URBINIUM tanca un altre any solidari


Urbinium és un projecte que va iniciar fa 15 anys, i des d’aleshores, l’evolució i el creixement de la nostra consultoria ha sigut irrefrenable. Amb els anys aprenem, evolucionem i millorem, però el que no ha canviat és el nostre compromís amb la societat.

Com a empresa, no ens podríem permetre rebre uns beneficis i no invertir una part d’aquests en benefici de tots. Si bé això és quelcom que sempre hem tingut clar, el nostre creixement ens ha permès retornar cada cop a més associacions i organitzacions. I aquest any no ha sigut una excepció: tanquem el 2022 com un altre any solidari, amb més de 10.000€ en donacions!

Especialment, després de la pandèmia i amb la situació econòmica actual, ara més que mai cal actuar.

 

La Marató de TV3 per la salut cardiovascular


És impressionant veure com, any rere any, des de 1992, La Marató segueix impactant a la societat. Milions d’euros destinats a la investigació per a tota mena de malalties que afecten d’una manera tan greu a la societat. Aquest any, el recapte ha anat destinat a la investigació per la salut cardiovascular i s’han aconseguit més de 8 milions d’euros, tot i que el termini de donacions seguirà obert fins al 31 de març del 2023. És tot un honor saber hi ha una part d’URBINIUM en aquesta xifra per millorar la vida de les persones.

 

 

Aldeas Infantiles


Sabies que milers de famílies no poden assegurar una alimentació completa als seus fills? L’associació d’Aldeas Infantiles té un repte: emplenar els plats de menjar de 2.000 nens.

Des de 1967 treballen per portar una infància digna a tots els nens i nenes, i és que un de cada tres nens viu per sota de llindar de la pobresa. Des d’aleshores, han dut a terme diversos projectes com l’obertura d’una llar infantil, una residència per adolescents, un pis tutelat, tres centres oberts, sis pisos assistits, una casa de colònies, programes d’acompanyament i orientació personal, un programa de famílies, un servei d’atenció a l’acollida, entre d’altres.

Els nens són el futur de la nostra societat i els hem de protegir i cuidar. És per això que des de la nostra consultoria hem volgut aportar al nostre granet de sorra a Aldeas Infantiles.

 

 

Hospital Doctor Josep Trueta


L’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta és un dels hospitals amb més referència de tot Catalunya. Gestionat per l’Institut Català de la Salut, ofereix assistència especialitzada a una població de gairebé 800.000 persones al llarg de tot el territori. L’assistència, la recerca i la docència són els tres pilars fonamentals que conformen el centre de salut. El 1961, van acollir a l’Escola Universitària d’Infermeria, per la qual cosa, no és casualitat que siguin un campus de prestigi i de referència.

És per això que les donacions són una peça clau pel seu funcionament i la continuïtat en la recerca. No és la primera vegada que des d’URBINIUM formem part del col·lectiu de donatius que permeten al centre la millor inversió en la salut.

 

 

Gospelians de Girona amb l’Associació contra el Càncer


El passat setembre, el cor de Gospelians de Girona van organitzar un concert benèfic de la mà de l’Associació contra el Càncer de Girona. El càncer es pot considerar com el problema sanitari, social i econòmic més important que té Espanya. Cada any es diagnostiquen entorn de 275.000 casos nous i existeixen al voltant d’1,5 milions de persones afectades pel càncer, una malaltia que es diagnosticarà a 1 de cada 3 o 4 persones.

El concert al Teatre Municipal de Girona, on URBINIUM va ser patrocinador oficial, va ser tot un èxit. Ens va alegrar molt veure com desenes de persones van acudir a gaudir d’una agradable vetllada plena d’emocions, música i cultura!

 

 

Socis de la Fundació Josep Carreres


Com cada any, i des de fa més de 6 anys, a URBINIUM som socis de la Fundació Josep Carreres contra la leucèmia, que lluita per trobar una cura a aquesta malaltia. Els socis com nosaltres i les donacions que reben de manera periòdica, els permet invertir en la investigació, així com en l’acompanyament i la cura de les persones afectades per la leucèmia. A més, des de 1992, ja sumen un total de 466.692 de donants de medul·la òssia, quelcom essencial per fer front a aquesta malaltia.

 

 

Gràcies a totes aquestes associacions per fer possible una societat més justa i saludable, sempre pensant en les persones.

Seguim sumant junts un altre any, ple de projectes, creixement i solidaritat!

 

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

El comerç local com a impulsor dels ODS de l’ONU

Les botigues de proximitat i les seves relacions humanes i econòmiques són la base del projecte empresarial d'URBINIUM

Vilalta ja porta energia verda a Girona

Properament, faran la inauguració oficial del seu nou local ubicat a Gran Via Jaume I 58 de Girona.

L’esperada Brutal celebra la seva inauguració

Després de mesos d’espera i intriga, per fi podem gaudir del famós restaurant de Marc Rivas.

La cuina informal i el bon vi de Bèstia

Bèstia celebra la seva inauguració el passat divendres, envoltada de música i bon menjar. Així és l'exitós restaurant.

La moda urbana arriba a Santa Clara de la mà de V34SW

Vintage34 Street Wear exposa en el seu showroom les últimes tendències en moda hip-hop per a oferir als més urbans una opció exclusiva

5 consells per estalviar en la llum al teu local comercial

Estalviar en la llum al teu local comercial t'ajudarà a aconseguir una major rentabilitat al teu negoci. Aprèn com amb aquests 5 consells!

Finestralia obre les portes a Girona per a renovar les teves finestres

En el nou local de carrer Barcelona 91 trobaràs solucions per a millorar l'eficiència energètica dels teus tancaments

Descansar bé ho canvia tot

Sleep.8 obre les portes al sector de l’Avellaneda de Girona amb una amplia oferta de productes per a millorar el teu descans

Benvinguts a la Casa de las Carcasas

La marca está en un procés d'expansió que els ha portat a la nostra ciutat Gironina, en un lluminós local cantoner de l'Eixample.

El que no sabies del Barri de l’Eixample

Avui dia, el Barri de l'Eixample suposa uns dels eixos comercials més importants de la ciutat, on habita gairebé la meitat de la població. Aquests són els seus orígens.