URBINIUM tanca un altre any solidari


Urbinium és un projecte que va iniciar fa 15 anys, i des d’aleshores, l’evolució i el creixement de la nostra consultoria ha sigut irrefrenable. Amb els anys aprenem, evolucionem i millorem, però el que no ha canviat és el nostre compromís amb la societat.

Com a empresa, no ens podríem permetre rebre uns beneficis i no invertir una part d’aquests en benefici de tots. Si bé això és quelcom que sempre hem tingut clar, el nostre creixement ens ha permès retornar cada cop a més associacions i organitzacions. I aquest any no ha sigut una excepció: tanquem el 2022 com un altre any solidari, amb més de 10.000€ en donacions!

Especialment, després de la pandèmia i amb la situació econòmica actual, ara més que mai cal actuar.

 

La Marató de TV3 per la salut cardiovascular


És impressionant veure com, any rere any, des de 1992, La Marató segueix impactant a la societat. Milions d’euros destinats a la investigació per a tota mena de malalties que afecten d’una manera tan greu a la societat. Aquest any, el recapte ha anat destinat a la investigació per la salut cardiovascular i s’han aconseguit més de 8 milions d’euros, tot i que el termini de donacions seguirà obert fins al 31 de març del 2023. És tot un honor saber hi ha una part d’URBINIUM en aquesta xifra per millorar la vida de les persones.

 

 

Aldeas Infantiles


Sabies que milers de famílies no poden assegurar una alimentació completa als seus fills? L’associació d’Aldeas Infantiles té un repte: emplenar els plats de menjar de 2.000 nens.

Des de 1967 treballen per portar una infància digna a tots els nens i nenes, i és que un de cada tres nens viu per sota de llindar de la pobresa. Des d’aleshores, han dut a terme diversos projectes com l’obertura d’una llar infantil, una residència per adolescents, un pis tutelat, tres centres oberts, sis pisos assistits, una casa de colònies, programes d’acompanyament i orientació personal, un programa de famílies, un servei d’atenció a l’acollida, entre d’altres.

Els nens són el futur de la nostra societat i els hem de protegir i cuidar. És per això que des de la nostra consultoria hem volgut aportar al nostre granet de sorra a Aldeas Infantiles.

 

 

Hospital Doctor Josep Trueta


L’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta és un dels hospitals amb més referència de tot Catalunya. Gestionat per l’Institut Català de la Salut, ofereix assistència especialitzada a una població de gairebé 800.000 persones al llarg de tot el territori. L’assistència, la recerca i la docència són els tres pilars fonamentals que conformen el centre de salut. El 1961, van acollir a l’Escola Universitària d’Infermeria, per la qual cosa, no és casualitat que siguin un campus de prestigi i de referència.

És per això que les donacions són una peça clau pel seu funcionament i la continuïtat en la recerca. No és la primera vegada que des d’URBINIUM formem part del col·lectiu de donatius que permeten al centre la millor inversió en la salut.

 

 

Gospelians de Girona amb l’Associació contra el Càncer


El passat setembre, el cor de Gospelians de Girona van organitzar un concert benèfic de la mà de l’Associació contra el Càncer de Girona. El càncer es pot considerar com el problema sanitari, social i econòmic més important que té Espanya. Cada any es diagnostiquen entorn de 275.000 casos nous i existeixen al voltant d’1,5 milions de persones afectades pel càncer, una malaltia que es diagnosticarà a 1 de cada 3 o 4 persones.

El concert al Teatre Municipal de Girona, on URBINIUM va ser patrocinador oficial, va ser tot un èxit. Ens va alegrar molt veure com desenes de persones van acudir a gaudir d’una agradable vetllada plena d’emocions, música i cultura!

 

 

Socis de la Fundació Josep Carreres


Com cada any, i des de fa més de 6 anys, a URBINIUM som socis de la Fundació Josep Carreres contra la leucèmia, que lluita per trobar una cura a aquesta malaltia. Els socis com nosaltres i les donacions que reben de manera periòdica, els permet invertir en la investigació, així com en l’acompanyament i la cura de les persones afectades per la leucèmia. A més, des de 1992, ja sumen un total de 466.692 de donants de medul·la òssia, quelcom essencial per fer front a aquesta malaltia.

 

 

Gràcies a totes aquestes associacions per fer possible una societat més justa i saludable, sempre pensant en les persones.

Seguim sumant junts un altre any, ple de projectes, creixement i solidaritat!

 

TAMBÉ T'AGRADARÀ

La nova perruqueria de Noon44, es diu Tukka!

La Dolors Pascual estrena nova perruqueria al carrer Emili Grahit 25. Així és com a quedat el seu nou local!

4 tendències del sector retail que necessites saber

A URBINIUM sabem que l'important no és ser el primer, sinó ser el millor. Aquests 4 punts t'ajudaran a escalar posicions en el teu negoci.

Netejem el fons marí de l’Escala!

El passat diumenge 23 d'octubre, URBINIUM amb Diving Grassi-sub, vam organitzar una neteja de residus a les platjes de la Costa Brava.

Benvinguts a la Casa de las Carcasas

La marca está en un procés d'expansió que els ha portat a la nostra ciutat Gironina, en un lluminós local cantoner de l'Eixample.

La nova i espectacular perruqueria d’Alba Bosch Hair Studio

L'Alba Bosch trasllada el seu establiment, abans 'Posa't Guapa Girona', i transforma per complet un antic magatzem en la seva espectacular nova perruqueria.

El que no sabies del Barri de l’Eixample

Avui dia, el Barri de l'Eixample suposa uns dels eixos comercials més importants de la ciutat, on habita gairebé la meitat de la població. Aquests són els seus orígens.

Mon p’tit léon, la nova formatgeria del carrer Argenteria

La Gisèle Marquis inaugura la seva nova botiga especialitzada en una gran varietat de formatges suïssos d'alta qualitat, així com d'uns bons acompanyaments per la taula

Jornada de neteja de la Costa Brava

Des d'URBINIUM hem organitzat la neteja de residus del fons marí de la Cala Montgó, i això és el que hem trobat.

URBINIUM tanca un altre any solidari

Des d'URBINIUM hem donat més de 10.000€ a associacions com la Marató de TV3, Aldeas Infantiles, l'Hospital Josep Trueta, el concert solidàri de Gospelians de Girona contra el càncer i la Fundació Josep Carreras

SynerGym posa en forma als gironins i gironines!

La franquícia, amb més de 100 gimnasos per tot Espanya, s'ha ubicat també a Girona, obtenint una molt bona rebuda a la ciutat.