Descansar bé ho canvia tot


A Sleep.8 Girona t’ajudaran a millorar el teu descans. Des del seu nou local del Carrer Barcelona, 417 de Girona proposen múltiples solucions per fer de l’experiència de dormir quelcom extraordinari. I es que si de mitjana passarem un terç de la nostra vida dormint, a Sleep.8 ho tenen tot perquè sigui un plaer. De fet, segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS) dormir adequadament és un dels tres factors clau per assolir el benestar físic i mental complet, juntament amb una dieta equilibrada i evitar el sedentarisme.

 


Segons l’OMS dormir adequadament és un factor clau per assolir el benestar físic i mental complet


 

Descansar correctament li dona al cos l’oportunitat de refer-se de l’estrès mental i físic al qual el sotmetem cada dia. Estirar-se en un bon matalàs, amb un coixí adaptat a la teva anatomia i en un entorn tranquil afavoreix que els processos de regeneració del cos es posin en marxa. I això és un fet que podem constatar durant la jornada diürna: després d’una nit reparadora ens sentim més alerta, més optimistes i amb més agilitat mental.

 

Què diu l’OMS?

Segons l’OMS els adults necessitem dormir entre 7 i 9 hores cada dia per mantenir una bona salut. Això no obstant, segons dades de l’Instituto Nacional de Estadística (INE) el 48,9% dels majors de 16 anys a Espanya dormen 7 o menys hores. De fet, el 9,3% dorm menys de 6 hores. Un hàbit perillós segons els experts en medicina de la son de la Clínica Quirón, entre d’altres, que afirmen que no dormir suficients hores pot incrementar el risc de patir malalties greus com diabetis, obesitat, malalties coronàries o empitjorar la salut mental.

 

Sleep8

 

Un mal entorn on descansar i uns incorrectes hàbits de preparació abans de dormir poden empitjorar o fins i tot impedir el descans suficient. Un dormitori tranquil, sense llum i amb una temperatura al voltant dels 18 graus és l’entorn ideal per a agafar el son. I si a més t’han assessorat els professionals de Sleep.8 i disposes d’un matalàs i un coixí d’última tecnologia la teva cita amb Morfeu està garantida.

 


Un dormitori tranquil, sense llum i amb una temperatura al voltant dels 18 graus és l’entorn ideal per a agafar el son.


 

Si, tot i això, et costa descansar, des de Sleep.8 t’ofereixen un ampli ventall de gadgets relaxants per ajudar-te a agafar el son. Això no obstant, si l’assessorament de Sleep.8 no és la solució per a tu, i continues formant part del 9,3% de persones que dorm menys de 6 hores al dia, plantejat visitar un metge especialista que t’ajudi a apropar-te a les 8 hores diàries.

 

Hàbits de son de geni, o no

Tot i que el son monofàsic -dormir les 8 hores seguides- és el patró habitual en l’ésser humà, al llarg de la història moltes ments privilegiades han fet servir un patró polifàsic de son per, suposadament, incrementar la seva productivitat. El cas més famós i documentat és el de Leonardo da Vinci. El geni italià dormia becaines de 15 o 20 minuts cada 4 hores per aprofitar al màxim el seu intel·lecte. Com da Vinci, Nikola Tesla també dormia 2 hores al dia. En el seu cas, però, algunes fonts biogràfiques apunten que això va ser un dels motius pels quals, amb 25 anys, el físic va patir un col·lapse mental.

També el filòsof francès, Voltaire afirmava dormir 4 hores al dia. La raó d’aquesta falta de son, més que un matalàs incòmode, vas ser la seva afició pel cafè, del que prenia 40 tasses diàries. Però no, dormir poc no et convertirà en un geni. És més, també és famosa l’afició que tenia Albert Einstein per dormir: no baixava de les 10 hores al dia. I és que el cervell del premi Nobel necessitava relativitzar moltes idees cada nit.

 

Sleep8

 

Sigui quin sigui el teu patró de son, a Sleep.8 t’ajudaran a fer que descansis el millor possible. Des d’URBINIUM els vam proposar un local del sector de l’Avellaneda de Girona, donada la seva amplitud i gran visibilitat. Un cop adormida la proposta, els professionals d’Sleep.8 van aprofitar els més de 640 m² d’establiment per exposar tota mena de matalassos, llits, coixins, roba de llit i cadires de massatge d’última generació. Uns productes que faran de la teva cita diària amb el descans, un plaer. El mateix plaer que va ser per URBINIUM assessorar l’empresa per ubicar-se a la millor zona possible per al seu negoci.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

Cucut Oliva es trasllada

L'estimada botiga gironina canvia de local per un de més ampli, per tal de fer créixer la seva marca.

El futur eix cívic del carrer Barcelona que el transformarà en avinguda, una prioritat pel nou consistori de Girona

URBINIUM comercialitza una promoció d'obra nova a la zona que començarà a entregar-se a finals de 2025

Digitalitzant els comerços de proximitat

Una bona estratègia de presència digital pot multiplicar el tràfic presencial a la botiga

Girona, la capital ciclista europea

La ciutat suma més de 20 negocis dedicats al sector ciclista, quan el 2015 no superaven els cinc. Quina ha estat la inversió a través d'URBINIUM?

Amb aquesta nova Llei “Crea i Creix”, podràs crear la teva empresa a partir d’1€

El Congrés aprova la Llei "Crea i Creix", amb la que crear una empresa serà molt més fàcil i ràpid. Aquestes son les mesures:

L’esperada Brutal celebra la seva inauguració

Després de mesos d’espera i intriga, per fi podem gaudir del famós restaurant de Marc Rivas.

L’art de la floristeria de Deflors obre nou establiment a Girona

La florista Mariona Madera explora les darreres tendències en decoració floral a la seva nova botiga davant del Mercat del Lleó

SynerGym posa en forma als gironins i gironines!

La franquícia, amb més de 100 gimnasos per tot Espanya, s'ha ubicat també a Girona, obtenint una molt bona rebuda a la ciutat.

Jornada de neteja de la Costa Brava

Des d'URBINIUM hem organitzat la neteja de residus del fons marí de la Cala Montgó, i això és el que hem trobat.

Change Lingerie obre una nova botiga a Girona

La firma de llenceria danesa oferirà a les gironines els seus elegants i fins dissenys de roba interior.