Els centres de medicina estètica creixen un 20%


L’interès per la medicina estètica creix constantment, amb estadístiques que mostren un augment significatiu dels procediments mèdico-estètics no quirúrgics a escala mundial. D’acord amb l’informe “El Futur de l’Estètica” de la companyia farmacèutica nord-americana AbbVie, es va observar un augment d’aproximadament dos milions de procediments entre 2017 i 2020. S’espera que aquesta tendència continuï, superant els 23 milions de procediments facials i 14,6 milions de procediments corporals l’any 2025.

Amb aquest impuls del sector, i l’assessorament immobiliari d’Urbinium, ha obert recentment la Clínica Salinas a la Plaça Catalunya, 16 de Girona, que es distingeix pel seu enfocament integral i natural de la medicina estètica. La Clínica Salinas ofereix una experiència única, fusionant salut i estètica. Prioritza l’excel·lència mèdica i la personalització dels tractaments, amb un enfocament integral que inclou nutrició i antienvelliment. La Dra. Yamila Salinas assegura atenció personalitzada i adapta cada tractament a les necessitats dels pacients. La clínica ofereix una àmplia gamma de tractaments d’estètica facial, capil·lar i corporal, així com cirurgia plàstica i reparadora. A més de millorar l’aparença, Clínica Salinas també promou la salut i la joventut amb programes antienvelliment i consultes de nutrició. Clínica Salinas representa un compromís amb l’excel·lència i el benestar integral dels seus pacients.

El creixement del sector es basa en quatre factors claus: l’empoderament personal mitjançant la bellesa, una societat en constant que fluctua els estàndards estètics, l’eliminació de tabús i la preferència per la bellesa natural. La medicina estètica actual valora la individualitat com un valor central, buscant tractaments personalitzats per a persones de totes les ètnies i transcendent la divisió de gènere per celebrar la diversitat. Això implica que els professionals de la medicina estètica se centrin a crear experiències respectuoses i immersives. Les noves tecnologies, com la realitat virtual, jugaran un paper fonamental des de l’educació dels pacients fins a les consultes i les decisions informades sobre els tractaments, posant l’èmfasi en la seguretat i la qualitat, dificultant l’aparició d’intrusisme en el sector.

A més de les tendències que apunta AbbVie, l’informe de la Societat Espanyola de Medicina Estètica (SEME) revela un creixent interès en aquesta disciplina. Durant 2021, es van realitzar a Espanya més de 871.000 tractaments mèdico-estètics, amb un creixent interès per millorar la bellesa de forma natural i temporal. La població busca viure una vida de qualitat, i aquesta tendència ha impulsat el creixement del mercat de la medicina estètica. El nombre de centres autoritzats ha augmentat un 20,2% a Espanya, amb més de 6300 clíniques validades pel Ministeri de Sanitat, identificades amb la unitat assistencial U.48. La validació d’aquesta llicència sanitària és crucial per assegurar que els pacients rebin tractaments segurs de professionals qualificats, ja que l’aparició de l’intrusisme és un desafiament en aquest sector amb una facturació anual que supera els 3500 milions d’euros.

El creixent interès per la medicina estètica ha portat un 15% dels facultatius a triar formar-se en aquest camp. Tot i que actualment no hi ha una formació MIR específica, 19 universitats espanyoles ofereixen màsters i programes de postgrau en medicina estètica per a metges, independentment de la seva especialitat. Aquest canvi de paradigma reflecteix una evolució constant en aquest camp i augura un futur prometedor.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

URBINIUM, patrocinador oficial del concert benèfic contra el càncer

El diumenge 18 de setembre se celebrarà un concert benèfic de gòspel al Teatre Municipal de Girona, de la mà de Gospelians de Girona.

Netejem el fons marí de l’Escala!

El passat diumenge 23 d'octubre, URBINIUM amb Diving Grassi-sub, vam organitzar una neteja de residus a les platjes de la Costa Brava.

L’Ajuntament de Lloret de Mar compra un edifici per convertir-lo en un Smart Center

Ubicat al centre històric, ha adquirit l’immoble a través d'URBINIUM per 302.000€, finançat pels fons europeus Next Generation.

L’obra nova a Girona manté la moderació en els preus per cinquè any consecutiu

URBINIUM comercialitza una promoció d’obra nova un 30% més econòmica que el preu mitjà del m2 de la zona

Girona fa olor de (Syra) Coffee

La franquícia de cafè d'especialitat obre en ple cor del barri vell

Com oferir la sostenibilitat als nostres clients?

Vols oferir productes i serveis sostenibles als teus clients però no saps com fer-ho? Aquestes en son les claus.

URBINIUM tanca un altre any solidari

Des d'URBINIUM hem donat més de 10.000€ a associacions com la Marató de TV3, Aldeas Infantiles, l'Hospital Josep Trueta, el concert solidàri de Gospelians de Girona contra el càncer i la Fundació Josep Carreras

El que no sabies del Barri de l’Eixample

Avui dia, el Barri de l'Eixample suposa uns dels eixos comercials més importants de la ciutat, on habita gairebé la meitat de la població. Aquests són els seus orígens.

La Plaça del Vi és història de Girona

Sabies que la Plaça del Vi data del 1229? Descobreix la història darrere d'una de les places més estimades de la nostra ciutat.

La importància d’una bona estratègia digital

La convivència de les botigues físiques i digitals és una realitat. L'omnichannel ha arribat per quedar-se i el teu negoci no es pot quedar enrere!