Mon p’tit léon, la nova formatgeria del carrer Argenteria


Pels amants del formatge, ha arribat una nova formatgeria a la ciutat!

La Gisèle Marquins ha inaugurat Mon p’tit Léon, un nou espai dedicat a tota mena de productes làctics, vins, cerveses artesanes, mel i melmelades, fruits secs, fruita deshidratada, però sobretot… formatges! La botiga està especialitzada en formatges suïssos, d’alta qualitat i tradició.

 

FORMATGES SUÏSSOS, EL VALOR DE LA TRADICIÓ


Suïssa és un referent mundial en la cultura formatgera, on trobem més de 800 varietats de formatge, i en el que se segueixen mètodes d’elaboració artesanals amb receptes transmeses des de fa segles que, en alguns casos, es remunten al segle XII!

 

 

Una mescla de matèries primes de tradició i naturalitat és la clau que ha convertit a Suïssa el país de referència mundial dels formatges. Un procés que comença des del principi: la pastura de les vaques és obligatòria a Suïssa i el 80% de l’alimentació del bestiar es compon de pastures de prat, fenc i altres herbes que creixen en les zones de muntanya.

 


Es consideren AOP (Apellation d’Origine Protégée), nom que reben a Suïssa les Denominacions d’Origen.


 

Aquesta Denominació prohibeix explícitament que les formatgeries puguin realitzar més d’una producció diària, amb l’objectiu de preservar l’artesanat i impedir que els formatgers puguin utilitzar una altra llet que no sigui crua per elaborar més peces.

A partir de la llet crua i fresca sense pasteuritzar, que conserva millor les seves propietats i sabor, els formatges suïssos no contenen additius químics ni conservants i són aptes per a intolerants al gluten i a la lactosa. Un cop col·locats en el seu motlle, són identificats en la seva etiqueta, amb el mes, l’any de producció i la formatgeria de la qual provenen, per a garantir la seva qualitat i origen. Només així es poden crear formatges que són reconeguts en tot el món.

 

 

UNA BOTIGA D’ESTIL CASOLÀ I ACOLLIDOR


El local de la Gisèle, de 60 m², ha estat decorat amb molta cura, d’estil minimalista i artesanal. Ubicat al bell mig del Barri Vell, el carrer Argenteria és un dels racons amb més encant de la ciutat.

Enhorabona a la Gisèle i família per la feina feta, el resultat és impecable! Us desitgem els millors dels èxits!

📍 Visita’ls al carrer de l’Argenteria 11, Girona⁣.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

La nova i espectacular perruqueria d’Alba Bosch Hair Studio

L'Alba Bosch trasllada el seu establiment, abans 'Posa't Guapa Girona', i transforma per complet un antic magatzem en la seva espectacular nova perruqueria.

La inauguració de TRIB3, tot un èxit

Després de Madrid i Barcelona, l'innovador gimnàs inaugura el seu nou espai a la Carretera Barcelona.

Les 5 fases del ‘Customer Journey’

Coneixer les etapes per les que passa el client, t'ajudarà a optimitzar les estratègies de venda del teu negoci i millorar així els resultats.

L’inauguració d’Eat Sleep Cycle rep un centenar de persones

Més de 100 persones van assistir a la inauguració de la nova seu de la marca, un nou espai d'expansió per Eat Sleep Cycle.

La cuina informal i el bon vi de Bèstia

Bèstia celebra la seva inauguració el passat divendres, envoltada de música i bon menjar. Així és l'exitós restaurant.

Benvinguts a la Casa de las Carcasas

La marca está en un procés d'expansió que els ha portat a la nostra ciutat Gironina, en un lluminós local cantoner de l'Eixample.

Idle Hands, un nou restaurant amb molta personalitat

El restaurant diürn aterra al Barri Vell, amb un menú inclusiu i tota una selecció de vinils musicals per gaudir de la millor experiència!

5 consells per estalviar en la llum al teu local comercial

Estalviar en la llum al teu local comercial t'ajudarà a aconseguir una major rentabilitat al teu negoci. Aprèn com amb aquests 5 consells!

La moda urbana arriba a Santa Clara de la mà de V34SW

Vintage34 Street Wear exposa en el seu showroom les últimes tendències en moda hip-hop per a oferir als més urbans una opció exclusiva

Change Lingerie obre una nova botiga a Girona

La firma de llenceria danesa oferirà a les gironines els seus elegants i fins dissenys de roba interior.