URBINIUM, patrocinador oficial del concert benèfic contra el càncer


A URBINIUM hem tingut sempre un alt compromís amb aspectes tant socials com mediambientals. De fet, fa anys que som socis de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia, on destinem parts dels nostres beneficis a la lluita contra aquesta malaltia, a través de l’estudi i la recerca.

L’Associació Contra el Càncer de Girona ha organitzat un concert de gòspel benèfic, de la mà de Gospelians de Girona, on els beneficis aniran destinats a la investigació contra el càncer. L’esdeveniment se celebrarà el diumenge 18 de setembre a les 19:00h, al Teatre Municipal de Girona. Aconsegueix les entrades aquí!

 

EL CÀNCER ÉS DE LES PRINCIPALS CAUSES DE MORT A TOT EL MÓN


De fet, el càncer es pot considerar com el problema sanitari, social i econòmic més important que té Espanya. Cada any es diagnostiquen entorn de 275.000 casos nous i existeixen al voltant d’1,5 milions de persones afectades pel càncer, una malaltia que es diagnosticarà a 1 de cada 3 o 4 persones.

Els tumors més freqüentment diagnosticats en tot el món durant el 2020 van ser els de mama (que ocupen la primera posició), pulmó, còlon i recte, pròstata i estómac, segons dades de la Sociedad Española d’Oncología Médica.

És per això que a la nostra consultoria tenim molt clara la decisió de formar part d’una lluita que esperem que algun dia trobi el final.

 

 

 

UN COR DE GÒSPEL MOLT ESTIMAT


Gospelians de Girona és un cor de gospel nascut el 2006 i integrat per cantaires d’arreu de comarques gironines. Les actuacions acostumen a aplegar al voltant d’unes cinquanta veus d’edats molt diferents, unides per la passió de cantar amb l’ànima i compartir l’experiència de la música gòspel. La banda acompanyant està formada per grans instrumentistes al teclat, la guitarra, el baix i la percussió.

Ha intervingut en concerts arreu de les comarques gironines i de la resta de Catalunya, festivals consagrats com ara Black Music Festival, Girona A Capella o el Festival de Jazz de Albacete, i fins i tot han participat en el programa de TV3 “Oh happy day”.

·

·

Gràcies a la iniciativa de l’Associació Contra el Càncer de Girona, s’aconsegueix reunir centenars de persones per una
mateixa causa: la lluita contra aquesta malaltia.

T’esperem el diumenge 18 de setembre al Teatre Municipal de Girona!

 

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Charito celebra la seva inauguració a la Rambla de la Llibertat 17

La marca amb quasi 70 anys d'història, arriba a Girona, on ha celebrat la seva inauguració el passat divendres 14 d'octubre.

La primera ‘flagship store’ de Castelli obre a Girona

La famosa marca italiana inaugura la seva nova i primera botiga d'articles per a ciclistes al Carrer Nou de Girona.

Change Lingerie obre una nova botiga a Girona

La firma de llenceria danesa oferirà a les gironines els seus elegants i fins dissenys de roba interior.

URBINIUM, patrocinador oficial del concert benèfic contra el càncer

El diumenge 18 de setembre se celebrarà un concert benèfic de gòspel al Teatre Municipal de Girona, de la mà de Gospelians de Girona.

SynerGym posa en forma als gironins i gironines!

La franquícia, amb més de 100 gimnasos per tot Espanya, s'ha ubicat també a Girona, obtenint una molt bona rebuda a la ciutat.

Punt Groc amplia a una nova sala de fitness

Un nou espai de 140 m2 obrirà les portes, annex al gimnàs que tots coneixem.

Selva, una cafeteria salvatge d’allò més “healthy”

Selva Life Coffee & Brunch és l'essència del cafè d'especialitat amb plats saludables i ecològics.

Netejem el fons marí de l’Escala!

El passat diumenge 23 d'octubre, URBINIUM amb Diving Grassi-sub, vam organitzar una neteja de residus a les platjes de la Costa Brava.

Girona, la capital ciclista europea

La ciutat suma més de 20 negocis dedicats al sector ciclista, quan el 2015 no superaven els cinc. Quina ha estat la inversió a través d'URBINIUM?

Vols llogar un local per a restauració?

Així és com, des del nostre Departament especialitzat en Restauració i Hostaleria, assessorem i agilitzem els passos a seguir per exercir l'activitat de restauració.