URBINIUM, patrocinador oficial del concert benèfic contra el càncer


A URBINIUM hem tingut sempre un alt compromís amb aspectes tant socials com mediambientals. De fet, fa anys que som socis de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia, on destinem parts dels nostres beneficis a la lluita contra aquesta malaltia, a través de l’estudi i la recerca.

L’Associació Contra el Càncer de Girona ha organitzat un concert de gòspel benèfic, de la mà de Gospelians de Girona, on els beneficis aniran destinats a la investigació contra el càncer. L’esdeveniment se celebrarà el diumenge 18 de setembre a les 19:00h, al Teatre Municipal de Girona. Aconsegueix les entrades aquí!

 

EL CÀNCER ÉS DE LES PRINCIPALS CAUSES DE MORT A TOT EL MÓN


De fet, el càncer es pot considerar com el problema sanitari, social i econòmic més important que té Espanya. Cada any es diagnostiquen entorn de 275.000 casos nous i existeixen al voltant d’1,5 milions de persones afectades pel càncer, una malaltia que es diagnosticarà a 1 de cada 3 o 4 persones.

Els tumors més freqüentment diagnosticats en tot el món durant el 2020 van ser els de mama (que ocupen la primera posició), pulmó, còlon i recte, pròstata i estómac, segons dades de la Sociedad Española d’Oncología Médica.

És per això que a la nostra consultoria tenim molt clara la decisió de formar part d’una lluita que esperem que algun dia trobi el final.

 

 

 

UN COR DE GÒSPEL MOLT ESTIMAT


Gospelians de Girona és un cor de gospel nascut el 2006 i integrat per cantaires d’arreu de comarques gironines. Les actuacions acostumen a aplegar al voltant d’unes cinquanta veus d’edats molt diferents, unides per la passió de cantar amb l’ànima i compartir l’experiència de la música gòspel. La banda acompanyant està formada per grans instrumentistes al teclat, la guitarra, el baix i la percussió.

Ha intervingut en concerts arreu de les comarques gironines i de la resta de Catalunya, festivals consagrats com ara Black Music Festival, Girona A Capella o el Festival de Jazz de Albacete, i fins i tot han participat en el programa de TV3 “Oh happy day”.

·

·

Gràcies a la iniciativa de l’Associació Contra el Càncer de Girona, s’aconsegueix reunir centenars de persones per una
mateixa causa: la lluita contra aquesta malaltia.

T’esperem el diumenge 18 de setembre al Teatre Municipal de Girona!

 

TAMBÉ T'AGRADARÀ

5 motius per donar suport a les botigues físiques

Un estudi recent conclou que més del 80% dels clients prefereixen comprar a botigues físiques abans que a Internet. Per què?

Netejem el fons marí de l’Escala!

El passat diumenge 23 d'octubre, URBINIUM amb Diving Grassi-sub, vam organitzar una neteja de residus a les platjes de la Costa Brava.

Change Lingerie obre una nova botiga a Girona

La firma de llenceria danesa oferirà a les gironines els seus elegants i fins dissenys de roba interior.

Mi&Co arriba a Girona!

La molt esperada firma barcelonesa Mi&Co, obre la seva primera botiga a Girona.

Com escollir un local comercial?

Aquests consells seran la clau de l’èxit per prosperar i obtenir els majors ingressos possibles al teu negoci.

L’augment del Turisme a Girona, en xifres.

Durant els dos primers trimestres del 2022, el Turisme al territorí gironí ha viscut una remuntada després de la pandèmia.

Mon p’tit léon, la nova formatgeria del carrer Argenteria

La Gisèle Marquis inaugura la seva nova botiga especialitzada en una gran varietat de formatges suïssos d'alta qualitat, així com d'uns bons acompanyaments per la taula

L’exitosa Manicura24 escull Girona per obrir la seva primera botiga!

Després d'un gran èxit amb la seva botiga online, la marca gironina obre la seva primera botiga física a ple centre comercial de la ciutat. Així d'espectacular ha quedat el local:

Benvinguts a la Casa de las Carcasas

La marca está en un procés d'expansió que els ha portat a la nostra ciutat Gironina, en un lluminós local cantoner de l'Eixample.

Finestralia obre les portes a Girona per a renovar les teves finestres

En el nou local de carrer Barcelona 91 trobaràs solucions per a millorar l'eficiència energètica dels teus tancaments