Sex & Love, la nova botiga eròtica de la ciutat


Sota l’eslògan “Joguines per ser feliç”, Sex&Love Shop dedica la seva botiga eròtica al plaer íntim. Des de fa anys tenen la botiga a Figueres, però a finals d’aquest 2022 han decidit expandir el seu projecte a Girona.

 

EL SEXE JA NO ÉS TABÚ


Durant molts anys, el sexe i la sensualitat ha sigut un tema tabú a la societat, censurant-se en molts àmbits del nostre dia a dia. Per sort, i de manera generalitzada, s’han anat normalitzant les converses al voltant d’aquests aspectes. El plaer sexual ja no és quelcom a amagar!

La realitat és que avui dia, cada cop més persones incorporen joguines sexuals en els seus moments íntims. Per ser més específics, segons un estudi realitzat per PSB Research el 2020 a persones d’entre 14 i 54 anys, a Espanya més de la meitat de la població les utilitza per millorar les seves relacions. A més, solem creure que això només és cosa del sexe femení, però la nostra percepció ens juga una mala passada, i és que un 65% de les dones han utilitzat o utilitzen joguines sexuals; pel que fa als homes, un 50%. Per tant, la utilització de joguines sexuals no és qüestió de gènere.

 

 

Un altre estereotip que ens solem creure és el fet que això només és cosa de les persones que no tenen parella amb qui compartir moments íntims. De nou, però, els nostres tabús ens fan equivocar, i és que només un 15% de les persones que els utilitzen ho fan perquè no tenen un company/a. La realitat és que la resta de gent les incorpora en les seves relacions per millorar l’orgasme, trencar amb la monotonia, per explorar els desitjos i fantasies sexuals, incrementar les sensacions físiques o com a preliminars.

Tot i això, encara hi ha un fort prejudici cap a aquests temes. Per exemple, del total del públic que no en fan servir, un 14% no ho fan perquè els fa vergonya, un 11% els fa por que un amic o familiar la pugui trobar, un 10% no sap com aconseguir-ne una de manera discreta, i un 4% els fa por que la seva parella la pugui trobar! (quan això és quelcom que hauria d’estar intrínsec dins la parella i no com un “secret”).

Està clar que encara ens queda molt per evolucionar, però sens dubte, aquestes estadístiques i l’augment de demanda del sector és motiu de celebració.

 

 

SEX & LOVE SHOP ARRIBA PER TRENCAR AMB TABÚS


La marca fa anys que és al sector i coneix a la perfecció els prejudicis que existeixen al voltant d’aquests aspectes. Per això tenen molt clara la necessitat d’educar al respecte i normalitzar els productes eròtics.

Dins la seva nova botiga, hi podrem trobar tota mena de joguines i accessoris per a gaudir molt més de les nostres relacions, des de llenceria, lubrificant, joguines per a ell i per a ella i tota mena d’accessoris per trencar amb la monotonia. La parella va iniciar el projecte a Figueres, on s’han guanyat tota una mà de clients fidels encantats amb els seus productes i servei, ja que la seva experiència en el sector els permet assessorar d’una manera personalitzada i especialitzada. La nova botiga de Girona és una molt bona notícia per l’expansió de la marca, que ha trobat en la nostra ciutat, un bon nínxol de mercat per a fidelitzar nous clients.

 

Des d’Urbinium celebrem que cada cop més botigues com Sex & Love ampliïn el mercat per l’augment de la demanda. A gaudir!

📍 Visita’ls al carrer Bailen 6, Girona.⁣

 

 

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Idle Hands, un nou restaurant amb molta personalitat

El restaurant diürn aterra al Barri Vell, amb un menú inclusiu i tota una selecció de vinils musicals per gaudir de la millor experiència!

Amb aquesta nova Llei “Crea i Creix”, podràs crear la teva empresa a partir d’1€

El Congrés aprova la Llei "Crea i Creix", amb la que crear una empresa serà molt més fàcil i ràpid. Aquestes son les mesures:

Les 5 fases del ‘Customer Journey’

Coneixer les etapes per les que passa el client, t'ajudarà a optimitzar les estratègies de venda del teu negoci i millorar així els resultats.

El lideratge femení suposa el 33,3% dels negocis assessorats per URBINIUM

Els negocis liderats per dones han crescut un 8% des de 2020. Així és com les emprenedores escalen posicions amb empenta!

La firma Encuentro Moda aterra a Girona

Famosa per la inclusivitat de talles, concepte important en una ciutat tan inmersa en el retail com la nostra.

Jornada de neteja de la Costa Brava

Des d'URBINIUM hem organitzat la neteja de residus del fons marí de la Cala Montgó, i això és el que hem trobat.

Girona es posa en forma

Aquestes noves obertures ratifiquen la passió dels gironins pel ciclisme i el fitness.

L’augment del Turisme a Girona, en xifres.

Durant els dos primers trimestres del 2022, el Turisme al territorí gironí ha viscut una remuntada després de la pandèmia.

La nova i espectacular perruqueria d’Alba Bosch Hair Studio

L'Alba Bosch trasllada el seu establiment, abans 'Posa't Guapa Girona', i transforma per complet un antic magatzem en la seva espectacular nova perruqueria.

La Plaça del Vi és història de Girona

Sabies que la Plaça del Vi data del 1229? Descobreix la història darrere d'una de les places més estimades de la nostra ciutat.