L’exitosa Manicura24 escull Girona per obrir la seva primera botiga!


Manicura24 troba els seus inicis el 2009, quan era una petita empresa familiar amb una plantilla de 2 persones. Des dels seus orígens, el seu propòsit ha estat el de oferir una àmplia gamma de productes per a ungles d’esmalt permanent, gel i acríliques.

Des d’aleshores, la seva botiga online ha estat tot un èxit a tota Espanya. La seva gran passió pel món de les ungles, juntament amb la professionalitat i l’esforç diari de tot un equip, els permet oferir una gran diversitat de productes de qualitat a un bon preu. Això els ha fet créixer de manera exponencial en els últims anys. Tant és així, que aquest 2023 han decidit començar-lo amb la seva primera botiga física, i han escollit la ciutat de Girona, a ple centre comercial.

 

 

ELEGÀNCIA I MODERNITAT


La nova botiga, de gairebé 150 m², és un reflex de la personalitat de la marca. El color corporatiu rosa és present en cada racó, complementat amb tocs de fusta i marbre per transmetre naturalitat i elegància. La lluminositat i les parets blanques acaben de donar el toc d’amplitud i minimalisme. De fet, la botiga crida l’atenció des del carrer, on desenes de vianants treuen el cap per conèixer aquesta nova botiga del centre de la ciutat.

Al seu nou local no només hi trobaràs un equip especialitzat que et podran assessorar per escollir els millors productes que s’adaptin a tu, sinó que als professionals acreditats els espera un 5% de descompte en qualsevol producte!

 

 

El recorregut de Manicura24 els ha dotat d’una mà de clients fidels als seus productes i al servei d’alta qualitat, és per això que el seu nou local és un plus pel comerç del territori. Quan una empresa amb una alta fidelització ubica una nova botiga física, és habitual que això es tradueixi en un augment de visites del territori. El flux comercial de la zona augmenta, enriquint més la ciutat. Això és quelcom positiu no només per la marca, sinó per tot el comerç de la ciutat, sobretot el relacionat amb el mateix cluster comercial, que també es veurà beneficiat.

 

Des d’Urbinium estem molt contents d’haver pogut formar part de l’expansió d’aquesta marca gironina. Estem segurs que només és el principi!
📍 Visita’ls al carrer Joan Maragall 12, Girona.⁣

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

La primera ‘flagship store’ de Castelli obre a Girona

La famosa marca italiana inaugura la seva nova i primera botiga d'articles per a ciclistes al Carrer Nou de Girona.

Plantem un arbre per cada contracte signat

Hem reforestat ja 10.000 m2 al Parc Natural del Montgrí en els darrers dos anys

Vols llogar un local per a restauració?

Així és com, des del nostre Departament especialitzat en Restauració i Hostaleria, assessorem i agilitzem els passos a seguir per exercir l'activitat de restauració.

SynerGym posa en forma als gironins i gironines!

La franquícia, amb més de 100 gimnasos per tot Espanya, s'ha ubicat també a Girona, obtenint una molt bona rebuda a la ciutat.

La importància d’una bona estratègia digital

La convivència de les botigues físiques i digitals és una realitat. L'omnichannel ha arribat per quedar-se i el teu negoci no es pot quedar enrere!

5 motius per donar suport a les botigues físiques

Un estudi recent conclou que més del 80% dels clients prefereixen comprar a botigues físiques abans que a Internet. Per què?

El calçat ecològic i artesanal de Natural World Shoes

A URBINIUM hem assessorat una nova marca sostenible per a la seva expansió. Descobreix els punts clau del seu concepte ecològic.

Girona, la capital ciclista europea

La ciutat suma més de 20 negocis dedicats al sector ciclista, quan el 2015 no superaven els cinc. Quina ha estat la inversió a través d'URBINIUM?

URBINIUM, patrocinador oficial del concert benèfic contra el càncer

El diumenge 18 de setembre se celebrarà un concert benèfic de gòspel al Teatre Municipal de Girona, de la mà de Gospelians de Girona.

Les 7 curiositats de Girona que no sabies

Ciutats romanes, emperadors, barris jueus, catedrals de rècord... I qué hi te a veure la Torre Eiffel?