L’inauguració d’Eat Sleep Cycle rep un centenar de persones


És una evidència que Eat Sleep Cycle és un referent del ciclisme a Girona. Des que varen començar la seva aventura el 2018, en Lee i la Louise s’han guanyat l’estima dels gironins, i no tan gironins, ja que bona part del seu públic ve d’arreu del món per formar part de la família Eat Sleep Cycle.

 

 

Des d’una botiga de bicicletes, una cafeteria ciclista, un centre de lloguer, i ara estrenen la seva nova seu: un espai per a oficines, lloc de reunions, magatzems… La marca ho va voler commemorar amb la celebració que va organitzar el passat dijous 22 de setembre, on va comptar amb l’assistència de més de 100 persones!

El recorregut de l’empresa gironina els ha portat a ser una gran generadora de llocs de treball i d’inversions al territori. La seva contínua expansió és una mostra de com una estratègia de màrqueting familiar i moderna pot funcionar en un sector amb cada cop més demanda. De fet, el ciclisme troba cada cop més reconeixement a la ciutat, on suposa una bona part del turisme que visita Girona cada any. Professionals i amateurs del ciclisme venen d’arreu d’Europa per gaudir del que la ciutat té per oferir.

 


“Hi ha molt turista que en lloc d’anar a Mallorca, com feia fins ara, ha decidit planificar el seu viatge a Girona per practicar aquest esport. És una moda que durarà anys”, explica en Lee Comerford.


 

 

Des d’URBINIUM volem donar l’enhorabona a en Lee, la Louise i a tot el seu equip, sou tota una inspiració!

 

TAMBÉ T'AGRADARÀ

La cuina informal i el bon vi de Bèstia

Bèstia celebra la seva inauguració el passat divendres, envoltada de música i bon menjar. Així és l'exitós restaurant.

Selva, una cafeteria salvatge d’allò més “healthy”

Selva Life Coffee & Brunch és l'essència del cafè d'especialitat amb plats saludables i ecològics.

La importància d’una bona estratègia digital

La convivència de les botigues físiques i digitals és una realitat. L'omnichannel ha arribat per quedar-se i el teu negoci no es pot quedar enrere!

L’inauguració d’Eat Sleep Cycle rep un centenar de persones

Més de 100 persones van assistir a la inauguració de la nova seu de la marca, un nou espai d'expansió per Eat Sleep Cycle.

Benvinguts a la Casa de las Carcasas

La marca está en un procés d'expansió que els ha portat a la nostra ciutat Gironina, en un lluminós local cantoner de l'Eixample.

La moda urbana arriba a Santa Clara de la mà de V34SW

Vintage34 Street Wear exposa en el seu showroom les últimes tendències en moda hip-hop per a oferir als més urbans una opció exclusiva

La primera ‘flagship store’ de Castelli obre a Girona

La famosa marca italiana inaugura la seva nova i primera botiga d'articles per a ciclistes al Carrer Nou de Girona.

Les 5 fases del ‘Customer Journey’

Coneixer les etapes per les que passa el client, t'ajudarà a optimitzar les estratègies de venda del teu negoci i millorar així els resultats.

El calçat ecològic i artesanal de Natural World Shoes

A URBINIUM hem assessorat una nova marca sostenible per a la seva expansió. Descobreix els punts clau del seu concepte ecològic.

L’exitosa Manicura24 escull Girona per obrir la seva primera botiga!

Després d'un gran èxit amb la seva botiga online, la marca gironina obre la seva primera botiga física a ple centre comercial de la ciutat. Així d'espectacular ha quedat el local: