La moda urbana arriba a Santa Clara de la mà de V34SW


La moda urbana va néixer a Nova York en els 80 amb músics com Afrika Bambaata o Public Enemy com a referents. Ells van ser la punta de llança d’un estil musical i de vida que ràpidament va conquistar el món: el hip-hop. La propietària, Sisa Ruseva, ens proposa, a través de V34SW, que descobrim l’expressivitat de l’street wear i les seves múltiples propostes de moda.

Moda directa, pràctica i personal


En el seu nou showroom, situat al carrer Santa Clara, 34 de Girona, Vintage34 Street Wear ofereix moda urbana amb molta personalitat i de marques exclusives. En aquesta zona de Girona se situen ja altres locals assessorats per URBINIUM, amb propostes de moda capdavanteres, als quals ara se’ls suma V34SW.

V34SW

Vintage34 Street Wear exposa en el seu showroom les últimes tendències de moda urbana i hip-hop. I ho fa tant amb marques consolidades internacionalment com donant veu a dissenyadors locals emergents. La proposta comercial de V34SW promet inundar de personalitat un dels principals eixos comercials de la ciutat de Girona.

V34SW, una proposta inconformista


En el showroom de V34SW trobaràs dessuadores, pantalons o sabatilles esportives amb dissenys inconformistes i cridaners. Totes les seves referències són una demostració del que l’street wear pot aportar als més urbanites.


“Tots els productes de V34SW són una demostració del que l’street wear pot aportar als més urbanites”

Fidels als inicis del hip-hop, a V34SW s’alien amb la indústria de la música per a incorporar a la seva col·lecció marques com DLYNR. Aquesta marca milanesa fa més de 15 anys que plasma en les seves creacions la personalitat dels artistes de hip-hop més rellevants del moment. Ara també la trobaràs a Girona gràcies a V34SW.

Des d’URBINIUM vam assessorar com a ubicació ideal per a aquest nou negoci algun dels locals que gestionem al carrer Santa Clara. Una zona on històricament s’han concentrat les últimes propostes dels principals dissenyadors de moda.

📍 Visital’ls al carrer Santa Clara, 34 de Girona⁣.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

La firma Encuentro Moda aterra a Girona

Famosa per la inclusivitat de talles, concepte important en una ciutat tan inmersa en el retail com la nostra.

5 consells per estalviar en la llum al teu local comercial

Estalviar en la llum al teu local comercial t'ajudarà a aconseguir una major rentabilitat al teu negoci. Aprèn com amb aquests 5 consells!

Punt Groc amplia a una nova sala de fitness

Un nou espai de 140 m2 obrirà les portes, annex al gimnàs que tots coneixem.

Selva, una cafeteria salvatge d’allò més “healthy”

Selva Life Coffee & Brunch és l'essència del cafè d'especialitat amb plats saludables i ecològics.

Vilalta ja porta energia verda a Girona

Properament, faran la inauguració oficial del seu nou local ubicat a Gran Via Jaume I 58 de Girona.

Netejem el fons marí de l’Escala!

El passat diumenge 23 d'octubre, URBINIUM amb Diving Grassi-sub, vam organitzar una neteja de residus a les platjes de la Costa Brava.

L’Ajuntament de Lloret de Mar compra un edifici per convertir-lo en un Smart Center

Ubicat al centre històric, ha adquirit l’immoble a través d'URBINIUM per 302.000€, finançat pels fons europeus Next Generation.

URBINIUM, patrocinador oficial del concert benèfic contra el càncer

El diumenge 18 de setembre se celebrarà un concert benèfic de gòspel al Teatre Municipal de Girona, de la mà de Gospelians de Girona.

Més de 10M€ en operacions immobiliàries

Les operacions immobilàries assessorades per URBINIUM aquest 2022 ja han superat els 10M€.

Descansar bé ho canvia tot

Sleep.8 obre les portes al sector de l’Avellaneda de Girona amb una amplia oferta de productes per a millorar el teu descans