L’exitosa Manicura24 escull Girona per obrir la seva primera botiga!


Manicura24 troba els seus inicis el 2009, quan era una petita empresa familiar amb una plantilla de 2 persones. Des dels seus orígens, el seu propòsit ha estat el de oferir una àmplia gamma de productes per a ungles d’esmalt permanent, gel i acríliques.

Des d’aleshores, la seva botiga online ha estat tot un èxit a tota Espanya. La seva gran passió pel món de les ungles, juntament amb la professionalitat i l’esforç diari de tot un equip, els permet oferir una gran diversitat de productes de qualitat a un bon preu. Això els ha fet créixer de manera exponencial en els últims anys. Tant és així, que aquest 2023 han decidit començar-lo amb la seva primera botiga física, i han escollit la ciutat de Girona, a ple centre comercial.

 

 

ELEGÀNCIA I MODERNITAT


La nova botiga, de gairebé 150 m², és un reflex de la personalitat de la marca. El color corporatiu rosa és present en cada racó, complementat amb tocs de fusta i marbre per transmetre naturalitat i elegància. La lluminositat i les parets blanques acaben de donar el toc d’amplitud i minimalisme. De fet, la botiga crida l’atenció des del carrer, on desenes de vianants treuen el cap per conèixer aquesta nova botiga del centre de la ciutat.

Al seu nou local no només hi trobaràs un equip especialitzat que et podran assessorar per escollir els millors productes que s’adaptin a tu, sinó que als professionals acreditats els espera un 5% de descompte en qualsevol producte!

 

 

El recorregut de Manicura24 els ha dotat d’una mà de clients fidels als seus productes i al servei d’alta qualitat, és per això que el seu nou local és un plus pel comerç del territori. Quan una empresa amb una alta fidelització ubica una nova botiga física, és habitual que això es tradueixi en un augment de visites del territori. El flux comercial de la zona augmenta, enriquint més la ciutat. Això és quelcom positiu no només per la marca, sinó per tot el comerç de la ciutat, sobretot el relacionat amb el mateix cluster comercial, que també es veurà beneficiat.

 

Des d’Urbinium estem molt contents d’haver pogut formar part de l’expansió d’aquesta marca gironina. Estem segurs que només és el principi!
📍 Visita’ls al carrer Joan Maragall 12, Girona.⁣

TAMBÉ T'AGRADARÀ

5 consells per estalviar en la llum al teu local comercial

Estalviar en la llum al teu local comercial t'ajudarà a aconseguir una major rentabilitat al teu negoci. Aprèn com amb aquests 5 consells!

El futur eix cívic del carrer Barcelona que el transformarà en avinguda, una prioritat pel nou consistori de Girona

URBINIUM comercialitza una promoció d'obra nova a la zona que començarà a entregar-se a finals de 2025

Urbinium reforesta el bosc de les Dunes del Montgrí per tercer any

Amb la campanya de 2024 ja s'han replantat més de 15.000 m² de pi pinyer autòcton del Parc Natural

Mi&Co arriba a Girona!

La molt esperada firma barcelonesa Mi&Co, obre la seva primera botiga a Girona.

“Escolta el batec del teu comerç”

La iniciativa de PIMEC té per objectiu reivindicar la singularitat i el valor afegit del comerç i la restauració local

Com escollir un local comercial?

Aquests consells seran la clau de l’èxit per prosperar i obtenir els majors ingressos possibles al teu negoci.

El “retailtainment” i com divertir els teus clients

Les botigues físiques estan canviant amb la digitalització i l'aparició de nous conceptes. Així és com pots fer que els teus clients visquin una nova experiència:

Descobreix com aplicar amb èxit les 7P del retail

Un enfocament integral per a dinamitzar el comerç detallista a nivell local

El calçat ecològic i artesanal de Natural World Shoes

A URBINIUM hem assessorat una nova marca sostenible per a la seva expansió. Descobreix els punts clau del seu concepte ecològic.

Àrnica posa la saviesa mil·lenària de l’herboristeria a l’abast de tothom

El comerç es defineix com un espai per a gent sana i vol oferir els millors productes naturals i teràpies alternatives al seu local del carrer Migdia, 9 de Girona