L’exitosa Manicura24 escull Girona per obrir la seva primera botiga!


Manicura24 troba els seus inicis el 2009, quan era una petita empresa familiar amb una plantilla de 2 persones. Des dels seus orígens, el seu propòsit ha estat el de oferir una àmplia gamma de productes per a ungles d’esmalt permanent, gel i acríliques.

Des d’aleshores, la seva botiga online ha estat tot un èxit a tota Espanya. La seva gran passió pel món de les ungles, juntament amb la professionalitat i l’esforç diari de tot un equip, els permet oferir una gran diversitat de productes de qualitat a un bon preu. Això els ha fet créixer de manera exponencial en els últims anys. Tant és així, que aquest 2023 han decidit començar-lo amb la seva primera botiga física, i han escollit la ciutat de Girona, a ple centre comercial.

 

 

ELEGÀNCIA I MODERNITAT


La nova botiga, de gairebé 150 m², és un reflex de la personalitat de la marca. El color corporatiu rosa és present en cada racó, complementat amb tocs de fusta i marbre per transmetre naturalitat i elegància. La lluminositat i les parets blanques acaben de donar el toc d’amplitud i minimalisme. De fet, la botiga crida l’atenció des del carrer, on desenes de vianants treuen el cap per conèixer aquesta nova botiga del centre de la ciutat.

Al seu nou local no només hi trobaràs un equip especialitzat que et podran assessorar per escollir els millors productes que s’adaptin a tu, sinó que als professionals acreditats els espera un 5% de descompte en qualsevol producte!

 

 

El recorregut de Manicura24 els ha dotat d’una mà de clients fidels als seus productes i al servei d’alta qualitat, és per això que el seu nou local és un plus pel comerç del territori. Quan una empresa amb una alta fidelització ubica una nova botiga física, és habitual que això es tradueixi en un augment de visites del territori. El flux comercial de la zona augmenta, enriquint més la ciutat. Això és quelcom positiu no només per la marca, sinó per tot el comerç de la ciutat, sobretot el relacionat amb el mateix cluster comercial, que també es veurà beneficiat.

 

Des d’Urbinium estem molt contents d’haver pogut formar part de l’expansió d’aquesta marca gironina. Estem segurs que només és el principi!
📍 Visita’ls al carrer Joan Maragall 12, Girona.⁣

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Les 5 fases del ‘Customer Journey’

Coneixer les etapes per les que passa el client, t'ajudarà a optimitzar les estratègies de venda del teu negoci i millorar així els resultats.

La Plaça del Vi és història de Girona

Sabies que la Plaça del Vi data del 1229? Descobreix la història darrere d'una de les places més estimades de la nostra ciutat.

Com escollir un local comercial?

Aquests consells seran la clau de l’èxit per prosperar i obtenir els majors ingressos possibles al teu negoci.

URBINIUM, patrocinador oficial del concert benèfic contra el càncer

El diumenge 18 de setembre se celebrarà un concert benèfic de gòspel al Teatre Municipal de Girona, de la mà de Gospelians de Girona.

L’augment del Turisme a Girona, en xifres.

Durant els dos primers trimestres del 2022, el Turisme al territorí gironí ha viscut una remuntada després de la pandèmia.

L’exitosa Manicura24 escull Girona per obrir la seva primera botiga!

Després d'un gran èxit amb la seva botiga online, la marca gironina obre la seva primera botiga física a ple centre comercial de la ciutat. Així d'espectacular ha quedat el local:

Vols llogar un local per a restauració?

Així és com, des del nostre Departament especialitzat en Restauració i Hostaleria, assessorem i agilitzem els passos a seguir per exercir l'activitat de restauració.

SynerGym posa en forma als gironins i gironines!

La franquícia, amb més de 100 gimnasos per tot Espanya, s'ha ubicat també a Girona, obtenint una molt bona rebuda a la ciutat.

Mon p’tit léon, la nova formatgeria del carrer Argenteria

La Gisèle Marquis inaugura la seva nova botiga especialitzada en una gran varietat de formatges suïssos d'alta qualitat, així com d'uns bons acompanyaments per la taula

Finestralia obre les portes a Girona per a renovar les teves finestres

En el nou local de carrer Barcelona 91 trobaràs solucions per a millorar l'eficiència energètica dels teus tancaments