBINIUM, que es convertirà en el futur edifici Smart Center. Aquest, esdevindrà el centre d’operacions que recollirà totes les dades que genera la ciutat, ciutadania i visitants, a través de sensors i altres dispositius, els processarà i permetrà convertir-los en informació que permeti prendre les millors decisions en termes de gestió i eficiència.

¯

¯

Actualment, Lloret de Mar ja disposa de diferents serveis tecnològics que aporten dades en àmbits com la seguretat, recollida de residus o turisme i l’objectiu en paraules d’Albert Robert, regidor de Noves Tecnologies, “és fer convergir totes aquestes dades i analitzar-les per posar-les al servei d’una millor gestió municipal”. Albert Robert, també ha explicat que “a més aquest edifici ubicat al centre històric, ens permet crear un nou eix de dinamització econòmica i afavorir la revitalització de la zona”.

Lloret és el municipi de Catalunya que ha rebut més finançament dels fons europeus Next Generation. Són prop de 7 milions d’euros que es destinaran a projectes que serviran per impulsar la transició ecològica i la transformació digital.

Des de la nostra consultoria immobiliària estem contents d’aquesta transacció feta amb nosaltres, ja que aportarà molt de valor afegit a la ciutat.

Font: Lloret Gaceta.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

Les 5 fases del ‘Customer Journey’

Coneixer les etapes per les que passa el client, t'ajudarà a optimitzar les estratègies de venda del teu negoci i millorar així els resultats.

5 motius per donar suport a les botigues físiques

Un estudi recent conclou que més del 80% dels clients prefereixen comprar a botigues físiques abans que a Internet. Per què?

Selva, una cafeteria salvatge d’allò més “healthy”

Selva Life Coffee & Brunch és l'essència del cafè d'especialitat amb plats saludables i ecològics.

Hostal La Marina: Un retall de la història de Platja d’Aro

La família Balmaña ven l'establiment després de més de 60 anys de gerència per a garantir la seva renovació

Descansar bé ho canvia tot

Sleep.8 obre les portes al sector de l’Avellaneda de Girona amb una amplia oferta de productes per a millorar el teu descans

Plantem un arbre per cada contracte signat

Hem reforestat ja 10.000 m2 al Parc Natural del Montgrí en els darrers dos anys

La inauguració de TRIB3, tot un èxit

Després de Madrid i Barcelona, l'innovador gimnàs inaugura el seu nou espai a la Carretera Barcelona.

“El millor entrepà d’autor, ara a Girona!”

Després de 70 anys d'història, Charito 1953 aterra a la Rambla de la Llibertat de Girona.

Charito celebra la seva inauguració a la Rambla de la Llibertat 17

La marca amb quasi 70 anys d'història, arriba a Girona, on ha celebrat la seva inauguració el passat divendres 14 d'octubre.

Àrnica posa la saviesa mil·lenària de l’herboristeria a l’abast de tothom

El comerç es defineix com un espai per a gent sana i vol oferir els millors productes naturals i teràpies alternatives al seu local del carrer Migdia, 9 de Girona