URBINIUM, patrocinador oficial del concert benèfic contra el càncer


A URBINIUM hem tingut sempre un alt compromís amb aspectes tant socials com mediambientals. De fet, fa anys que som socis de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia, on destinem parts dels nostres beneficis a la lluita contra aquesta malaltia, a través de l’estudi i la recerca.

L’Associació Contra el Càncer de Girona ha organitzat un concert de gòspel benèfic, de la mà de Gospelians de Girona, on els beneficis aniran destinats a la investigació contra el càncer. L’esdeveniment se celebrarà el diumenge 18 de setembre a les 19:00h, al Teatre Municipal de Girona. Aconsegueix les entrades aquí!

 

EL CÀNCER ÉS DE LES PRINCIPALS CAUSES DE MORT A TOT EL MÓN


De fet, el càncer es pot considerar com el problema sanitari, social i econòmic més important que té Espanya. Cada any es diagnostiquen entorn de 275.000 casos nous i existeixen al voltant d’1,5 milions de persones afectades pel càncer, una malaltia que es diagnosticarà a 1 de cada 3 o 4 persones.

Els tumors més freqüentment diagnosticats en tot el món durant el 2020 van ser els de mama (que ocupen la primera posició), pulmó, còlon i recte, pròstata i estómac, segons dades de la Sociedad Española d’Oncología Médica.

És per això que a la nostra consultoria tenim molt clara la decisió de formar part d’una lluita que esperem que algun dia trobi el final.

 

 

 

UN COR DE GÒSPEL MOLT ESTIMAT


Gospelians de Girona és un cor de gospel nascut el 2006 i integrat per cantaires d’arreu de comarques gironines. Les actuacions acostumen a aplegar al voltant d’unes cinquanta veus d’edats molt diferents, unides per la passió de cantar amb l’ànima i compartir l’experiència de la música gòspel. La banda acompanyant està formada per grans instrumentistes al teclat, la guitarra, el baix i la percussió.

Ha intervingut en concerts arreu de les comarques gironines i de la resta de Catalunya, festivals consagrats com ara Black Music Festival, Girona A Capella o el Festival de Jazz de Albacete, i fins i tot han participat en el programa de TV3 “Oh happy day”.

·

·

Gràcies a la iniciativa de l’Associació Contra el Càncer de Girona, s’aconsegueix reunir centenars de persones per una
mateixa causa: la lluita contra aquesta malaltia.

T’esperem el diumenge 18 de setembre al Teatre Municipal de Girona!

 

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

URBINIUM, patrocinador oficial del concert benèfic contra el càncer

El diumenge 18 de setembre se celebrarà un concert benèfic de gòspel al Teatre Municipal de Girona, de la mà de Gospelians de Girona.

“El millor entrepà d’autor, ara a Girona!”

Després de 70 anys d'història, Charito 1953 aterra a la Rambla de la Llibertat de Girona.

Idle Hands, un nou restaurant amb molta personalitat

El restaurant diürn aterra al Barri Vell, amb un menú inclusiu i tota una selecció de vinils musicals per gaudir de la millor experiència!

Mon p’tit léon, la nova formatgeria del carrer Argenteria

La Gisèle Marquis inaugura la seva nova botiga especialitzada en una gran varietat de formatges suïssos d'alta qualitat, així com d'uns bons acompanyaments per la taula

Les 7 curiositats de Girona que no sabies

Ciutats romanes, emperadors, barris jueus, catedrals de rècord... I qué hi te a veure la Torre Eiffel?

La cuina informal i el bon vi de Bèstia

Bèstia celebra la seva inauguració el passat divendres, envoltada de música i bon menjar. Així és l'exitós restaurant.

Canada House estrena botiga a Girona!

La franquícia de moda per als més menuts estrena nova botiga al Carrer Juli Garreta, a ple eix comercial del barri de l'Eixample.

5 consells per estalviar en la llum al teu local comercial

Estalviar en la llum al teu local comercial t'ajudarà a aconseguir una major rentabilitat al teu negoci. Aprèn com amb aquests 5 consells!

Un nou concepte de boxa fitness arriba a Girona amb Brooklyn Fitboxing

Un nou concepte de fer esport, divertit i altament addictiu, s’ha instal·lat al carrer de la Creu, 24, gràcies a Urbinium

L’inauguració d’Eat Sleep Cycle rep un centenar de persones

Més de 100 persones van assistir a la inauguració de la nova seu de la marca, un nou espai d'expansió per Eat Sleep Cycle.