Mon p’tit léon, la nova formatgeria del carrer Argenteria


Pels amants del formatge, ha arribat una nova formatgeria a la ciutat!

La Gisèle Marquins ha inaugurat Mon p’tit Léon, un nou espai dedicat a tota mena de productes làctics, vins, cerveses artesanes, mel i melmelades, fruits secs, fruita deshidratada, però sobretot… formatges! La botiga està especialitzada en formatges suïssos, d’alta qualitat i tradició.

 

FORMATGES SUÏSSOS, EL VALOR DE LA TRADICIÓ


Suïssa és un referent mundial en la cultura formatgera, on trobem més de 800 varietats de formatge, i en el que se segueixen mètodes d’elaboració artesanals amb receptes transmeses des de fa segles que, en alguns casos, es remunten al segle XII!

 

 

Una mescla de matèries primes de tradició i naturalitat és la clau que ha convertit a Suïssa el país de referència mundial dels formatges. Un procés que comença des del principi: la pastura de les vaques és obligatòria a Suïssa i el 80% de l’alimentació del bestiar es compon de pastures de prat, fenc i altres herbes que creixen en les zones de muntanya.

 


Es consideren AOP (Apellation d’Origine Protégée), nom que reben a Suïssa les Denominacions d’Origen.


 

Aquesta Denominació prohibeix explícitament que les formatgeries puguin realitzar més d’una producció diària, amb l’objectiu de preservar l’artesanat i impedir que els formatgers puguin utilitzar una altra llet que no sigui crua per elaborar més peces.

A partir de la llet crua i fresca sense pasteuritzar, que conserva millor les seves propietats i sabor, els formatges suïssos no contenen additius químics ni conservants i són aptes per a intolerants al gluten i a la lactosa. Un cop col·locats en el seu motlle, són identificats en la seva etiqueta, amb el mes, l’any de producció i la formatgeria de la qual provenen, per a garantir la seva qualitat i origen. Només així es poden crear formatges que són reconeguts en tot el món.

 

 

UNA BOTIGA D’ESTIL CASOLÀ I ACOLLIDOR


El local de la Gisèle, de 60 m², ha estat decorat amb molta cura, d’estil minimalista i artesanal. Ubicat al bell mig del Barri Vell, el carrer Argenteria és un dels racons amb més encant de la ciutat.

Enhorabona a la Gisèle i família per la feina feta, el resultat és impecable! Us desitgem els millors dels èxits!

📍 Visita’ls al carrer de l’Argenteria 11, Girona⁣.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

El teu restaurant fa olor d’èxit?

Crear espais més amables amb els clients i els empleats és un dels objectius d'una millora en les instal·lacions de sortides de fums

Àrnica posa la saviesa mil·lenària de l’herboristeria a l’abast de tothom

El comerç es defineix com un espai per a gent sana i vol oferir els millors productes naturals i teràpies alternatives al seu local del carrer Migdia, 9 de Girona

Casa Llorens celebra l’autenticitat del producte ibèric

Un nou restaurant ocupa l'emblemàtic local de Cal Ros gràcies a l'assessorament d'URBINIUM

L’últim adeu a Cal Rei

L'emblemàtic Cal Rei tanca les botigues de Girona i Sant Antoni de Calonge després de 100 anys i 4 generacions.

URBINIUM tanca un altre any solidari

Des d'URBINIUM hem donat més de 10.000€ a associacions com la Marató de TV3, Aldeas Infantiles, l'Hospital Josep Trueta, el concert solidàri de Gospelians de Girona contra el càncer i la Fundació Josep Carreras

Les 5 fases del ‘Customer Journey’

Coneixer les etapes per les que passa el client, t'ajudarà a optimitzar les estratègies de venda del teu negoci i millorar així els resultats.

El que no sabies del Barri de l’Eixample

Avui dia, el Barri de l'Eixample suposa uns dels eixos comercials més importants de la ciutat, on habita gairebé la meitat de la població. Aquests són els seus orígens.

L’art de la floristeria de Deflors obre nou establiment a Girona

La florista Mariona Madera explora les darreres tendències en decoració floral a la seva nova botiga davant del Mercat del Lleó

Amb aquesta nova Llei “Crea i Creix”, podràs crear la teva empresa a partir d’1€

El Congrés aprova la Llei "Crea i Creix", amb la que crear una empresa serà molt més fàcil i ràpid. Aquestes son les mesures:

El comerç local com a impulsor dels ODS de l’ONU

Les botigues de proximitat i les seves relacions humanes i econòmiques són la base del projecte empresarial d'URBINIUM