Plantem un arbre per cada contracte signat


Compromís amb el medi ambient

 

A URBINIUM plantem un arbre per cada contracte signat. Així hem reforestat 10.000 m² de pi pinyoner al Parc Natural del Montgrí en els darrers dos anys. Una zona especialment castigada pels incendis forestals. També portem a terme neteges periòdiques dels nostres boscos per a prevenir els incendis i neteges del fons marí per a afavorir la biodiversitat de la nostra costa. Aquestes accions formen part dels diferents projectes que des d’URBINIUM portem a terme per cuidar del nostre medi ambient. Però no ho fem sols, no podríem sense l’ajut de la gent del territori i dels nostres clients i amics. Gràcies a l’ADF Girona, a l’Empresa d’Inserció Foresterra, a l’Associació Prat Comú, al Centre Grassi Sub i a tots els col·laboradors i voluntaris que han fet possible que el nostre entorn sigui una mica millor.

 


Un arbre adult pot arribar a absorbir fins a 150 kg/any de CO₂, una persona en genera 8000 kg/any.


 

Sens dubte, la reforestació és una de les millors eines per a combatre el canvi climàtic. Els arbres, a més d’absorbir les emissions de CO₂ dels éssers humans, tenen altres beneficis importants per al planeta. Per exemple, un arbre adult pot arribar a absorbir fins a 150 quilograms de CO₂ a l’any, dada que pot fluctuar en funció de múltiples factors. Per posar en perspectiva aquesta dada cal recordar que a Espanya l’activitat d’una persona suposa, de mitjana anual, 8000 quilograms de CO₂. Aquesta desproporció fa que, actualment, només el 20% de les emissions de CO₂ de l’Estat espanyol puguin ser absorbides per arbres.

 

 

Una qüestió de qualitat de l’aire

 

Però els arbres no només absorbeixen CO₂, també emeten oxigen. Per a respirar aire net, una persona necessita la producció de O₂ de 22 arbres cada dia. L’activitat de reforestació que portem a terme des d’URBINIUM és un petit esforç del total que necessita el planeta.  En aquest sentit, un estudi de l’Escola Politècnica Federal de Zuric ha determinat que per contrarestar els efectes nocius de l’escalfament global es requeriria reforestar boscos en una àrea de la grandària dels Estats Units. Per tant, ens queda molt camí per recórrer encara. Des d’URBINIUM ens comprometem, any rere any, a aportar el nostre gra de sorra per protegir el nostre planeta.

 

 

Aquestes accions anuals demostren un compromís estable i a llarg termini amb el medi ambient. URBINIUM som molt més que una consultoria immobiliària, som un projecte compromès amb la societat i el territori del qual formem part. Entre altres accions, treballem diàriament per i per al comerç local, realitzem una neteja submarina anual a la Costa Brava i som socis de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia des de fa més de 6 anys.

 

 

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

5 motius per donar suport a les botigues físiques

Un estudi recent conclou que més del 80% dels clients prefereixen comprar a botigues físiques abans que a Internet. Per què?

La firma Encuentro Moda aterra a Girona

Famosa per la inclusivitat de talles, concepte important en una ciutat tan inmersa en el retail com la nostra.

Jornada de neteja de la Costa Brava

Des d'URBINIUM hem organitzat la neteja de residus del fons marí de la Cala Montgó, i això és el que hem trobat.

Un plaer americà que provoca felicitat a cada mossegada

La franquícia catalana Cobs & Tops obre el seu primer establiment al barri vell proposant una creativa berlina de xuixo de Girona

Benvinguts a la Casa de las Carcasas

La marca está en un procés d'expansió que els ha portat a la nostra ciutat Gironina, en un lluminós local cantoner de l'Eixample.

L’obra nova a Girona manté la moderació en els preus per cinquè any consecutiu

URBINIUM comercialitza una promoció d’obra nova un 30% més econòmica que el preu mitjà del m2 de la zona

Cucut Oliva es trasllada

L'estimada botiga gironina canvia de local per un de més ampli, per tal de fer créixer la seva marca.

L’inauguració d’Eat Sleep Cycle rep un centenar de persones

Més de 100 persones van assistir a la inauguració de la nova seu de la marca, un nou espai d'expansió per Eat Sleep Cycle.

El comerç retail encadena 27 mesos consecutius generant llocs de treball

Les vendes del sector detallista creixen un 7,7% impulsades pel sector de bens personals

Una oportunitat per a la diferenciació de marca al local de l’antiga Farmàcia Plana de Girona

Un establiment emblemàtic per oferir una experiència de marca singular