Spinner

Som Urbinium. Què ens fa diferents? Coneix-nos!


Què ens ha convertit en la immobiliària de locals comercials de referència a Girona i a Barcelona?

Molts us preguntareu què és realment allò que ens diferencia de la resta d’agències immobiliàries. Què ens ha convertit en la immobiliària de locals comercials de referència a Girona i a Barcelona?

 

Avui us explicarem tot sobre nosaltres, tot el que ens defineix com a empresa referent en el sector, des de qui som fins a com operem.

 

Totes les agències immobiliàries, o quasi bé totes, comparteixen una mateixa metodologia de funcionament. A Urbinium també ens considerem una agència convencional en aquest sentit, doncs al final ens dediquem a la compravenda i lloguer d’immobles. Però hi ha certs factors que ens diferencien d’aquest concepte més tradicional, que ens defineix com a una immobiliària de locals comercials única. Sabeu per què?

 

A una immobiliària convencional, generalment es treballa amb tot tipus d’habitatges. Però a Urbinium no ens conformem només amb això, a Urbinium predominen els locals comercials. I, de fet, poques són les agències que s’atreveixen a gestionar les transaccions que comporten aquest tipus d’immobles, ja que resulten més complexes i particulars.

 

ELS SERVEIS D’URBINIUM

Els serveis que oferim a Urbinium ens diferencien de qualsevol altra agència immobiliària. Nosaltres oferim:

  • Venda d’immobles
  • Compra d’immobles
  • Lloguer d’immobles
  • Gestió del patrimoni

 

Com veieu, a Urbinium som experts en qualsevol procés relacionat amb la compravenda o lloguer de locals comercials. I és precisament això el que ens converteix en l’opció referent a les ciutats de Girona i Barcelona.

 

Si voleu saber més sobre nosaltres no dubteu en contactar-nos, el nostre equip estarà encantat d’atendre-us. Descobreix tot el que podem oferir-te dins del sector immobiliari dels locals comercials!