Urbinium es converteix en membre de l’Associació Girona Centre Eix Comercial


Urbinium ha esdevingut nou membre de l’Associació Girona Centre Eix Comercial. En una trobada informal a les oficines de Girona de la consultora immobiliària, el fundador i gerent d’Urbinium, Manel Reina Moreno, i la presidenta de l’Associació Girona Centre Eix Comercial, Mercè Ramírez de Cartagena, han escenificat la inclusió de la consultora gironina com a sòcia de l’entitat. En paraules de Manel Reina, “aquesta col·laboració és un pas més en la nostra missió per contribuir activament al desenvolupament i l’èxit dels comerços locals i al creixement de la ciutat de Girona en conjunt”. Per la seva banda, Ramírez de Cartagena, ha posat en valor la incorporació de l’empresa a l’agrupació de comerç. “La diversitat i la representativitat és un fet que ens avala i acollim amb molta satisfacció Urbinium i la seva implicació en el dinamisme del nostre sector, i de la ciutat”, afirma.

 

 

Amb una trajectòria de més de 15 anys en el sector immobiliari i un profund coneixement del mercat dels locals comercials i del món botiguer, amb aquesta associació, Urbinium fa un pas endavant i s’uneix a l’Associació Girona Centre Eix Comercial per tal de continuar fomentant el comerç de la ciutat. Manel Reina explica que “a través de la nostra experiència i compromís volem oferir el nostre suport a una associació tan dinàmica i representativa de la ciutat com el Centre”. Per Urbinium, l’objectiu d’aquesta col·laboració és continuar impulsant el comerç local i reforçant el model comercial de qualitat que caracteritza la ciutat de Girona.

Com a membre de l’Associació Girona Centre Eix Comercial, Urbinium vol implicar-se activament en les iniciatives i activitats promogudes per l’entitat en benefici dels seus membres i de la comunitat comercial en general. “Col·laborarem activament aportant coneixement als seus socis per tal d’ajudar en la implementació de plans d’actuació i campanyes destinades a dinamitzar l’eix comercial i estimular l’activitat econòmica local de Girona així com per consolidar un futur d’èxits per al comerç de la ciutat”, va explicar Manel Reina.

 


“A través de la nostra experiència i compromís volem oferir el nostre suport a una associació tan dinàmica i representativa de la ciutat com el Centre”


 

Un dels objectius d’Urbinium és el de treballar en coordinació amb l’associació i de la mà dels agents socials pertinents per defensar el model comercial urbà de Girona i assegurar que les necessitats específiques dels negocis locals siguin escoltades i ateses adequadament. Una manera de fer que forma part de l’ADN de la consultora i que l’ha convertit en referent del sector immobiliari a Girona pel que fa a la consultoria de locals comercials, inversió i expansió de marca.

A Urbinium, explica Manel Reina, “no només estem compromesos amb l’èxit dels nostres clients, sinó que també ens preocupa el benestar de la comunitat empresarial en la qual operem”. Això ha impulsat a la consultora a col·laborar activament amb agents, com ara l’Associació Girona Centre Eix Comercial, que juguen un paper clau en el foment i la promoció del comerç local i en la creació d’un entorn favorable per al creixement i la prosperitat de les botigues de la ciutat.

Més de 15 anys liderant la consultoria de locals comercials a Girona

Urbinium és una empresa familiar de Girona amb més de 15 anys d’experiència i una filosofia centrada en la confiança i el tracte proper. Des dels seus inicis, ha considerat que establir relacions estretes amb botiguers, caps d’expansió i professionals del sector del retail és la clau per assolir un èxit durador.

El seu compromís va més enllà de les transaccions immobiliàries habituals. Creuen que els negocis no són simplement números i estadístiques, sinó que es pot créixer de manera humana, sostenible, equilibrada i a llarg termini.

 

 

La consultora aposta per un enfocament de comerç de qualitat que posa les persones al centre dels projectes. Creuen en la fidelització dels clients, la innovació constant i la creació d’un entorn comercial en què les persones se sentin ben ateses i valorades.

A Urbinium, es treballa amb vocació de servei, oferint solucions adaptades a les necessitats específiques de cada client. Amb els seus més de 15 anys d’experiència i coneixement del mercat immobiliari, brinden suport integral als comerços perquè puguin prendre les millors decisions empresarials. Sigui que el comerç busqui expandir-se, o bé millorar el negoci actual, Urbinium vol ajudar els emprenedors a fer realitat les seves aspiracions i a assolir l’èxit empresarial i personal.

 

Girona Centre Eix Comercial, la força del comerç local

Girona Centre Eix Comercial és l’associació de comerciants interlocutora del comerç de la ciutat de Girona i un dels principals referents en l’associacionisme del sector a Catalunya. Aglutina actualment prop de 250 comerços ubicats al llarg del bulevard comercial a cel obert més gran del territori, amb un recorregut que va des del centre històric fins a l’Eixample. L’entitat amb més de 25 anys d’història és una organització consolidada, amb representativitat, i amb capacitat de gestió i organització per representar el comerç local, dinamitzar-lo, i alhora oferir una àmplia cartera de serveis per a l’associat.

Els objectius fonamentals de l’organització són actuar com a agència de serveis del comerç urbà, representant i donant suport als establiments que formen part de l’eix comercial. Per això, es realitzen accions de promoció per dinamitzar el comerç local mitjançant plans d’actuació i campanyes amb l’objectiu de generar un impuls econòmic per als negocis adherits.

 

 

A més, Girona Centre Eix Comercial exerceix un paper d’interlocutor del sector amb les diverses administracions, agents socials i institucions en àmbits econòmics, empresarials i socials. L’organització defensa el model comercial urbà que representa i busca atendre les necessitats concretes dels negocis que en formen part.

Un altre aspecte clau és el suport i foment de les activitats i iniciatives dels socis, col·laborant activament per ajudar-los a assolir els seus objectius. A més de promoure el comerç, Girona Centre Eix Comercial busca afavorir la ciutat en conjunt, més enllà de la seva dimensió comercial, destacant els seus atractius i potencialitats.

Finalment, l’organització participa activament en les activitats i esdeveniments de la ciutat, contribuint al seu teixit social i cultural. Aquest compromís es manifesta a través de la presència i participació en esdeveniments locals, demostrant la seva implicació amb la comunitat i el seu desenvolupament.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

Idle Hands, un nou restaurant amb molta personalitat

El restaurant diürn aterra al Barri Vell, amb un menú inclusiu i tota una selecció de vinils musicals per gaudir de la millor experiència!

Vilalta ja porta energia verda a Girona

Properament, faran la inauguració oficial del seu nou local ubicat a Gran Via Jaume I 58 de Girona.

La Plaça del Vi és història de Girona

Sabies que la Plaça del Vi data del 1229? Descobreix la història darrere d'una de les places més estimades de la nostra ciutat.

Finestralia obre les portes a Girona per a renovar les teves finestres

En el nou local de carrer Barcelona 91 trobaràs solucions per a millorar l'eficiència energètica dels teus tancaments

Descobreix com aplicar amb èxit les 7P del retail

Un enfocament integral per a dinamitzar el comerç detallista a nivell local

Urbinium es converteix en membre de l’Associació Girona Centre Eix Comercial

"Un pas més en la nostra missió per contribuir a l'èxit dels comerços locals de Girona"

Palanques de formació per al sector retail

Ampliar el coneixement dels professionals serà clau per superar els desafiaments i aprofitar les oportunitats en el comerç al detall

7 consells per a escollir el teu local comercial

Comptar amb consultors professionals que coneguin el mercat i la zona és una garantia d'èxit

Mi&Co arriba a Girona!

La molt esperada firma barcelonesa Mi&Co, obre la seva primera botiga a Girona.

Las galetes “super chewy” de Guilty Cookies arriben a Girona

La franquícia obre botiga en la Rambla Llibertat on forneja diàriament el plaer culpable preferit dels EUA