L’esperada Brutal celebra la seva inauguració


Després de mesos d’espera i intriga, per fi podem gaudir del famós restaurant de Marc Rivas.

Gairebé 9 mesos han sigut necessaris per a transformar l’antic Museu del Vi en el restaurant que el conegut xef ha inaugurat al Carrer de la Cort Reial 4.

Després de diverses reformes, decisions de disseny i redistribució, La Brutal ha obert les portes a un públic ansiós d’assaborir les creacions de Marc Rivas. Girona rep amb els braços oberts el restaurant, que de segur, portarà un bon volum de turisme gastronòmic a la ciutat.

 


“Prometo cuidar-te respectant el territori i la tradició. Prometo acompanyar-te de bons vins. Prometo donar-te moments dolços. Prometo compartir una experiència brutal amb tu”.


 

Així es descriu La Brutal a la seva pàgina, un restaurant amb essència que basa les seves receptes en productes ecològics i de proximitat.

Des d’URBINIUM volem donar l’enhorabona a tot l’equip que ha fet realitat aquest projecte, convertint un antic restaurant amb 1.000 anys d’història, en l’esperadíssim concepte de La Brutal.


Visita’ls al Carrer de la Cort Reial 4 de Girona.

 

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Girona es posa en forma

Aquestes noves obertures ratifiquen la passió dels gironins pel ciclisme i el fitness.

Mi&Co arriba a Girona!

La molt esperada firma barcelonesa Mi&Co, obre la seva primera botiga a Girona.

4 tendències del sector retail que necessites saber

A URBINIUM sabem que l'important no és ser el primer, sinó ser el millor. Aquests 4 punts t'ajudaran a escalar posicions en el teu negoci.

Charito celebra la seva inauguració a la Rambla de la Llibertat 17

La marca amb quasi 70 anys d'història, arriba a Girona, on ha celebrat la seva inauguració el passat divendres 14 d'octubre.

SynerGym posa en forma als gironins i gironines!

La franquícia, amb més de 100 gimnasos per tot Espanya, s'ha ubicat també a Girona, obtenint una molt bona rebuda a la ciutat.

La inauguració de TRIB3, tot un èxit

Després de Madrid i Barcelona, l'innovador gimnàs inaugura el seu nou espai a la Carretera Barcelona.

El que no sabies del Barri de l’Eixample

Avui dia, el Barri de l'Eixample suposa uns dels eixos comercials més importants de la ciutat, on habita gairebé la meitat de la població. Aquests són els seus orígens.

Cucut Oliva es trasllada

L'estimada botiga gironina canvia de local per un de més ampli, per tal de fer créixer la seva marca.

URBINIUM, patrocinador oficial del concert benèfic contra el càncer

El diumenge 18 de setembre se celebrarà un concert benèfic de gòspel al Teatre Municipal de Girona, de la mà de Gospelians de Girona.

5 motius per donar suport a les botigues físiques

Un estudi recent conclou que més del 80% dels clients prefereixen comprar a botigues físiques abans que a Internet. Per què?