La moda urbana arriba a Santa Clara de la mà de V34SW


La moda urbana va néixer a Nova York en els 80 amb músics com Afrika Bambaata o Public Enemy com a referents. Ells van ser la punta de llança d’un estil musical i de vida que ràpidament va conquistar el món: el hip-hop. La propietària, Sisa Ruseva, ens proposa, a través de V34SW, que descobrim l’expressivitat de l’street wear i les seves múltiples propostes de moda.

Moda directa, pràctica i personal


En el seu nou showroom, situat al carrer Santa Clara, 34 de Girona, Vintage34 Street Wear ofereix moda urbana amb molta personalitat i de marques exclusives. En aquesta zona de Girona se situen ja altres locals assessorats per URBINIUM, amb propostes de moda capdavanteres, als quals ara se’ls suma V34SW.

V34SW

Vintage34 Street Wear exposa en el seu showroom les últimes tendències de moda urbana i hip-hop. I ho fa tant amb marques consolidades internacionalment com donant veu a dissenyadors locals emergents. La proposta comercial de V34SW promet inundar de personalitat un dels principals eixos comercials de la ciutat de Girona.

V34SW, una proposta inconformista


En el showroom de V34SW trobaràs dessuadores, pantalons o sabatilles esportives amb dissenys inconformistes i cridaners. Totes les seves referències són una demostració del que l’street wear pot aportar als més urbanites.


“Tots els productes de V34SW són una demostració del que l’street wear pot aportar als més urbanites”

Fidels als inicis del hip-hop, a V34SW s’alien amb la indústria de la música per a incorporar a la seva col·lecció marques com DLYNR. Aquesta marca milanesa fa més de 15 anys que plasma en les seves creacions la personalitat dels artistes de hip-hop més rellevants del moment. Ara també la trobaràs a Girona gràcies a V34SW.

Des d’URBINIUM vam assessorar com a ubicació ideal per a aquest nou negoci algun dels locals que gestionem al carrer Santa Clara. Una zona on històricament s’han concentrat les últimes propostes dels principals dissenyadors de moda.

📍 Visital’ls al carrer Santa Clara, 34 de Girona⁣.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

Banner Publicitario

Més de 10M€ en operacions immobiliàries

Les operacions immobilàries assessorades per URBINIUM aquest 2022 ja han superat els 10M€.

4 tendències del sector retail que necessites saber

A URBINIUM sabem que l'important no és ser el primer, sinó ser el millor. Aquests 4 punts t'ajudaran a escalar posicions en el teu negoci.

El comerç local com a impulsor dels ODS de l’ONU

Les botigues de proximitat i les seves relacions humanes i econòmiques són la base del projecte empresarial d'URBINIUM

Vols llogar un local per a restauració?

Així és com, des del nostre Departament especialitzat en Restauració i Hostaleria, assessorem i agilitzem els passos a seguir per exercir l'activitat de restauració.

Mon p’tit léon, la nova formatgeria del carrer Argenteria

La Gisèle Marquis inaugura la seva nova botiga especialitzada en una gran varietat de formatges suïssos d'alta qualitat, així com d'uns bons acompanyaments per la taula

Punt Groc amplia a una nova sala de fitness

Un nou espai de 140 m2 obrirà les portes, annex al gimnàs que tots coneixem.

La importància d’una bona estratègia digital

La convivència de les botigues físiques i digitals és una realitat. L'omnichannel ha arribat per quedar-se i el teu negoci no es pot quedar enrere!

Benvinguts a la Casa de las Carcasas

La marca está en un procés d'expansió que els ha portat a la nostra ciutat Gironina, en un lluminós local cantoner de l'Eixample.

Amb aquesta nova Llei “Crea i Creix”, podràs crear la teva empresa a partir d’1€

El Congrés aprova la Llei "Crea i Creix", amb la que crear una empresa serà molt més fàcil i ràpid. Aquestes son les mesures:

Àrnica posa la saviesa mil·lenària de l’herboristeria a l’abast de tothom

El comerç es defineix com un espai per a gent sana i vol oferir els millors productes naturals i teràpies alternatives al seu local del carrer Migdia, 9 de Girona